Info

(P) Beneficiu inedit pentru angajaţii unei companii din România

(P) Beneficiu inedit pentru angajaţii unei companii din...

Autor: Publicitate

04.09.2019, 09:00 2581

Kaufland România, retailer cu o reputaţie excelentă în piaţa muncii şi top employer distins oficial de către un prestigios institut olandez, îşi reconfirmă angajamentul de a investi constant în angajaţii săi. Printre cele mai recente dovezi ale misiunii asumate de Kaufland este noul avantaj inedit de care se pot bucura angajaţii Kaufland, camera „Kuniboo”, dedicată părinţilor cu birouri în sediul central al companiei. Spaţiul are la bază un concept dezvoltat la nivel internaţional, coordonat şi implementat la nivel local cu ajutorul departamentelor interne ale organizaţiei.

Conceptul acestei camere îmbină funcţionalitatea cu inovaţia şi oferă un răspuns la nevoia tot mai presantă de a alege între viaţa personală şi viaţa profesională. Încăperea a fost amenajată în funcţie de caracteristicile generaţiei Alfa şi oferă facilităţi pentru toate vârstele. Sala este dotată cu un pat pentru cei mici, masă de înfăşat pentru bebeluşi şi produse de îngrijire marca proprie Bevola, dar şi jucării şi gadget-uri potrivite adolescenţilor. De asemenea, sala include şi două birouri cu scaun ergonomic, telefon, laptop şi articole de papetărie, ca părinţii copiilor să îşi poată desfăşura activitatea din incintă în caz că aleg această variantă.

Mai mult, Kaufland le oferă un sprijin suplimentar părinţilor ai căror copii urmează să înceapă în toamnă grădiniţa sau ciclul primar de învăţământ. Pentru aceştia, compania a pregătit câte un ghiozdan complet echipat cu rechizite şi instrumente care să îi încurajeze pe micuţi să îşi exploreze creativitatea.

Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director în cadrul Kaufland, vede succesul camerei „Kuniboo” ca pe o dovadă că munca şi familia nu se exclud: „Investim mult pentru a oferi locuri de muncă atractive şi ne bucurăm că în ultimul an am reuşit să creştem pachetul de beneficii destinate angajaţilor noştri. Ne dorim să răspundem la cât mai multe dintre nevoile colegilor din echipă. Fie că e vorba de ambiţia de autodepăşire, sau ceva foarte concret cum ar fi sănătatea şi confortul fizic. De la tinerii recrutaţi imediat după încheierea studiilor, pe care îi formăm în programele noastre de mentorat, până la părinţi, care au alte nevoi, vrem ca la Kaufland fiecare să aibă loc să fie fericit. Zâmbetele largi ale copiilor care îşi însoţesc părinţii la serviciu îmi dau încredere că suntem pe drumul cel bun.”

Angajaţii Kaufland se bucură de beneficii concepute să le susţină creşterea profesională şi să contribuie la nivelul de „wellness” al acestora, prin menţinerea unei stări bune de sănătate fizică şi emoţională (precum asigurarea voluntară de sănătate, cursuri de meditaţie şi yoga, concediul sabatic, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriţie). În acest moment, camera „Kuniboo” este deja rezervată de câţiva dintre angajaţi pentru anumite date din lunile august şi septembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO