Info

(P) Ansamblul rezidenţial ONE66 - Central Residence Braşov anunţă startul vânzărilor apartamentelor din gama Elevated Experience

(P) Ansamblul rezidenţial ONE66 - Central Residence...

Autor: Publicitate

27.02.2023, 08:00 1277

Dacă în Braşov momentul marcant pe piaţa rezidenţială de lux la sfârşitul anului 2022 a fost lansarea vânzărilor pentru apartamentele Premium de către ONE66, iată că primăvara va aduce un moment important pentru întregul segment autohton de rezidenţe HighClass: startul campaniei de vânzare a unităţilor Elevated Experience.

ONE66 - Central Residence Brasov este unul dintre cele mai luxoase complexe rezidenţiale din România, totalizând 500 de apartamente, localizat în zona 1 a Braşovului, la 5 minute de Piaţa Sfatului şi la 10 minute de noul aeroport internaţional. Edificat cu scopul declarat de a deveni reper pentru piata imobiliara de lux din România şi având în spate experienţa dezvoltatorului rezultată din peste 100.000 mp construiţi deja, ansamblul rezidenţial ONE66 se remarcă prin valoarea materialelor, designurile avangardiste, interioarele spaţioase, facilităţile de top şi serviciile premium puse la dispoziţie viitorilor rezidenţi. 

Câteva din particularităţile proiectului care au fost remarcate de primii investitori sunt înălţimile încăperilor de 3 metri, lifturile Otis(lider mondial), suprafeţe vitrate pe tot peretele, tâmplarie aluminiu Reynaers, designul de interior, holurile late, zidărie Ytong-Silka, faţadă ventilată cu piatră compozită, centrala Viessman pe bloc, priveliştea fabuloasă.

Facilităţile de care se vor bucura rezidenţii sunt concepute pentru a acoperi nevoile şi dorinţele unei comunităţi exclusiviste: parcări subterane, staţii de încărcare pentru maşini electrice, spaţiu verde extins şi parcuri private, teren şi locuri de joacă pentru copii, centru wellness&spa, sală fitness/gym, restaurant şi cafenea, lavanderie, atm/agenţie bancară, supraveghere video, pază, concierge.

Investiţie profitabilă sau reşedinţă de lux?

 Ambele! Ansamblul rezidenţial ONE66 este mixed-use, având în componenţa sa şi conceptul ONE66 BOOKING, ApartHotel de lux compus din apartamente Premium cu 2 camere, amenajate, mobilate şi utilate conform aceluiaşi design, care se predau la cheie şi se administrează de către compania de management sub acelaşi concept, fapt care permite un randament cu mult peste medie. Totodată, pentru doritorii de apartamente noi, imobilele din cadrul ansamblului ONE66 sunt foarte atractive ca spaţiu locativ pe termen mediu şi lung. Designul, confortul, facilităţile, beneficiile, locaţia, priveliştea, sunt caractersitici imediat observate de către persoanele cu standarde înalte care sunt în căutarea căminului ideal.

Creat să fie preferat

 Într-adevăr, un apartament din gama Elevated Experience a fost creat să fie preferat. Având un aspect efectiv ieşit din tiparele autohtone, se remarcă imediat prin nota elegantă şi atmosfera primitoare. Aici totul este la superlativ. Sistemul Smart Home cu Alexa incorporat, elementele decorative, încălzirea în pardoseală Oventrop, plăcile de ceramică import Spania(120x60cm), suprafeţele vitrate imense ce dezvăluie priveliştea de vis, pardosela din lemn cu design atemporal Chevron, sunt doar câteva particularităţi ale acestor unităţi. 2023 este anul în care noţiunea de lux poate avea un singur reper: apartamentele Elevated Experience din cadrul complexului ONE66 - Central Residence Braşov.

Stadiul proiectului

 Construit majoritar prin finanţare internă, proiectul ONE66 se remarcă prin faptul că a deschis vânzările doar după ce s-a edificat primul bloc. Actualmente, etapa 1, care desemnează un total de 114 unităţi, este în procent de 90% finalizată. Primele apartamente sunt deja amenajate, permiţând prin vizionarea lor aprofundarea exactă a conceptului locativ şi investiţional ONE66.

"Am ales să dezvăluim totalitatea caracteristicilor ONE66 doar în stadiul în care cei interesaţi de achiziţia unor unităţi emblematice pe segmentul rezidenţial de lux se pot convinge live de anvergura acestui proiect, de rezultatul finit ce desemnează un concept avangardist pe care nicio randare nu îl poate reda cu adevărat." declară Antonela Hogea, asociat şi co-fondator ONE66 - Central Residence Braşov.

Lucrările de amenajare interioară pentru Etapa 1 sunt pe linia de final, urmand ca din vară să se continue Etapa 2 şi să se demareze construcţia Etapei 3. Odată finalizat, complexul rezidenţial va deveni cu siguranţă un landmark imobiliar nu doar al Braşovului, ci şi a întreg domeniului de Real Estate din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO