Info

(P) + 6.000 mp Spaţii moderne de birouri în Otopeni la Skylight Business Center

(P) + 6.000 mp Spaţii moderne de birouri în Otopeni la...

Autor: Publicitate

09.03.2022, 08:00 284
 

Pandemia de COVID 19 a însemnat schimbarea completă a multor obiceiuri pe care la aveam în trecut, nu doar în plan personal, ci şi profesional. Adaptarea la noile condiţii a adus după sine şi o nouă abordare privind modul în care ne raportăm la ce înseamnă mediul de lucru, iar majoritatea dezvoltatorilor de proiecte rezidenţiale s-au adaptat din meres la noile condiţii.

Revenirea treptată a angajaţilor la birou înseamnă şi regândirea spaţiilor de lucru, care trebuie să asigure un mediu cât mai sigur şi mai confortabil. Starea de bine a angajaţilor este esenţială pentru dezvoltarea profesională şi pentru că aceştia să contribuie la succesul unei companii, iar una dintre modalităţile prin care se poate realiza acest lucru este crearea unui spaţiu de birouri modern, sigur şi cât mai atrăgător, aşa cum este şi noua clădire de birouri din Otopeni.

 

Ce oferă Skylight Business Center?

Noua proprietate imobiliară Skylight Business Center se află în zona de nord a oraşului Otopeni, la iesirea spre Aeroportul Otopeni. Din punct de vedere urbanistic, zona este mixtă, cu clădiri de birouri/comerciale, sedii de firmă, spaţii comerciale, cu acces direct din DN 1, şi case/vile, cu utilizare rezidentială.

Zona este complet sistematizată şi oferă acces la străzi asfaltate şi posibilitate de racord la reţelele edilitare zonale (reţea de apă, energie electrică, gaze, internet, telefonie fixă şi mobilă). Accesul spre ansamblu se poate face pietonal, direct din DN 1, sau auto, prin strada Zborului, prin intermediul unei “bretele” betonate, ce face legătura dintre amplasamentul proprietăţii şi strada Zborului.

Proprietatea este alcatuită din teren, construcţii, respectiv clădire de birouri şi anexă şi hală. Terenul are suprafaţa de 5493 mp şi beneficiază de front stradal atât la DN 1, pe latura de vest a proprietăţii, cât şi la str. Zborului, prin intermediul căreia este asigurat accesul auto şi pietonal. Terenul beneficiază de amenajări (alei betonate, pentru circulaţie auto şi pietonală) şi spaţiu verde.

 

Clădirea de birouri este compusă din subsol, parter şi etaj, avand suprafata ocupata la sol de 1530,27, iar hala are o amprentă la sol de 501 mp. Pe teren se ală un corp de clădire cu funcţiunea de post de transformare, ce deserveşte funcţionalitatea clădirii.

 

Ce aduce nou Skylight Business Center?

 

Apropierea de aeroport a noului proiect de clădire de birouri este un beneficiu major mai ales pentru companiile multinaţionale, ai cărei angajaţi pleacă des în călătorii de afaceri. Este o soluţie mai eficientă şi mult mai avantajoasă, pentru că nu se mai pierde timp în trafic spre şi de la aeroport.

În plus, faptul că Skylight Business Center se află pe DN1 asigură acces facil către intrarea în oraş, existând o mulţime de mijloace de trasport în comun care conectează spaţiul de birouri de toate punctele importante ale oraşului.

Construcţia de ansambluri de birouri a luat amploare în ultimii ani, şi este momentul ca dezvoltatorii să implementeze cele mai noi tehnici şi materiale inovatoare, pentru ca angajatorii să ofere medii de lucru la cele mai moderne standarde. În plus, investiţia într-un astfel de spaţiu de lucru contribuie la imaginea companiei şi la atragerea şi reţinerea angajaţilor valoroşi.

Majoritatea spaţiilor de lucru moderne sunt gândite astfel încât să ofere angajaţilor zone de birouri şi zone comune de relaxare la standarde ridicate, însă este necesară şi abordarea stării mentale a acestora. Faptul că ansamblul de birouri se află în afara oraşului, înseamnă acces la o atmosferă mai liniştită şi aer mai curat, ceea ce contribuie la starea de bine a angajaţilor.

 

Siguranţa la locul de muncă, spaţiile confortabile de lucru, apropierea de oraş sau de aeroport, în cazul celor care pleacă des oraş în interes de lucru, sunt printre criteriile principale pe care angajaţii le iau acum în considerare şi pe care angajatorii trebuie să le pună la dispoziţie.

În noul context social, Skylight Business Center este o clădire de birouri ce îţi oferă flexibilitatea locaţiei, dar şi un spaţiu de lucru în care angajaţii se vor simţi în siguranţă.

Eşti în căutarea unui spaţiu pentru birouri în Otopeni?
Află mai multe detalii online >> https://skylight-center.ro/

Vino să vezi cu ochii tăi cum arată locurile disponibile în Skylight Business Center.
Contacteaza-ne: +40 752 333 385 // aqua.resource.2009@gmail.com

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO