Info

(P) Arbo Residence Mogoşoaia: confort, design exclusivist şi Avantaj Client de până la 18.963€

Autor: Publicitate

21.10.2021, 07:00 1095
 

Spatiu. De la noua ta locuinţă îţi doreşti mai mult spaţiu, mai mult confort, mai multă intimitate şi dacă se întâmplă să fie şi în apropiere de natură, de pădure sau de un lac, atunci toată lista dorinţelor pentru apartamentul ideal este bifată. Definiţia lui “acasă” în viziunea ta se apropie de cele de mai sus? Vino si descoperă Arbo Residence - Cartierul Nou Mogoşoaia, locul în care confortul se îmbină cu design-ul exclusivist pentru a crea un lifestyle ideal.

 

Acasă, mai aproape de natură, mai aproape de tine

Locaţia Arbo Residence este una de poveste, ce ascunde în spate multă istorie şi energie pozitivă: Mogoşoaia. De câte ori nu ai dat o fugă la picnic la Mogoşoaia să uiţi de căldură, de oraşul care poate deveni sufocant în plină vară şi să simţi, cumva, că te întorci în natură? În noul proiect rezidenţial, ce se construieşte acum în nordul Capitalei, poţi să te relaxezi în fiecare zi!

Situat în apropierea Palatului Mogoşoaia, palat ce a aparţinut familiei Brâncoveanu, Arbo Residence Noul Cartier redefineşte conceptul de a locui şi îţi propune să te întorci în mijlocul naturii şi să te bucuri de toate facilităţile şi avantajele unui apartament high-end.
În Cartierul Nou din Mogoşoaia te bucuri de natură fără a exclude farmecul unui stil de viaţă metropolitan bazat pe confort şi tehnologie. Din Arbo, eşti la doar 20 de minute de mers cu maşina până la Piaţa Presei Libere, iar pentru cei ce nu dispun de masina personala, staţia de STB pentru liniile R 436/R 474 este la cateva minute de mers pe jos.



Cea mai variată gamă de apartamente din Nord: + 30 de apartamente disponibile

Într-un proiect rezidenţial unde accentul este pus pe detalii, apartamentele high-end din ARBO au un design exclusivist şi finisaje moderne, de o calitate superioară. 

 

 

De la studio-uri, apartamente cu două şi trei camere, dar şi apartamente duplex, în ARBO Residence poţi găsi locuinţa mult dorită. Preţurile încep de la 43.682 de euro + TVA pentru locuinţele tip studio, şi ajung până la 189.628 de euro + TVA pentru un apartament duplex de 4 camere cu o suprafaţă utilă de 124.36 mp şi terasă de 112.41 mp.

Contextul social din ultimii doi ani a schimbat alegerile în materie de confort şi stil de viaţă, iar acest lucru se vede inclusiv în preferinţele celor care achiziţionează acum o nouă locuinţă. “Oamenii preferă un spaţiu mai mare, chiar dacă e în afara Bucureştiului, în locul unui apartament cu două camere în oraş, la acelaşi preţ“, spune Cristian Erbaşu, unul din cei doi antreprenori care dezvoltă proiectul rezidenţial Arbo Residence.


 

Cele mai căutate au devenit apartamentele cu grădină la parter sau cele cu terasă mare. Şi cu cât mai mare este terasa, cu atât este mai bine!

Alege un apartament cu GRĂDINĂ în Arbo Residence şi poţi avea până la 125 mp de grădină! Ideal pentru o familie cu copii, un apartament cu 3 CAMERE cu o astfel de grădină are o suprafaţă utilă de 84.77 mp şi o grădină suficient de mare cât să cuprindă nevoile fiecărui membru al familiei, începând de la spaţiu de joacă pentru copii, cât şi spaţiu de relaxare şi grătar pentru weekend-urile petrecute acasă.

Preţul apartamentului 3C-3 este de 117.068 € +TVA, redus de la 128.775 €.

Preferi un apartament cu TERASĂ? Te invităm să descoperi locuinţele tip duplex cu 3 şi 4 camere, cu terase care pot ajunge până la 118.36 mp. Suprafaţa utilă în cazul duplexurilor începe de la minim 105 mp, iar preţurile încep de la 136.373 € +TVA şi sunt reduse cu până la 18.963€!  


Cine are azi o locuinţă cu grădină sau terasă poate spune că deţine o comoară pentru că are mereu la dispoziţie un loc magic în care se poate bucura de aer curat, de soare şi de vreme bună. Acest spaţiu poate deveni loc de joacă, loc de socializare alături de prieteni sau familie sau chiar şi spaţiu de lucru pe timp de vară, in perioadele de work from home.

Proiectul Arbo Residence include mai mult de 1.000 de apartamente şi îşi propune să le ofere rezidenţilor bucuria de a locui într-un complex unde se pot simţi în siguranţă şi pot face parte dintr-o comunitate ce împărtăşeşte aceleaşi principii şi valori. 

Înconjurat de spaţii verzi şi de zone de relaxare bine delimitate, Arbo Residence va deveni oaza ta verde de linişte, locul unde revii acasă şi de unde îţi iei energia pozitivă, alături de toţi cei dragi. 

Vrei să afli mai multe despre Arbo Residence Mogoşoaia?
 

Vizitează oferte.arboresidence.ro şi vezi oferta de toamnă la apartamente noi din Mogoşoaia. Ne poţi contacta la numărul de telefon: 0740.120.135

 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO