Info

(P) Cătălin Bordea şi soţia sa Livia devin brand ambasadori Explorado.ro, primul magazin online de Live Shopping şi Lifestyle

(P) Cătălin Bordea şi soţia sa Livia devin brand...

Autor: Publicitate

21.12.2022, 08:00 331

Unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi din România, Cătălin Bordea, este primul ambasador Explorado.ro, alături de soţia sa Livia. Colaborarea vine în completarea imaginii dinamice pe care  platforma o are, la doar 3 luni de la lansare.

Explorado.ro a intrat pe piaţa de shopping online cu o abordare cu totul nouă, îmbinând zona de eCommerce clasic cu cea de Live Commerce. Alegerea unui ambasador din zona de stand-up subliniază interactivitatea specifică magazinului online, unde, cumpărătorii se bucură de o experienţă de shopping cu totul nouă în România. Aici, aceştia îşi pot urmări creatorii de conţinut preferaţi în timp ce prezintă şi testează diferite articole, pot lăsa comentarii şi au posibilitatea de a cumpăra produsele prezentate in Live Stream.

“Colaborarea noastră cu Livia si Cătălin a fost bine primită de către clienţii noştri. Avem valori comune, promovăm experienţele trăite din plin, în timp real. Pe Explorado.ro, shopping-ul online este transformat în explorare, divertisment şi aventură, creatorii de conţinut sunt încurajaţi să fie creativi, iar utilizatorii să îşi descopere stilul autentic” explică Loredana Apreutese, Acţionar Explorado.

Explorado.ro oferă clienţilor săi o experienţă de shopping online cât mai aproape de cea offline. De aceea, se acordă atenţie fiecărui detaliu pentru a putea crea conţinut de înaltă calitate, fie ca este vorba de live, video, photo sau text, iar ambasadorii brandului devin o parte importantă în realizarea acestuia.

Ne bucurăm să facem parte din familia exploratorilor, divertismentul şi aventura fiind prezente zilnic în vieţile noastre. Am apreciat de la început conceptul de Live shopping care face experienţa cumpărăturilor online mult mai prietenoasă, ceea ce e bine pentru Livia şi dureros pentru cardul meu, dar măcar nu o mai pierd cu orele prin mall" declară Cătălin Bordea.

Interactivitatea Explorado.ro oferă clienţilor posibilitatea ca, printr-un proces intuitiv şi captivant, să poată descoperi produsele mult mai uşor şi să se informeze corect cu privire la beneficiile şi caracteristicile acestora înainte de a le adăuga în coşul de cumpărături.

Explorado.ro oferă clienţilor un portofoliu larg de produse din categoriile Fashion, Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură şi îngrijirea copiilor, Tech, IT şi gadgets. Ne mândrim, de asemenea, cu kings&clowns, brand propriu creat special pentru clienţii Explorado.

 

Despre proiectul Explorado.ro

Explorado.ro a fost lansat după doi ani de dezvoltare de la zero a platformei şi tehnologiilor proprii şi este un proiect finanţat 100% cu capital românesc. Investiţia în platforma Explorado.ro este susţinută integral de către International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii româneşti de transport şi logistică. Deţinută de oamenii de afaceri Simion şi Loredana Apreutese, International Alexander Holding îşi marchează prin această investiţie extinderea lor în zona de retail online business to consumer.

În 2019, International Alexander Holding şi-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile şi nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live şi îşi propune să ofere utilizatorilor săi experienţe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor şi să creeze experienţe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experienţa limitată oferită până acum de comerţul online.

Explorado.ro este primul magazin online generalist de acest calibru lansat în ultimii ani în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO