Info

(P) Coffee time! Sfaturi pentru a profita la maxim de măsuţa de cafea din livingul tău

(P) Coffee time! Sfaturi pentru a profita la maxim de...

Autor: Publicitate

23.12.2022, 08:00 63

Poate că nu te-ai gândit niciodată la asta, dar măsuţele de cafea sunt una dintre piesele cheie de mobilier pentru livingul tău. Ştii cum să le valorifici la maxim? Cum să le decorezi pentru a da un alt stil camerei? Ai aici o serie de idei şi sfaturi care te vor ajuta foarte mult!

O măsuţă de cafea este mult mai mult decât un loc în care să îţi odihneşti picioarele după o zi lungă, să îţi arunci cheile, să mănânci sau să pui telecomanda televizorului. Este un punct cheie atunci când îţi alegi mobila de sufragerie, deoarece este punctul focal pentru aproape toate activităţile pe care le desfăşurăm în această cameră. Să bem cafea, să stăm de vorbă când avem musafiri, să mâncăm în timp ce ne uităm la un meci de fotbal...

Din acest motiv, trebuie să justificăm importanţa acestei piese de mobilier şi să optăm pentru cele care ne oferă soluţiile care se potrivesc cel mai bine nevoilor noastre. Dar, mai presus de toate, trebuie să avem grijă de stilul şi decorarea acesteia. Există măsuţe de cafea de designer, există măsuţe de cafea mai practice, clasice, moderne, din diferite materiale... Cu siguranţă că această piesă de mobilier nu are încă importanţa pe care o merită în casa ta, te-ai gândit cum o poţi schimba, îi poţi reînnoi stilul sau o poţi restaura? Te învăţăm cum să o decorezi şi să o valorifici la maximum. Iată câteva idei şi accesorii care vor fi perfecte pentru măsuţa ta de cafea.

1. Măsuţe de cafea mici: de ce să nu încerci măsuţe de cafea mici, la îndemână? Dacă ai o canapea şi o sufragerie mare, o poţi muta în locul care îţi convine cel mai bine, în funcţie de nevoile de moment.

2. Tăvi pentru măsuţe de cafea: dacă aşezăm o tavă pe masă, aceasta va avea o parte funcţională şi una decorativă. Oferă un aspect curat şi bine organizat mesei, astfel încât va părea întotdeauna că este ordonată. O opţiune excelentă pentru ordine!

3. Pufuri: Te-ai gândit vreodată să dai o altă întrebuinţare unei piese de mobilier care era destinată unui alt scop? Ei bine, acest lucru este foarte popular în zilele noastre în lumea decoraţiunilor, iar un exemplu clar este utilizarea pufurilor (cele cu suport ferm) ca mese de cafea. Folosind din nou tăvi, putem plasa una mai mult sau mai puţin mare, care să servească drept suport pentru lucrurile pe care le vom pune deasupra ei. Aceasta este o resursă pur decorativă, aşa că nu putem folosi prea multă greutate: câteva flori, câteva reviste, câteva suporturi de lumânări frumoase... şi atât! Asta e tot!

4. Plante: urmând ideea florilor, putem încorpora plante în decorul măsuţei noastre de cafea, de exemplu, aşezându-le pe un teanc de cărţi. Acestea vor da o notă proaspătă şi naturală camerei.

5. Flori proaspete: este la fel de simplu ca şi cum ai alege o vază sau un recipient din sticlă transparentă cu un buchet de flori proaspete roz, galbene sau albe. Dar ai grijă! Nu mai pune niciun alt accesoriu pe masă. Doar acest detaliu va da o notă de simplitate şi puritate care va contagia întreaga cameră.

6. Fructe: în multe reviste de decoraţiuni vei fi văzut că deasupra acestui tip de mese pot fi aşezate recipiente cu fructe proaspete. Acesta va da viaţă mesei şi, mai presus de toate, stil.

7. Obiecte stivuite: Stivuirea obiectelor în mod strategic poate funcţiona şi pentru măsuţa de cafea. Stivuirea câtorva reviste sau cărţi la un capăt al mesei va face ca aceasta să arate îngrijită şi ordonată.

8. Ceramică: Ceramica sau obiectele realizate manual sunt tovarăşi de nădejde pentru măsuţele de cafea. Din punct de vedere decorativ, acestea vor adăuga foarte mult la cameră şi vor conferi spaţiului un rol de vedetă.

9. Lumânări: lumânările sunt o notă foarte feminină. Dacă adaugi o lumânare aromată la florile pe care ţi le-am sugerat mai înainte, rezultatul va fi perfect.

10. Obiecte mari şi groase: vaze cu forme rotunjite sau curbate, cărţi groase... dau o senzaţie de căldură în livingul tău. Va fi foarte confortabil!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO