Info

(P) Ce putem automatiza? Care sunt costurile? Care e durata de implementare? Întreabă direct experţii KUKA!

(P) Ce putem automatiza? Care sunt costurile? Care e...

Autor: Publicitate

10.05.2021, 11:58 337

Dacă te gandeşti la automatizare, robotică şi digitalizare, dar încă nu ştii unde să găseşti toate răspunsurile la întrebările tale, între 10 mai şi 16 mai, le poţi adresa direct experţilor KUKA accesând pagina de mai jos.

https://www.kuka.com/ro-ro/pres%C4%83/events/special/2021/1minutevideo

“Algoritmii schimbă lumea! Asta spuneam până acum un an. Acum cred că putem spune că lumea schimbă algoritmii. Industry 4.0 a catalizat ritmul de dezvoltare al digitalizării, automatizării şi roboticii, dar contextul actual a determinat o accelerare fără precedent. Şi pentru că eficacitatea automatizării a fost deja demonstrată, atunci când au apărut provocări în menţinerea activităţii, au apărut şi tot mai multe întrebări legate de posibilităţile de automatizare, timpul de implementare şi bineînteles costuri. spune Mihai Vereş, Customer Service Manager, KUKA Robotics România

Fiind unul dintre principalii furnizori din lume de soluţii inteligente de automatizare, KUKA oferă clienţilor săi sisteme complet automatizate pentru pieţe precum cea a automobilelor, electronicelor, industriei generale, bunurilor de larg consum, comerţ/vânzare cu amănuntul sau asistenţă medicală.

“Pandemia a obligat companiile să-şi valorifice abilităţile şi expertiza pentru a construi organizaţii rezistente care pot susţine refacerea economiei globale.  Fiecare sector a contribuit cu partea lui. Noi credemem că tehnologia este un element esenţial în transformarea organizaţiilor, în măsura în care viziunea şi inovaţia umană o pot valorifica corespunzător, mai ales în perioade dificile.” spune Mihai.

Acces gratuit la expertiza consultanţilor KUKA

“De aceea vrem să ne aducem aportul şi să oferim calea cea mai scurtă către răspunsuri avizate legate de paşii corecţi pe care trebuie să îi facă orice antreprenor/angajat care vrea sa crească eficienţa companiei, să ofere oamenilor locuri de muncă adaptate în contextul Age of Intelligence, să devină mai competitiv.” continuă Mihai.

Timp de o săptămână puteţi adresa întrebările pe care le aveţi direct experţilor KUKA, fie că vorbim de alegerea unui anumit tip de robot, de modul în care acesta trebuie să fie ales, de serviciile post vânzare, training sau piese de schimb. Completează întrebarea ta pe pagina dedicată de mai jos şi în săptămâna următoare urmăreşte pagina de Facebook KUKA pentru a afla răspunsul.

https://www.kuka.com/ro-ro/pres%C4%83/events/special/2021/1minutevideo

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO