Info

(P) 4 motive să te înscrii în programul de loialitate Le Club de la Accor Hotels

Autor: Publicitate

25.06.2019, 09:00 521

În antreprenoriat, în management, în vasta lume a afacerilor sau pentru planurile personale, călătoriile sunt mai tot timpul pe agendă, iar hotelul devine o casă în mişcare. Din acest motiv, este esenţial să te înscrii într-unul dintre cele mai bune programe de loialitate din industria hotelieră, nu doar la nivel naţional, ci şi global: Le Club Accor Hotels.

Programele de loialitate devin un factor din ce în ce mai important în funcţie de care turiştii, oamenii de afaceri, antreprenorii sau managerii aleg hotelul la care doresc să se cazeze. Accor Hotels vine în întâmpinarea nevoilor tale de cazare, atât în ţară, cât şi în străinătate, cu un program de fidelitate de nerefuzat, valabil la nivel global.

La înscrierea în programul Le Club Accor Hotels, primeşti gratuit un card de membru Clasic şi beneficiezi automat de o reducere de 5% la cazare în incinta oricărui hotel ibis, din România sau din lume. Pe măsură ce rezervi camere la ibis hotels, primeşti puncte de loialitate şi deblochezi noi beneficii exclusive, care-ţi vor transforma sejurul într-o experienţă de reîncercat. Nu este nevoie să deţii un card fizic, o simplă rezervare pe site-ul hotelului ibis cu adresa de email folosită la înscrierea în program îţi va confirma statutul de membru Le Club Accor Hotels. 

Punctele acumulate îţi deschid uşa către servicii de top şi tratamente VIP, precum: reduceri în toate hotelurile care fac parte din grupul Accor Hotels, în restaurantele lor, în spa-uri, vouchere de reduceri la cazare, la bilete de avion. În plus, un avantaj major al punctelor de loialitate este că acestea nu expiră niciodată – le poţi folosi pe viaţă.

Te întrebi de ce merită să devii membru Le Club Accor Hotels? Aruncă o privire peste motivele de mai jos şi lasă-te cucerit de avantaje:

1.) Ai parte de o experienţă de calitate, recunoscută internaţional

La cazarea în cadrul fiecărui hotel ibis, beneficiezi de o reducere permanentă de 5%, care ţi se oferă indiferent că pleci în vacanţe o dată pe an sau în fiecare lună. În plus, punctele colectate în călătoriile de afaceri pot fi păstrate, iar ulterior folosite într-o călătorie realizată împreună cu întreaga familie. Nu există constrângeri în privinţa acordării şi utilizării punctelor de fidelitate.

2.) Programul de loialitate are o disponibilitate globală

În orice hotel ibis alegi să te cazezi, din ţară sau din afară, beneficiile din programul de fidelitate Le Club de la Accor Hotels te însoţesc pretutindeni. Datorită reţelei extinse de parteneri, cardul tău Accor Hotels îţi poate aduce beneficii precum:

  • oferte exclusive cu 48 de ore înaintea oricui altcuiva;
  • la 2,000 de puncte acumulate, obţii o reducere de 40 de euro şi te poţi bucura de o noapte de cazare gratuită pe tot parcursul anului;
  • acces la cele mai bune camere de hotel disponibile, în funcţie de statusul pe care-l deţii
  • check-in uşor, efectuat online cu o zi înainte, check-out rapid (îţi laşi doar cheia la recepţie) şi factură pe email.

3.) Beneficiile incluse în programul Le Club sunt versatile

Punctele acumulate la fiecare noapte petrecută într-un hotel ibis pot fi schimbate pe beneficii concrete, atunci când vrei să te răsfeţi. Te poţi bucura de pachete de lux în resorturi de vis, special concepute pentru membrii Le Club Accor Hotels şi care sunt disponibile doar prin puncte de fidelitate.

Mai poţi avea parte de experienţe inedite, precum evenimente sportive, evenimente culturale, concerte VIP, care-ţi vor face sejurul de neuitat, mai ales dacă te însoţeşte cineva apropiat. De asemenea, punctele acumulate în cadrul programului de loialitate Le Club Accor Hotels pot fi folosite şi pentru cumpărături online din gama „La Collection” a lanţului hotelier Accor: articole de înaltă tehnologie, articole vestimentare, gadget-uri şi produse de călătorie, la doar un click distanţă.  

4.) Ai parte de servicii de customer care la cele mai înalte standarde

Serviciile de online check-in / fast check-out te vor ajuta să economiseşti timp pe care să-l dedici altor activităţi integrate în planul tău de călătorie. Serviciul de Internet este gratuit în hotelurile ibis din întreaga lume.

Datorită opţiunii Meeting Planner, dedicată organizării de evenimente, poţi strânge puncte de fidelitate pe baza cărora vei putea achita o parte din viitoarele cazări sau participarea la evenimente desfăşurate în cadrul hotelurilor ibis.

Le Club este modalitatea prin care Accor Hotels îşi exprimă recunoştinţa de a te avea ca oaspete, demonstrând din plin că poţi avea încredere în faptul că-ţi vor oferi o experienţă de cazare personalizată, cu servicii de customer care de înaltă calitate, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO