Info

(P) Cafeaua ca serviciu pentru HoReCa. KAFUNE - furnizor, expert, partener HoReCa

(P) Cafeaua ca serviciu pentru HoReCa. KAFUNE - furnizor,...

Autor: Publicitate

26.07.2022, 08:00 133

Acum mai bine de un deceniu a apărut conceptul SaaS – Software as a Service. A fost începutul unei transformări majore în economie în general, în mentalitatea antreprenorilor şi a beneficiarilor în special. Motivul – tot mai multe lucruri de care ne înconjurăm în viaţa noastră de fiecare zi nu mai sunt vândute ca produse, ci oferite ca servicii. În 2022, „as a Service” funcţionează pentru aproape orice, de la filmele pe care nu le mai cumpărăm pe DVD, ci le vedem pe un site de streaming la abonamente la peşte proaspăt, cărţi sau – iată, cafea.

Încă de la apariţia sa în 2016, KAFUNE - brand La Fântâna şi jucător principal pe piaţa serviciilor de cafea - oferă pentru companii şi pentru actorii din industriile ospitalităţii ceea ce am putea numi CaaS (Coffee as a Service).

În cazul clienţilor B2B, vorbim de echipamente semi-profesionale oferite în custodie şi servisate precum şi de livrarea lunară de cafea KAFUNE, de tipul şi în cantitatea convenite.

Să vorbim, însă, un pic despre ce înseamnă acest CaaS KAFUNE pentru operatorii din HoReCa.

 

Versatilitatea

Un CaaS versatil înseamnă să poţi să îţi pliezi serviciile pe nevoile clientului cu soluţii win-win. Iar KAFUNE poate.

Eşti lanţ hotelier B&B şi ai nevoie de cafea şi pentru bufetul suedez de la micul dejun, şi espresso pentru bar şi restaurant? Poate şi de espressoare mici cu capsule pentru camerele de hotel?

Eşti o pensiune cochetă, o afacere de familie şi vrei să oferi oaspeţilor o cafea bună imediat ce o cer?

Eşti o firmă de catering şi ai nevoie de cafea la evenimentele unde furnizezi mâncare şi/sau băutură?

Eşti o cafenea cu vad şi ai nevoie de echipamente puternice, cu volum mare şi nevoie de mentenanţă redusă?

Indiferent de sectorul HoReCa în care activezi, KAFUNE poate să-ţi ofere TOT ce ai nevoie să poţi oferi, la rândul tău, clienţilor o cafea excelentă. Într-un serviciu integrat.

 

KAFUNE înseamnă 10 blenduri de cafea, două exclusiv pentru HoReCa

Un serviciu profesional de cafea înseamnă, totuşi, înainte de orice, cafeaua însăşi. Gusturile KAFUNE pot satisface şi cele mai exigente aşteptări şi pot răspunde nevoii de bază a restaurantelor, cafenelelor sau hotelurilor - cea de a oferi clienţilor o cafea excelentă, graţie celor peste 10 blenduri create de experţi italieni pentru iubitorii de cafea din România. Două dintre aceste blenduri de cafea, KAFUNE FORTE şi KAFUNE RISERVA, sunt create exclusiv pentru industria HoReCa. FORTE, un blend puternic, cu o corpolenţă fermă, e gândit pentru a însoţi micul dejun oferit clienţilor. RISERVA, pe de altă parte, este un espresso italian pur-sânge, creat pentru espressoarele profesionale şi capabil de excelenţă şi în latte art. Nu mai puţin important, în sortimentaţie există KAFUNE LIGHT – singurul blend de cafea de acest tip din România – o cafea cu conţinut redus de cofeină (are doar 50% din cofeina prezentă într-o cafea obişnuită). Este ideal pentru a fi servită în cluburile şi localurile deschise până târziu.

Celelalte blenduri KAFUNE, fiecare cu gustul şi personalitatea sa, completează un portofoliu complex de game de cafea sub formă de cafea boabe, monodoze sau capsule compatibile Lavazza Blue, Nespresso ori Espresso Point. Evident că toate acestea vin cu echipamentele profesionale şi accesoriile de tip posm potrivite.

 

Asistenţă, service şi mentenanţă de top

Într-un serviciu integrat, intervenţia promptă este esenţială atunci când vine vorba de mentenanţă şi asistenţă. KAFUNE asigură mentenanţă şi service în termen de 24-48 de ore, echipele KAFUNE fiind pregătite să intervină pentru instalarea, întreţinerea sau înlocuirea echipamentelor profesionale – sau, desigur, pentru orice situaţii neprevăzute. KAFUNE dispune de un service dedicat, cu personal specializat în mentenanţa şi repararea echipamentelor HoReCa. Iar de cealaltă parte, reprezentanţii noştri de vânzări, agenţii dedicaţi şi specialiştii din call-center preiau sesizările şi oferă soluţii pentru acestea în cel mai scurt timp.

 

Acoperire naţională

KAFUNE este un brand disponibil prin La Fântâna, lider pe piaţa de servicii B2B de hidratare cu apă şi cafea din România, ceea ce înseamnă că toate serviciile KAFUNE sunt asigurate de personal calificat, la standardele La Fântâna. Mai mult decât atât, KAFUNE este prezent în toate zonele ţării şi are capacitatea de a oferi servicii integrate în aproape orice zonă geografică din România.

 

Centru de pregătire pentru barista

Pregătirea specialiştilor barista dintr-un restaurant, cafenea sau hotel este cel puţin la fel de importantă pentru o cafea de calitate ca boabele de cafea folosite. KAFUNE înţelege profund acest fapt, motiv pentru care deţine şi un centru de pregătire şi perfecţionare în arta cafelei, la sediul companiei, deschis clienţilor din industriile HoReCa. Aici, un barista începător se poate profesionaliza, iar unul profesionist îşi poate perfecţiona tehnica, ştiinţa şi arta preparării cafelei.

 

Fiecare iubitor de cafea le „ştie” pe ale lui

Un serviciu profesionist de cafea înţelege complexitatea culturii din jurul acestei băuturi. Iar KAFUNE înseamnă şi produsele complementare asociate cafelei – indispensabile oriunde se serveşte cafea (zahăr, alţi îndulcitori, lapte, ceai, biscuiţi etc.), precum şi accesorii de tip POSm (point of sale materials) pentru cafenele, baburi şi restaurante.

 

De ce KAFUNE?

Pentru beneficiarii finali, consumatorii, KAFUNE nu înseamnă doar o experienţă FUN! şi satisfăcătoare calitativ. Experienţa KAFUNE se face memorabilă (şi) prin încrederea, competenţa şi experienţa în domeniu, fundamentată pe parcursul multor ani de colaborare şi dezvoltare de servicii profesionale dedicate ospitalităţii. Vă invităm să stăm de vorbă despre cafea!

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO