Info

(P) Autoworld a lansat oficial showroom-ul Volvo din Cluj-Napoca şi modelul XC60 Facelift Hybrid

Autor: Publicitate

27.09.2021, 09:00 1971

Modelul XC60 Facelift Hybrid al mărcii Volvo a fost dezvăluit pe 23 septembrie, în cadrul evenimentului de deschidere a showroomului Volvo din Cluj-Napoca. Acesta este disponibil în România, exclusiv cu motorizări hybride, în mai multe variante de echipare.

La împlinirea a 30 de ani de activitate, Autoworld celebrează lansarea celui mai inteligent XC60, alături de Volvo. Începând cu vara anului 2020, Autoworld a devenit dealer autorizat Volvo, adaugând la portofoliu încă o marcă premium, pe lângă cele deja existente. În tot acest timp au fost livrate peste 100 de autoturisme noi marca Volvo şi au avut parte de servicii de mentenanţă, mecanică sau tinichigerie, peste 300 de clienţi. 

Evenimentul de lansare marchează finalizarea lucrărilor de amenajare a showroomului şi lansarea oficială în Transilvania a noului model XC60 Facelift Hybrid. Acest nou model îmbină perfect forţa caracteristică unui SUV veritabil, cu siguranţă caracteristică brandului Volvo. 

Upgrade-ul la Volvo XC60 Facelift Hybrid vine cu integrarea primului sistem de infotainment auto cu operare Android. Acesta oferă posibilitatea de a rula aplicaţii şi servicii Google, precum Google Assistant, Google Maps şi Google Play Store. Conducătorii pot rezolva diferite sarcini prin conectarea la dispozitivele şi aplicaţiile pe la care le utilizează în viaţa de zi cu zi, fără a lua mâinile de pe volan.  

De asemenea, noul model XC60 Facelift Hybrid prezintă un set extins de tehnologii inteligente de asistare a şoferului. Poate detecta vehicule, pietoni, biciclişti sau animalele mari şi ajută la evitarea lor. Face acest lucru mai întâi avertizând şoferul, apoi frânând automat, în cazul în care şoferul nu reacţionează. Sistemul de informare privind unghiul mort, Blind Spot Information System (BLIS), oferă asistenţă activă la schimbarea benzii de circulaţie. Astfel că, dacă există un risc de coliziune cu alte vehicule de pe banda alăturată, BLIS poate regla direcţia într-un mod subtil.

Tot în cadrul acestui model se regăseşte şi filtrul de control al calităţii aerului, primul la nivel mondial, ce previne cu până la 95% pătrunderea particulelor periculoase în vehicul. În plus, noul hibrid oferă o experienţă mai prietenoasă şi faţă de mediul înconjurător, reducând emisiile de eşapament şi menţinând dinamica stilului de condus.

Compania clujeană Autoworld sărbătoreşte anul acesta 30 de ani. Cel mai nou membru al familiei este brandul Volvo, cu showroom şi service situate pe str. Oradiei, nr. 1-7, Cluj-Napoca. În portofoliul Autoworld se află şi mărcile Audi, Volkswagen, Autovehicule Comerciale, Das WeltAuto şi Carcloud. În cei 30 de ani de existenţă, Autoworld şi-a consolidat poziţia de lider în piaţa locală de import pentru mărcile pe care le reprezintă. Mai multe informaţii: www.autoworld.ro, www.autoworld.volvocarsdealer.ro, www.dasweltauto.ro, www.carcloud.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO