Info

(P) Amenajări KUMA de 5 stele

Autor: Publicitate

11.05.2022, 10:00 274

Eleganţă contemporană, farmec discret şi mai presus de toate relaxare. Aceasta este atmosfera pe care oaspeţii o vor găsi când vor ajunge la hotelul Seehof de 5 stele din Davos. Amenajarea restaurantului Hotelului Seehof se numără printre cele mai recente proiecte KUMA.

Pentru acest proiect, realizat împreună cu Admi Bau Technik, KUMA a livrat şi montat blaturile pentru restaurantul recent reamenajat. Experienţa consolidată KUMA în tehnologia de proiectare şi producţie a blaturilor de lucru, a fost pusă în slujba arhitecturii, pentru a evidenţia fiecare mic detaliu.

Designul deosebit, economia de timp şi costurile reduse pentru montaj, usurinţa în întreţinere şi rezistenţa sporită, sunt elemente care fac conceptele KUMA să fie preferate în amenajările spaţiilor publice. La acestea se adaugă calitatea dovedită – produsele KUMA au marca de calitate CE şi Declaraţie de performanţă produs (DOP) pentru toate grupele de materiale KUMA.

Materialul folosit în amenajarea restaurantului hotelului Seehof, este granulonul KUMA Night Sky, în varianta mat satinat un material potrivit pentru spaţiile publice, datorită rezistenţei mari la uzură. Avantajul finisajului mat-satinat este acela că micile zgârieturi superficiale, inerente uzului cotidian, nu sunt vizibile pe suprafaţa produsului.

Datorită soluţiilor şi conceptelor sale care răspund la cea mai largă gamă de cerinţe din partea designerilor, KUMA a câştigat o poziţie de lider în distribuţie şi contract, în special în zona hotelurilor de lux, a clinicilor şi a dezvoltărilor rezidenţiale mari.

KUMA investeşte constant în cercetarea materialelor şi a tehnologiilor de producţie, deschizând un dialog cu arhitecţi care urmăresc o interpretare a diferitelor culturi ale utilizării materialelor în concepte diverse. KUMA a ascultat întotdeauna oamenii. Proiectul nu este obiectivul în sine, ci interpretează cultural, tehnologic, etic şi durabil, stilul de viaţă al oamenilor şi nevoile acestora pentru a livra concepte potrivite pentru acum şi pentru viitor.

Produsele KUMA sunt produse de concepţie by design – o abordare axată pe siguranţa tehnologiei, până la noţiunea de sustenabilitate a produsului, filozofie pe care o promovează continuu.

Cercetarea continuă asupra imaginii şi formei - un aspect distinctiv KUMA -  conduce la rezultate concrete de design rafinat, bazate pe proporţii perfect măsurate şi armonie între forme, materiale şi finisaje. Fiecare proiect întruchipează o cultură aprofundată a designului, o cunoaştere a tehnicilor de producţie industrială şi a măiestriei.

Astăzi, mai mult ca niciodată, materialele fac lumea mai conştientă de percepţia spaţiilor, de interacţiunea cu acestea, cu viaţa, cu bunăstarea psihologică şi fiziologică. Materialele pot face spaţiile mai frumoase, mai sigure, mai igienice. Viitorul ne determină să reevaluăm modul în care ne raportăm la materiale, cu un spirit vizionar şi inovator, curiozitate, angajament faţă de mediu şi o bază solidă de know-how.

Profunzimea cunoştinţelor permite KUMA să aplice brevete de cercetare şi invenţie, în concepte moderne, care reflectă o conştientizare mai largă, orientată către durabilitate.

Perspectiva KUMA este orientată către viitor din ce în ce mai explicit: o abordare a designului bazată pe valori, care evoluează nu doar tehnologic dar şi printr-o abordare umanistă şi etică.

Fiecare concept KUMA oferă un design funcţional, flexibil, într-o abordare care declanşează un sentiment de surpriză, de confort, pentru o experienţă memorabilă, modernă.

"Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA "

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO