Info

(P) Business Garden Bucharest, liderul proiectelor sustenabile din România

(P) Business Garden Bucharest, liderul proiectelor...

Autor: Publicitate

24.03.2022, 09:00 142

Primul Business Garden Bucharest din România, şi cel de-al şaselea din Europa de acest gen, aduce în prim plan beneficiile integrării unei ample zone verzi în cadrul unui spaţiu de birouri cu specificaţii tehnice de top.

Proiectul de birouri este certificat LEED Platinum din noiembrie 2019, cu cel mai mare punctaj din România, clădirea A deţinând la nivel mondial cel de-al treilea cel mai mare punctaj în categoria Shell&Core, urmată îndeaproape de celelalte două clădiri ale proiectului. Asta demonstrează că designul modern, specificaţiile tehnice potrivite împreună cu o atenţie deosebită pentru spaţiile verzi exterioare constituie o reţetă de succes din punct de vedere al calităţii acestui concept.

 

Prin accesibilitatea deosebit de facilă în cadrul proiectului, venim în întâmpinarea chiriaşilor noştri în ceea ce priveşte strategia de reducere a amprentei de carbon în cadrul ESG, prin diminuarea timpului petrecut în trafic, dinamismul angajaţilor fiind un element extrem de important, iar amplasarea în zona centrală - vest permite utilizarea diferitelor mijloace de transport alternative (autobuz, tramvai sau bicicletă).

Grădina interioară aflată în mijlocul complexului, reprezintă punctul de interes şi focusul proiectului, sporind starea de bine a angajaţilor, oferind soluţii inovative în afara spaţiului clasic de birou, pentru o mai bună muncă în echipă. Complementar, Business Garden Bucharest, promovează un stil de viaţă „verde”, de aceea încurajăm utilizarea mijloacelor alternative de transport, iar în parcarea subterană chiriaşii şi vizitatorii îşi pot încărca maşinile electrice 24/7. Complexul oferă facilităţi multiple pentru ciclişti precum parcare supra şi subterană, duşuri şi vestiare, potrivite pentru a-ţi continua rutina zilnică implicit de la birou.

Primirea recentă a distincţiei “Leading Green Development & Developer” în cadrul Galei CIJ Awards 2021, vine ca o recunoaştere a specificaţiilor tehnice uimitoare ale Business Garden Bucharest, cum ar fi aportul de aer 100% proaspăt, sistem de aer condiţionat şi ventilaţie sănătoasă, echipamente electrice economice, iluminatul LED, tehnologia de reducere a consumului de apă prin intermediul sistemului de captare şi management al apei pluviale, ambient natural excelent, ferestre care se deschid la fiecare 2,7m, care creează un mediu de lucru sigur, combinate cu spaţiile mari exterioare, concepute pentru a completa bunăstarea în cadrul proiectului.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO