Info

(P) Brandul românesc Mai Mai Credit s-a lansat pe piaţa împrumuturilor financiare nebancare

(P) Brandul românesc Mai Mai Credit s-a lansat pe piaţa...

Autor: Publicitate

14.10.2022, 08:00 250

Pe 14 Octombrie 2022, s-a lansat oficial pe piaţa împrumuturilor financiare MAI MAI Credit, un brand românesc cu o ofertă de produse de creditare nebancare adresate persoanelor fizice.

MAI MAI Credit îşi propune să ofere o soluţie online rapidă, sigură şi comodă, la îndemâna tuturor aplicanţilor săi, prin acordarea creditelor de nevoi personale cu o valoare maximă de 10.000 lei, pentru orice situaţii neprevazute şi orice nevoie personală.

Ne-am propus să ducem experienţa de aplicare pentru un credit într-o zonă familiară, solicitantul având minim de abilităţi necesare în cunoaşterea şi utilizarea smartphone-ului sau calculatorului.

Atât produsul în sine cât şi aplicarea, acordarea şi rambursarea sunt gândite pentru a fi intuitive şi comfortabile. Începem cu două produse de creditare, dintre cele mai solicitate de clienţii romani, şi ne dorim să devenim în fiecare zi mai buni în acest domeniu, din punct de vedere al inovării, al accesibilităţii serviciilor cât şi al experienţei oferite clienţilor, a precizat Daniel Soare CEO-ul companiei.

Cele două tipuri de credite menţionate sunt:

  • creditul de nevoi personale, cu sume până la 10.000 lei, rambursabil în rate fixe şi egale pe termene de maxim 60 de luni, pentru micile planuri din viaţa noastră.
  • linia de credit, cu sume până la 3.000 lei şi termen unic de rambursare  60 de luni, pentru situaţiile neprevăzute şi urgente. În acest caz, rambursarea este flexibilă şi presupune plata lunară a unui minim de 5% din suma trasă din credit, plus dobânda aferentă perioadei de folosire dintre scadente.

Un avantaj ce vine în sprijinul tuturor aplicanţilor este că nu se percepe comision pentru analiza dosarului de credit şi nici nu se percepe comision de administrare credit, iar pentru linia de credit procentul de dobândă aplicat în primele 30 de zile este de 0%. Costurile aplicate creditelor pot fi simulate în calculatorul de pe website-ul companiei, www.maimaicredit.ro, calculator care permite utilizatorilor înţelegerea produselor oferite de companie, dar şi identificarea variantei optime pentru acoperirea nevoii şi a capacităţii de rambursare proprii.

 

Iată mai jos câteva dintre detaliile creditelor MAI MAI Credit:

  • La momentul aplicării este necesar un singur document, cartea de identitate, o adresă de e-mail, un telefon mobil şi un card bancar sau un cont IBAN, toate aparţinând solicitantului de credit.
  • Aplicantul poate selecta suma şi termenul creditului pe care îl doreşte, apoi îşi poate alege data scadentă la ziua din luna în care ştie că va dispune de fonduri suficiente pentru rambursarea obligaţiei lunare de plată.
  • Aplicarea pentru credit este foarte facilă şi comodă, având în vedere că prin scanarea/ fotografierea cărţii de identitate, solicitantul nu mai este nevoit să introducă datele personale, acestea fiind preluate automat în aplicaţie.
  • Aprobarea creditului este automatizată, ceea ce face ca utilizatorul să poată obţine creditul cu minim de efort, în orice moment al zilei, în orice zi a săptămânii, de oriunde s-ar afla; în 15 minute banii pot fi pe card.
  • Solicitanţii cărora li se aprobă oferta de creditare au posibilitatea să selecteze şi după aprobare suma şi termenul care îi avantajează, oferta fiind una flexibilă.
  • În cazul în care optează pentru virarea sumelor pe card, banii pot ajunge la solicitant în câteva minute. Iar rambursarea ratelor poate fi automată în acest caz, prin debitarea directă a cardului la scadenţa aleasă.
  • Atunci când optează pentru virarea banilor în cont, suma creditului va fi disponibilă cel mai târziu în următoarea zi lucrătoare.
  • Pentru rambursarea creditului sunt puse la dispoziţia clienţilor câteva metode facile: debitare directă din cardul înrolat, plată cu cardul direct din contul de client, transfer bancar prin ordin de plată sau numerar la cele 18.000 de puncte de plată PayPoint.
  • Fără garanţii, fără adeverinţe de venit, fără drumuri inutile la ghişeu şi fără a pierde timp preţios aşteptând aprobarea creditului şi livrarea banilor. Totul 100 % online.

Pentru informaţii suplimentare, sugestii sau alte comunicări, vă stăm la dispoziţie la adresa pr@maimaicredit.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO