Info

(P) Anul 2018 a fost un an bun pentru piata constructiilor din Romania

(P) Anul 2018 a fost un an bun pentru piata...

Autor: Publicitate,

14.02.2019, 08:00 586

Proiectele imobiliare rezidentiale si de birouri si-au continuat dezvoltarea similara cu cea din anii anteriori.

Urmand trendul constructiilor, piata de retail pentru mobilier si obiecte sanitare a avut si ea o crestere similara.

Jucatorii mari de pe aceasta piata si-au consolidat pozitiile obtinute in anii anteriori si au inregistrat rezultate bune si in 2018.

Ca si in celelalte domenii, se observa si aici o migrare a clientilor catre comertul online, motivele fiind in mod special confortul, cresterea increderii in brandurile importante care activeaza aici, precum si a usurintei cu care pot fi vizualizate si alese produsele ce urmeaza a fi achizitionate.

German Quality Solution srl, proprietar al brandului GQS Bathrooms si a platformei online germanquality.ro, a fost si in anul anterior unul dintre brandurile cele mai cautate pentru obiecte sanitare de calitate.

Gama mare de produse comercializate, de la lavoare, vase de wc, cabine de dus sau cazi pana la gresie, faianta sau corpuri de iluminat, a facut ca site-ul sa fie unul dintre cele mai accesate de catre clientii in cautare de produse de buna calitate.

Cu peste 12.000 de clienti si o cifra de afaceri de peste 13 milioane de lei, compania a raportat o crestere de peste 22% fata de 2017.

GQS Bathrooms dispune si de un showroom fizic in Bucuresti, cu o suprafata de 250m2 si de un depozit logisitic de mare capacitate, tot in Capitala.

In showroom se gasesc o parte dintre produsele expuse pe site si materialele din care acestea sunt facute, cataloagele complete ale producatorilor, precum si o echipa de consultanta pregatita sa ofere informatii si idei pentru amenajarea sau redecorarea optima a unei locuinte. Echipa are o lunga experienta in vanzarea si amenjarea de obiecte sanitare si mobilier.

Pe platforma GQS se gasesc peste 45.000 de produse a nu mai putin de 100 de branduri internationale, disponibile in orice forma, orice culoare si orice dimensiune. Acestea asigura utilarea bailor dar si a bucatariilor (inclusiv cu aparate electrocasnice, masini de spalat, plite si cuptoare),
Deasemenea, exista şi o gamă vastă de corpuri de iluminat şi finisaje pentru pardoseli.

Marfa se livreaza in general din stoc sau pe baza de comanda si se livreaza oriunde in tara, atat cu flota proprie, cat si prin curier.

GQS Bathrooms  recomanda, pe baza expertizei si a feedback-ului pozitiv transmis de catre clienti, echipe tehnice specializate pentru montajul produselor cumpărate, de la obiecte sanitare, la mobilier e baie si orice fel de accesorii, precum si pentru placari ceramice (gresie, faianta sau piatra compozit). Echipele de instalatori sunt persoane fizice sau firme, independente, iar montajul se efectueaza doar pentru produse achizitionate din magazinul GQS Bathrooms.

GQS Bathrooms comercializeaza doar producatori importanti, cu standarde de calitate ridicate. Toate obiectele comercializate pot fi folosite pe o perioada indelungata, avand o durata mare de garantie şi fiabilitate superioara. GQS Bathrooms are deja peste noua ani de experienta in domeniu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO