Info

(P) ALLPACKA.ro primul comparator de preţuri pentru servicii de curierat din România

(P) ALLPACKA.ro primul comparator de preţuri pentru...

Autor: Publicitate

12.02.2016, 09:00 2121

ALLPACKA  este un model de business implementat cu succes în Ungaria acum mai bine de 5 ani, dar şi în România, Slovacia ori Cehia, ca şi alternativă de curierat ieftin pentru startup-uri, afaceri aflate la început de drum care nu găsesc suficiente argumente în negocierea unor preţuri competitive cu marii jucători de servicii de curierat, dar şi persoanelor fizice.

În România, noul start-up ALLPACKA.ro răspunde unei nevoi a pieţei de curierat, lipsa unui comparator de preţuri. De fiecare dată când îţi propui să faci cea mai bună alegere în ceea ce priveşte livrarea coletelor, compararea preţurilor şi a avantajelor fiecărei variante poate fi un proces de durată şi dificil de gestionat. Mai ales atunci când intervine o urgenţă, poate fi complicat de parcurs oferta fiecărei curier în parte, astfel încât să fii sigur că ai luat cea mai bună decizie. În plus, de cele mai multe ori site-urile firmelor de curierat nu oferă informaţia căutată decât în mică măsură.

Astfel, ALLPACKA.ro pune la dispoziţia clienţilor  o platformă online care funcţionează ca un comparator de preţuri pentru piaţa de curierat. Cu o interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat, ALLPACKA ajută clientul să identifice rapid - după doar cateva click-uri - cea mai bună soluţie pentru bugetul său, timp de tranzit, livrare de documente, pachete, paleţi sau orice alt tip de colet, atât în ţară, cât şi în peste alte 200 de ţări. Întreaga operaţiune de plasare a comenzii pe platforma ALLPACKA.RO are loc online.

Principalul avantaj al expedierii de colete prin ALLPACKA.RO provine din înţelegerile exclusive pe care platforma le-a încheiat cu partenerii şi care duc la un cost final redus considerabil pentru client. În prezent, partenerii sunt unele dintre cele mai de succes companii de curierat din Europa şi din lume (UPS, DPD, GLS, TCE).

După introducerea parametrilor coletului (livrare naţională sau internaţională, tip colet, greutate), clientul va putea compara nu doar preţul, ci şi avantajele oferite de fiecare partener în parte. Comanda va fi prelucrată imediat, iar curierul ales va veni şi va ridica coletul de la adresa indicată. Procesul în sine nu durează mai mult de câteva minute.

În sprijinirea pieţei de e-Commerce din România. ALLPACKA.RO oferă o integrare optimă cu o gamă de platforme pentru magazinele online, pentru facilitarea plasării comenzilor de curierat.

În cele câteva luni de la lansarea în România, s-a putut observa o creştere a cererii a numărului de comenzi de 75% de la o săptămână la alta, peste susţine Carmen Pătîrlăgeanu, Business Development Manager al ALLPACKA.ro. Pentru anul în curs, ţinta este de o creştere de peste 100%, iar semnalele sunt mai mult decât încurajatoare, considerând că ALLPACKA.com a livrat peste 100.000 de comenzi şi are peste 3000 de utilizatori înregistraţi pe site.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO