Info

(P) Autonet a lansat Autonet Mobility App – prima aplicaţie mobilă cu servicii de reparaţii auto incluse

(P) Autonet a lansat Autonet Mobility App – prima...

Autor: Publicitate

01.11.2022, 10:59 311

Autonet, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii din domeniul auto pe piaţa românească, a lansat Autonet Mobility App, prima aplicaţie mobilă cu servicii de reparaţii auto incluse, care centralizează toate informaţiile despre maşină şi oferă utilizatorului informaţii personalizate despre aceasta.

Disponibilă gratuit înAppStore (iOS)şi în Google Play (Android), Autonet Mobility App este aplicaţia care oferă utilizatorilor servicii auto şi soluţii de remediere pentru problemele tehnice legate de autovehicul, personalizate să răspundă nevoilor deţinătorului. În plus, este prima aplicaţie care oferă acces la servicii de reparaţii.

De la alerte de expirare documente, reparaţii mecanice şi de caroserie, asistenţă rutieră sau soluţii online de parcare, aplicaţia aduce serviciile auto într-un singur loc. Fie că este vorba despre o defecţiune pe drum, avarie rezultată în urma unui accident sau doar o inspecţie regulată, Autonet Mobility este de ajutor.

Alerte precise referitoare la documentele maşinii

De acum înainte, cu ajutorul aplicaţiei deţinătorul auto poate fi notificat în timp util cu privire la datele de expirare ale asigurării RCA, ale rovignetei sau ale certificatelor I.T.P, la scadenţele ratelor CASCO.

Servicii de reparaţie

Autonet Mobility App oferă soluţii de reparaţie atât pentru cazuri de întreţinere, cât şi pentru remedierea unor defecţiuni neprevăzute. Aplicaţia oferă acces instant la cele mai bune oferte de preţ pentru anumite reparaţii, iar utilizatorul poate programa automobilul la cel mai apropiat service. De asemenea, se pot solicita şi alte reparaţii constatate şi remediate la prezentarea în service.

Suport extins

Autonet Mobility este de folos în evenimente neprevăzute, chiar şi la nivel european, pachetul de asistenţă şi soluţii de Asistenţă Rutieră fiind oferit de aplicaţie tuturor utilizatorilor.

Informaţii actuale

Autonet Mobility oferă acces atât la informaţii rutiere utile precum şi informaţii tehnice legate de autoturisme.

 „În ziua de azi, suntem mereu în mişcare, iar maşina este „partenerul” de nădejde pe care ne bazăm pentru drumurile zilnice. Atunci când ne-am gândit să dezvoltăm această aplicaţie am avut în vedere faptul că maşina noastră merită atenţie şi că suntem datori să călătorim în siguranţă, având grijă ca tot ceea ce ţine de automobil să fie actualizat, la punct şi în regulă, în orice moment. Mai mult, faptul că Autonet Mobility oferă asistenţă tehnică pe drum, 24/24 credem că este esenţial pentru liniştea şi siguranţa oricărui conducător auto. Ne dorim ca pe viitor să extindem şi mai mult lista funcţionalităţilor disponibile în aplicaţie, pentru a răspunde în continuare nevoii de siguranţă pe drum, ”  a declarat Tamás Ilonczai, Manager Marketing Autonet Import România.

Autonet va continua dezvoltarea aplicaţiei pentru a diversifica serviciile oferite de aceasta.

Despre Autonet

Autonet Grup Holding (AGH) este liderul pieţei de piese de schimb şi servicii conexe din România, poziţie pe care o deţine de 19 ani. Înfiinţată în 1996, compania oferă soluţii integrate pentru profesioniştii din domeniul reparaţiilor şi mentenanţei auto: piese de schimb, accesorii auto, produse chimice şi vopsele, echipamente de service, soluţii IT, asistenţă tehnică, concepte de service, soluţii de reciclare, soluţii de gestionare a flotei şi multe altele. Activitatea companiei este structurată în 19 divizii de business, fiecare cu echipe dedicate de profesionişti.

Reţeaua logistică Autonet Import România cuprinde 58 de depozite şi două centre regionale de distribuţie, în Satu Mare şi Bucureşti, acesta din urmă fiind echipat cu unul dintre cele mai avansate sisteme de depozitare automate, AutoStore. Un al treilea centru de distribuţie este programat să fie finalizat până la sfârşitul anului acesta şi va include, de asemenea, sistemul AutoStore. Compania gestionează un total de 13 concepte de service, care totalizează peste 700  de membri. Operaţiunile zilnice ale Autonet Import România sunt efectuate de o echipă de 1.350 de angajaţi.

Din 2015, compania este membră a SAG - Autonet Group, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa europeană de piese de schimb, totalizând 30 de companii cu activităţi în 13 ţări.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO