Info

(P) Always donează 42.000 de absorbante pentru femeile defavorizate, beneficiare ale Asociaţiei Pe Stop

Autor: Publicitate

23.05.2022, 09:00 73

Donatia de 42.000 de absorbante Always acoperă necesarul pentru o perioadă de 7 luni şi vor fi distribuite celor 400 de beneficiare ale Asociaţiei Pe Stop, femei din medii defavorizate, atât din Bucureşti cât şi din zonele rurale.

La nivel global, peste 500 de milioane de femei şi fete nu au acces la produse de igienă menstruală.[1] Acest lucru reprezintă 25% din totalul persoanelor care menstruează. Pentru femeile din mediile defavorizate perioada ciclului menstrual este cu atât mai grea cu cât nu au posibilitatea să îşi achiziţioneze produse de igienă intimă. În România, peste 1 milion de persoane se luptă cu sărăcia menstruală, dintre care peste 350.000 sunt adolescente.[2] Acest lucru este un obstacol suplimentar în viaţa lor şi le poate pune în pericol chiar sănătatea.

Pentru a le veni în ajutor, Always s-a alăturat iniţiativei demarate de Asociaţia Pe Stop şi a donat necesarul de aborbante pentru o perioadă de 7 luni. Astfel, femeile din mediile defavorizate vor avea acces la produse de igienă, atât de necesare pe perioada ciclului menstrual.

”Ne bucurăm că prin intermediul acestui parteneriat reuşim să aducem un strop de bucurie beneficiarelor Asociaţiei Pe Stop. Misiunea Always este de a veni în sprijinul comunităţilor, de a încuraja egalitatea şi incluziunea. Credem că avem responsabilitatea de a face lumea mai bună şi încurajăm pe toată lumea să se alăture acestei iniţiative şi să doneze”, menţionează Romaniuc Simina, brand manager Always România.

Asociaţia Pe Stop ajută aproximativ 400 de beneficiare din Bucureşti şi zonele rurale în fiecare lună prin distribuţia de produse esenţiale de igienă menstruală. În plus, organizează ocazional cursuri de igienă, astfel încât să ofere acces femeilor la produse şi informaţii adecvate pentru igiena menstruală.

Parteneriatul cu Always ne ajută să ne ţinem promisiunea faţă de beneficiarele noastre, de a le fi alături lună de lună, pentru că şi menstruaţia apare lunar. Fetele şi femeile cu care lucrăm trăiesc în condiţii extrem de grele, adesea fără apă curentă sau electricitate, iar menstruaţia este pentru ele un obstacol în plus în calea unei vieţi demne - nu au acces la produsele de care au nevoie pentru a se îngriji în demnitate şi cu siguranţă. Produsele Always sunt de cea mai bună calitate şi ne bucurăm că, pentru următoarele luni, le vom putea furniza neîntrerupt celor vulnerabile”, a declarat Irina Vasilescu, preşedinta Asociaţiei Pe Stop.

Misiunea Always constă în susţinerea încrederii în sine a femeilor iar prin parteneriatul cu Asociaţia Pe Stop îşi propune să fie alături de femeile din mediile defavorizate, oferindu-le  minimul necesar de absorbante pentru o igienă corespunzătoare.

”Primesc pachete de mai mult timp. Şi ne sunt de folos mie şi fetiţei mele, pentru că sunt strictul nostru necesar, pentru igiena noastră ca femei, ca fete. Absorbantele noi (Always) au fost super bune!”, este comentariul Loredanei C., Rahova, beneficiară în cadrul asociaţiei.

Despre Pe Stop

Asociaţia Pe Stop s-a înfiinţat în anul 2018 şi a început ca o iniţiativă de sprijin a femeilor defavorizate din Gara de Nord. Ulterior, Asociaţia şi-a extins serviciile de sprijin şi până în prezent a reuşit să aibă o bază de date de aproximativ 400 beneficiare pentru care distribuie lunar pachete gratuite cu produse de igienă menstruală, organizează cursuri de igienă şi fac demersuri pentru ca legea să faciliteze accesul celor vulnerabile la aceste produse de bază. Aflaţi mai multe la https://pestop.org/

Despre Always

Always®, lider mondial în domeniul produselor de îngrijire intimă pentru femei, oferă o gamă variată de absorbante concepute pentru a corespunde oricărui tip de corp, flux de menstruaţie şi oricărei preferinţe. Gama de produse Always include Always Ultra, Always Platinum, Always Cotton Protection, Always Liners. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi https://www.youtil.ro/

Despre Procter&Gamble

P&G deserveşte consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de încredere, de calitate şi superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® şi Whisper®. Comunitatea P&G desfăşoară operaţiuni în aproximativ 70 de ţări din întreaga lume. Vă rugăm să vizitaţi http://www.pg.com pentru cele mai recente noutăţi şi informaţii suplimentare despre P&G şi brandurile sale.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO