Info

(P) Arctic a fost votat drept brandul de electrocasnice ce oferă cel mai bun raport calitate-preţ

Autor: Publicitate

24.04.2019, 09:00 364

Arctic, liderul pieţei locale de electrocasnice, a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce oferă cel mai bun raport calitate-preţ de către International Certification Association (ICERTIAS). Certificarea a fost primită în urma votului românilor şi este parte a studiului ICERTIAS Best Buy Award 2019/2020.

Cu o istorie de aproape 50 de ani, Arctic se află în topul preferinţelor românilor, fiind un brand recunoscut pentru calitatea produselor sale, pentru expertiza în domeniul electrocasnicelor, dar şi pentru faptul că s-a adaptat constant nevoilor consumatorilor săi, inovând şi dezvoltând portofoliul de produse.

„Noua certificare primită confirmă încrederea românilor în produsele şi serviciile noastre şi dorim să le mulţumim pentru acest lucru. Arctic este parte din viaţa a numeroase generaţii de români şi ne bucurăm că toate eforturile noastre sunt confirmate de votul acestora. Investim constant atât în zona de cercetare, pentru a lansa noi produse performante, dar şi în ceea ce priveşte experienţa de achiziţie sau de utilizare a produselor noastre, Arctic fiind unul dintre cele mai importante şi puternice branduri din Grupul Arçelik”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Gamă completă de produse, tehnologii de ultimă generaţie

În piaţa din România, Arctic oferă o gamă completă de peste 160 de produse, de la aparate frigorifice, maşini de spălat rufe sau vase, aragaze şi hote, până la electrocasnice încorporabile (plite şi cuptoare).

Un brand cu o istorie de aproape 50 de ani, mereu în topul preferinţelor românilor

Arctic se află aproape de familiile din România şi cunoaşte obiceiurile şi tradiţiile acestora din interior, jumătate dintre familiile din România deţinând cel puţin un produs Arctic*. Este un brand modern, ce s-a adaptat constant celor mai riguroase standarde şi a lansat noi tehnologii şi produse.

„Suntem aproape de români de aproape jumătate de secol, ştim foate bine nevoile lor şi venim în întâmpinarea acestora cu produse de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor de zi cu zi, dar şi cu un pachet complet de servicii. Produsele noastre au o garanţie de 5 ani, oferim consumatorilor posibilitatea de a le testa timp de 45 de zile şi deţinem cea mai mare reţea de service cu acoperire naţională. Astfel consumatorii beneficiază de servicii de calitate pe întreaga durată de viaţă a produselor, alături de consultanţă specializată. Arctic este şi cel mai cunoscut brand de electrocasnice în ceea ce priveşte notorietatea spontană şi cea asistată*”, a declarat Gabriel Eremia, Marketing Director Arctic.
 
Certificarea Best Buy Award 2019/2020 a fost acordată ca urmare a răspunsurilor oferite de 1.200 de români participanţi. Respondenţii au fost întrebaţi care este cel mai bun brand de electrocasnice din România, în funcţie de raportul calitate-preţ, iar cei mai mulţi dintre aceştia au menţionat Arctic. Misiunea studiului ICERTIAS Best Buy Award este de a cunoaşte experienţele utilizatorului şi percepţiile referitoare la produsele şi serviciile despre care aceştia consideră că oferă cel mai bun raport calitate-preţ.

*Conform studiului cantitativ Ipsos, Septembrie 2018.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO