Info

(P) Bucătăria. Piesa de rezistenţă a unei case. Sfaturi de la profesionişti pentru o bucătărie perfectă, pentru tine

Autor: Publicitate

28.11.2022, 10:00 425

Bucătăria reprezintă piesa de rezistenţă a unei case şi locul în care ne petrecem cel mai mult timp. Orice proiect de bucătărie reuşit porneşte de la un design inteligent şi trebuie să includă aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie, dar şi materiale de cea mai înaltă calitate. Iar când vine vorba despre o bucătărie de lux, cel mai mic detaliu face diferenţa. Iată 10 idei de amenajare simple şi de efect care îţi vor face viaţa mult mai uşoară şi vor stârni invidia oricărui oaspete care îţi trece pragul.

Porneşte de la un cuptor excepţional

Un cuptor bun este o investiţie, iar oferta în domeniu este vastă, însă o variantă cu care nu poţi da greş sunt cuptoarele Gaggenau. Alege un model din seria 400 sau chiar clasicul Gaggenau EB 333. Calitatea excepţională specifică legendarului brand german este garantată indiferent de alegere.

Include spaţii de depozitare incorporabile

Ai în vedere cât mai multe spaţii de depozitare incorporabile. Poţi face asta cu sertare glisante, dar şi cu dulapuri. Desigur, poţi incorpora în mobilă şi aparatură electrocasnică, nu doar spaţii de depozitate. Un exemplu excelent în acest sens sunt maşinile de spălat vase Gaggenau. Respectând doar câteva detalii tehnice, fiecare model poate fi încastrat în mobilă, fiind atât practic cât şi aspectuos. 

Foloseşte aparatură multifuncţională

Mână în mână cu aparatura incorporabilă, electrocasnicele multifuncţionale sunt un must în orice proiect de amenajare al unei bucătării în anul 2022. Include un frigider de ultimă generaţie sau un cuptor inteligent pentru a-ţi uimi musafirii şi a-ţi uşura viaţa. Chiar dacă alegi un cuptor Gaggenau din seria 200, să ştii că si acestea sunt compatibile cu aplicaţia Home Connect şi pot fi controlate şi monitorizate de la distanţă.

Optează pentru hote şi extractoare ascunse

Odată cu folosirea tot mai mult a bucătăriei ca spaţiu de entertainment, s-a născut nevoia de a ascunde obiectele inestetice sau de a le pune în altă lumină. Astfel, ventilatoarele compacte de tavan sau hotele telescopice sunt tot mai prezente într-o bucătărie de lux. Un reper în categoria sa este extractorul suspendat în tavan Gagganau seria 200.

Integrează piese statement în proiectul tău de amenajare

O bucătărie de lux este menită să impresioneze. Pentru a obţine efectul scontat, îţi sugerăm să incluzi în proiectul de amenajare: un wok pe inducţie sau un grill încorporat în insula de bucătărie şi chiar un răcitor de vinuri pentru a avea mereu la îndemână sticlele preferate.

Un specialist în proiecte de lux te poate ghida astfel încât proiectul tău de amenajare să corespundă perfect nevoilor tale, dar şi celor mai înalte standarde şi tendinţe în domeniu.

Pachetul complet pentru designul bucătăriei tale îl vei găsi cu o vizită în showroom-ul Kitchen Inc. de pe Strada Polonă numărul 68-72, incinta Polona Business Center.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO