Info

(P) 1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deţinătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

(P) 1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele...

Autor: Publicitate

06.10.2022, 08:00 181

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care şi-a lansat propria colecţie de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna septembrie, 2022.

Pentru a marca uriaşul pas în lumea digitală, primii 1969 deţinători de BRANSYLVANIA NFTs primesc o sticlă preţioasă BRAN, pictată manual în model unicat, în cinstea anului de lansare a brandului Distileriile BRAN.
 

BRANSYLVANIA NFTs este colecţia oficială a Distileriilor Bran, formată din 11.000 de NFT-uri unice şi lansată pe 20 septembrie, 2022, pe Blockchainul Elrond, în colaborare cu artistul Elvis Silistra. Primele 100 de NFT-uri au fost deja alocate sub formă de premii pentru colaboratorii implicaţi în proiect, dar şi pentru fanii brandului, în concursurile organizate de Distileriile Bran pe pagina de Twitter a brandului - BRAN Distilleries l NFT.
Astfel, pasionaţii de artă digitală, care mintează un BRANSYLVANIA NFT de pe poziţia 101 şi până la numărul 2069, vor primi cadou şi o sticlă personalizată BRAN.

Colecţia aniversară este formată din 5 modele unicat şi 5 culori diferite, care însumează 1969 de sticle pictate manual, reprezentând rarităţile BRANSYLVANIA NFTs. Designul unic este dat şi de elementele tradiţionale, mistice şi naturale, precum cazanele de cupru în care se distilează ţuica şi pălinca, munţii şi pădurile transilvănene sau butoaiele de lemn, ce ţin la macerat fructele din care se obţin distilatele Familiei Bran.

Pentru cei care mintează un singur NFT, modelul de sticlă va fi ales aleatoriu, însă pentru deţinătorii de la 2 NFT-uri în sus, modelul de sticlă va fi diferit, oferindu-se întreaga colecţie de 5 sticle, pentru cei ce deţin 5 NFT-uri. Sticlele din colecţia BRANSYLVANIA NFTs 1969 nu vor fi oferite cadou celor care obţin un NFT în urma concursurilor organizate sau cumpărării unui NFT de pe marketplace.

Croazieră pe Celebrity Cruises în Bahamas şi inaugurarea filialei Bran în Miami.

Distileriile Bran este singura distilerie din Estul Europei prezentă şi pe cea mai exclusivistă linie de nave de croazieră din lume, Celebrity Cruises, astfel că pasionaţii de NFT şi fanii brandului se pot bucura şi de alte beneficii, odată ce au achiziţionat un BRANSYLVANIA NFT:

 7 dintre deţinători vor fi la bordul unei  croaziere de lux, în Bahamas, pe Celebrity Cruises şi vor lua parte la inaugurarea filialei Distileriile Bran din Miami, pentru a trăi experienţa brandului worldwide. Pe lângă beneficiile limitate în timp, fiecare membru beneficiază de 25% REDUCERE pe viaţă, la fiecare comandă de pe www.distileriilebran.ro, precum şi de reduceri substanţiale şi premii în exclusivitate, în momentul participării la festivalurile partenere din România sau alte evenimente marca BRAN.

 

Mintarea unui BRANSYLVANIA NFT se face în 3 paşi simplii.

Cei care doresc să achiziţioneze un BRANSYLVANIA NFT şi să intre în comunitatea ’’spiritelor tari’’, au nevoie doar de aplicaţia Maiar, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond, urmând paşii de mintare:
Pasul 1: Descărcaţi şi instalaţi aplicaţia Maiar, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond.
Pasul 2: Cumpăraţi sau depuneţi minim 1 EGLD. Se poate folosi aplicaţia Maiar sau suma se poate transfera dintr-un exchange precum Binance sau altele.
Pasul 3: Apăsaţi butonul de MINT de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/, conectaţi portofelul, semnaţi tranzacţia şi gata.


Preţul unui token digital este de 1 EGLD, iar valoarea BRANSYLVANIA NFTs va creşte direct proporţional cu dezvoltarea brandului BRAN şi automat a businessului, deja prezent în Europa (Anglia, Spania, Germania, Franţa, Italia) America şi Canada – cu discuţii avansate şi pentru piaţa asiatică.

CEL MAI MARE BRANch DIGITAL VA AVEA LOC PE 20 NOIEMBRIE, 2022.

Echipa BRANSYLVANIA NFTs nu se opreşte aici cu dezvoltarea proiectului şi anunţă organizarea celui mai mare eveniment pentru comunitatea NFT & Crypto din România.
DIGITAL BRANch promite să adune membrii comunităţii BRANSYLVANIA NFTs într-o locaţie exclusivistă, ce urmează să fie anunţată pe reţelele sociale Distileriile Bran, precum şi dezvăluirea următorului pas major al proiectului, în cadrul aceluiaşi eveniment.

Proiectul BRANSYLVANIA NFTs este în plină dezvoltare, iar comunitatea creşte de la o zi la alta. Pentru cei curioşi şi însetaţi de informaţii, echipa BRANSYLVANIA NFT a deschis şi un LIVE CHAT pe Telegram, acolo unde se oferă suport şi disponibilitate 24/24.
Echipa BRANSYLVANIA NFTs îşi sfătuieşte comunitatea să se alăture canalului de Telegram deoarece aici se întâmplă lucrurile cu adevărat şi, tot aici, se vor anunţa în premieră acţiuniile viitoare. În doar câteva săptămâni de la lansarea colecţiei de avatare digitale, s-au organizat deja o serie de concursuri de tip giveaway, în urma cărora câştigătorii au beneficiat de premii foarte mari, pentru un proiect aflat la început de drum:
25 NFT-uri şi 10 EGLD (valoare totală 500$). Echipa BRANSYLVANIA NFTs promite concursuri recurente de acest gen, pe pagina oficială de Twitter.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO