Info

(P) Apple a mărit salariul angajaţilor!

(P) Apple a mărit salariul angajaţilor!

Autor: Publicitate

07.06.2022, 09:00 500

Conform ultimului anunţ primit de angajaţii Apple, salariul lor ar fi mărit de la 20$ pe oră la 22$ sau mai mult în unele zone. Această schimbare vine cu scopul de a lupta cu inflaţia. Această mărire este cu 45% mai mare decât salariile din 2018.

“Susţinerea şi menţinerea celor mai valoroşi angajaţi pe care îi avem în întreaga lume ne ajută să avem cel mai bun rezultat, să inovăm produsele şi serviciile către clienţi” anunţă Apple într-un comunicat.

Datorită acestor schimbări, utilizatorii români vor fi încântaţi şi vor folosi în continuare produsele Apple ce întotdeauna vor avea îmbunătăţiri şi actualizări.

Deocamdată, însă, românii trebuie să acorde importanţă modului în care au grijă de telefonul lor.

iPhone 13 Pro Max este vârful de gamă al Apple, având cea mai bună performanţă din toate modelele iPhone 13, dar şi cel mai mare ecran, cele mai bune camere şi cea mai mare durată de viaţă a bateriei.  Utilizatorii de iPhone sunt din ce în ce mai mulţi, iar piaţa accesoriilor este şi ea într-o continua creştere, acestea fiind foarte diversificate. Husele si incarcatoarele pentru iPhone 13 Pro Max sunt cele mai căutate în rândul consumatorilor din România conform unui site de specialitate. Vom prezenta cele mai interesante accesorii de iPhone 13 dar şi diverse metode prin care să păstraţi telefonul într-o stare cât mai bună şi să vă bucuraţi de el o perioadă mai îndelungată.

Încărcătoarele variază în funcţie de dorinţele utilizatorilor, existând posibilitatea de a alimenta telefonul în maşină cu modele de încărcătoare auto ce ating chiar şi 100W, sau poate aveţi nevoie de încărcătoare de reţea, pentru acasă sau la birou. Sau, poate vă doriţi încărcătoare wireless, ce nu necesită conectarea telefonului prin niciun cablu, ci doar aşezarea pe un suport. Cablurile pot fi de diverse lungimi, cu diverse adaptoare, ce suportă diverse viteze de încărcare sau chiar îmbrăcate în material textil.

Căştile sunt şi ele pe lista accesoriilor, fiind şi ele clasificate în funcţie de nevoile utilizatorilor. Aceştia îşi pot lua clasicele căşti cu conexiune prin lightning sau pot opta pentru modele bluetooth, uşor de conectat şi purtat în buzunar.

Suporturile şi diverse metode de prindere sunt şi ele foarte importante. Fie că e nevoie de un mic stativ pentru birou, să vedeţi tot timpul ecranul când lucraţi, sau poate o prindere magnetică pentru a fixa telefonul în maşină.

Dacă vorbim despre accesorii de tip wearables vom enumera ceasurile inteligente ce au diverse funcţii, din ce în ce mai avansate. Acestea pot ţine locul antrenorului de fitness când contorizează diversele exerciţii pe care le faceţi, numărul de paşi şi chiar caloriile arse, iar dacă ne gândim la senzorii de puls şi cei ce detectează nivelul oxigenului din sânge, putem chiar să spunem că avem un mic asistent medical la încheietură. Aceste ceasuri inteligente pot fi folosite şi pentru a prelua apeluri, a citi notificări sau chiar a răspunde la mesaje. Conexiunea se face prin bluetooth şi rămâne activă atâta timp cât este telefonul în apropiere.

Trebuie să vorbim şi despre protecţie, toţi utilizatorii dorind să-şi păstreze telefonul ca atunci când l-au scos din cutie. Desigur, în timp acesta suportă diverse zgârieturi, diverse lovituri sau chiar căzături. Pentru a mişcora pagubele cât mai mult e nevoie să aplicaţi pe ecran folii de protecţie de foarte bună calitate, rezistente atât la lovituri cât şi la zgârieturi. O folie de 50-100 lei e întotdeauna mai uşor de înlocuit decât un display de peste 2500 lei, iar impactul asupra portofelului este mult mai mic. De asemenea, trebuie neapărat să folosiţi o husă de protecţie, indiferent de materialele şi culorile alese, acestea preiau foarte mult din impactul căzăturilor, iar dacă alegeţi una de tip wallet ce are protecţie şi pentru ecran, chiar dacă aveţi folie, e şi mai bine.

 

Voi ce accesorii de iPhone 13 aveţi şi cum vă protejaţi telefonul cu ele?

 

Sursa foto: businessinsider.com

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO