Info

(P) ButanGas a împlinit 70 de ani

(P) ButanGas a împlinit 70 de ani

Autor: Publicitate

22.10.2018, 18:12 475

Veroniki Holding serbează anul acesta 70 de ani de la înfiinţarea ButanGas SpA, societate italiană controlată de Grup.

Veroniki Holding, condus de Preşedintele Daniela Veronica Guşă de Drăgan, sărbătoreşte anul acesta 70 de ani de existenţă a ButanGas SpA, societate înfiinţată în Roma, la data de 13 decembrie 1948 de Prof. Iosif Constantin Drăgan. ButanGas a devenit în prezent unul dintre principalii participanţi pe piaţa italiană de GPL, o sursă energetică sigură, eficientă, ecologică şi întotdeauna gata de a fi utilizată.

În acest domeniu, Veroniki Holding este prezent în România din anul 1996 prin subsidiara ButanGas România SA 
cu sediul la Bucureşti. ButanGas România se bazează pe aceleaşi principii şi valori solide ale Grupului: respectarea mediului, atenţia faţă de nevoile clientului şi valorificarea resurselor umane.

ButanGas România este reprezentată printr-o reţea bine organizată şi vastă care include patru filiale şi două fabrici industriale ce acoperă întreg teritoriul naţional, prezentându-se pe piaţă ca o societate dinamică şi inovatoare, cu o cifră de afaceri care în 2017 a atins 40 de milioane de euro.

ButanGas România are în prezent aproape 200 de angajaţi, iar top managementul societăţii este alcătuit din: Gabriel Stoicescu (Director General), Mihaela Ionescu (Director Financiar), Mihail Duţă (Director Comercial), Ionuţ David (Director Tehnic).

Grupul este prezent în ţara noastră şi prin societăţi afiliate ce activează în domeniul imobiliar, al energiilor regenerabile, al sănătăţii şi în cel al producţiei de folii şi recipiente pentru alimente din r-PET.

Veroniki Holding se află la conducerea unei companii multinaţionale cu 1300 de angajaţi în 9 ţări europene, în care acţionează prin intermediul a 32 de entităţi în domeniul GPL (activitatea principală), în imobiliare, în domeniul surselor regenerabile, al sănătăţii, în cel naval şi în cele din urmă, în domeniul ambalajelor alimentare realizate din materii plastice reciclate.

Top managementul grupului Veroniki Holding este alcătuit din: Ing. Christos Christofides (Director General), avocat Alberto Gallazzi (Responsabil Legal), dl. Riccardo Gerosa (Director Financiar), dl. Paolo Pellegrini (Dezvoltarea Pieţei de GPL şi control Intern).

Veroniki Holding aparţine încă de la înfiinţare aceleiaşi familii, iar acest lucru asigură continuitatea în administrare şi menţinerea în timp a aceloraşi valori ce stau la baza activităţii.

Misiunea Veroniki Holding  este aceea de a crea valoare prin integritate, în beneficiul clienţilor, angajaţilor şi acţionarilor săi, iar obiectivul său este de a deveni cea mai eficientă, solidă şi ecologică organizaţie în domeniile în care activează.

www.veronikiholding.com

www.butangas.ro

www.butangas.it

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO