Info

(P) Bijuterii ce se dăruiesc între 14 februarie şi 8 Martie

(P) Bijuterii ce se dăruiesc între 14 februarie şi 8...

Autor: Publicitate

15.02.2022, 09:00 957

O colecţie de aproximativ 300 de bijuterii, pregătite pentru a fi oferite cadou cu ocazia sărbătorilor iubirii – 14 şi 24 februarie, 1 şi 8 Martie, este scoasă la licitaţie în cadrul unui eveniment dedicat Mărţişorului – Licitaţia de Bijuterii.

Astfel că iubitoarele accesoriilor de lux, precum şi domnii care îşi permit să ofere un dar de colecţie pot alege cbijuterii-statement ce au o valoare pe măsura unui cadou care să impresioneze. Preţul acestora de pornire variază între 100 de euro şi 10.000 de euro, după bugetul de dragoste implicat.

Licitaţia de Mărţişor – Bijuterii reprezintă, pe de o parte, o sursă de inspiraţie pentru cei care sunt în căutarea unor cadouri de excepţie, însoţite de certificate de autenticitate, într-o perioadă în care sunt la mare căutare darurile speciale, dar şi o alternativă antrenantă –  şi cu siguranţă mai ieftină – în faţa clasicelor magazine.

Între cele mai deosebite şi impresionante piese, din cadrul licitaţiei care va avea loc de Ziua tradiţională a iubirii la români – Dragobete, 24 februarie, se remarcă colecţia de „bijuterii-inimă”. Accesoriile-simbol pentru această perioadă sunt realizate din materiale preţioase şi ornate cu cele mai rare pietre – diamante, smaralde, perle sau safire. Exemplu este lanţul cu pandantiv din aur alb, ornat cu smarald-inimă, anturat de diamante, care are preţul de pornire de 800 de euro, dar şi perechea de cercei din aur, decorată cu topaze în formă de inimă şi diamante, ce au preţul de pornire de doar 300 de euro, alături de inelul din aur alb, decorat cu turmalină în formă de inimă şi diamante, care va porni în licitaţie de la preţul de 500 de euro, dar şi de pandantivul din aur alb, în formă de inimă, pavat cu diamante, ce are un preţ de pornire de doar 200 de euro.

O impresionantă apariţie este şi lanţul cu pandantiv Igor Carl Fabergé. Bijuteria din aur este decorată cu email, un safir, perle şi diamante, şi are preţul de pornire de 1.000 de euro.

Casa Artmark oferă şi posibilitatea probării bijuteriilor, care se află în expoziţie la Palatul Cesianu-Racoviţă. Pentru acele bijuterii ce se adjudecă pentru sume importante, Casa de Licitaţie oferă posibilitatea participanţilor la licitaţiile de bijuterii, inclusiv la evenimentul din 24 februarie, să achite cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

La Licitaţia de Mărţişor - Bijuterii se va putea participa doar prin telefon sau online, fie înregistrând pe artmark.ro o ofertă scrisă prealabilă, fie deschizând un cont online şi participând la licitaţie online prin platforma Artmark Live.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO