Info

(P) Cognizant Softvision – Partener Principal la DevTalks Reimagined, cel mai mare eveniment dedicat profesioniştilor şi pasionaţilor de tehnologie din România

(P) Cognizant Softvision – Partener Principal la...

Autor: Publicitate

31.05.2021, 08:00 188
  • Cognizant Softvision, compania lider în domeniul soluţiilor software, se alătură ca partener principal la unul dintre cele mai importante evenimente tech din România
  • Cel mai mare eveniment online din România, dedicat profesioniştilor IT&C
  • Cognizant Softvision explică noul model de lucru în Hub-uri şi va prezenta două conferinţe principale
 

Cognizant Softvision, una dintre cele mai importante companii de inginerie software din lume şi una dintre cele mai mari companii de tehnologie din România, a anunţat astăzi că s-a alăturat ca partener principal la DevTalks Reimagined. Evenimentul se desfăşoară timp de trei zile, în perioada 9-11 iunie şi este cea mai mare expo-conferinţă din România, dedicată developerilor şi profesioniştilor IT&C. DevTalks Reimagined acoperă o paletă largă de conţinut tehnologic creativ, în cadrul a 15 conferinţe care ating o varietate de tehnologii şi arii de interes. Peste 8.000 de participanţi din întreaga lume sunt aşteptaţi să se adune la evenimentul online şi vor interacţiona cu peste 100 de speakeri locali şi internaţionali, parteneri şi startup-uri, accesând cele mai noi tendinţe în tehnologie, dar şi spaţii şi momente create interacţiunii şi divertismentului. Conferinţa virtuală DevTalks Reimagined va include două prezentări principale susţinute de speakerii Cognizant Softvision precum şi multe alte activări la standul virtual.

Pe lângă cele două prezentări principale susţinute de Cognizant Softvision ca partener principal, DevTalks Reimagined va oferi cadrul ideal pentru Cognizant Softvision să prezinte şi să promoveze Hub-urile companiei, un concept de muncă remote, la nivel naţional, care permite angajaţilor actuali şi viitori să aleagă de unde doresc să lucreze: de la distanţa, de acasă, cât şi de la birou sau într-o manieră hibrid.

Noul model de lucru Cognizant Softvision, poziţionează campania ca „The Place To Be” pentru activităţi, întâlniri sau evenimente care impactează şi influenţează industria tehnologică, oferă angajaţilor flexibilitate, autonomie, mobilitate şi încredere, oferind astfel experienţe cât mai plăcute şi personalizate la locul de muncă. Participanţii DevTalks Reimagined vor avea ocazia să se întâlnească cu experţii Cognizant Softvision şi să descopere mai multe despre puterea comunităţilor IT.

 
 

Andreea Tudorache, Project Manager, DevTalks Reimagined

„Cu sprijinul Cognizant Softvision, am reuşit să construim toamna trecută unul dintre evenimentele cheie din umbrela DevTalks, şi anume DevCon Live, într-un eveniment virtual extraordinar pentru parteneri şi participanţi. Sponsorizarea de către Cognizant Softvision la DevTalks Reimagined este un vot de încredere şi o dovadă că modelul nostru a avut un impact pozitiv asupra comunităţii IT&C româneşti. Împreună cu partenerii noştri, ne-am angajat să oferim conţinut relevant şi pasiune participanţilor noştri, contribuind în acelaşi timp la evoluţia industriei IT.”

 
 

Mihai Constandis, Country Manager România şi Head of Eastern Europe Studios, Cognizant Softvision

„Acest eveniment de prestigiu ne permite să prezentăm expertiza noastră, sprijinind în acelaşi timp comunităţile IT locale şi globale. Suntem mândri de cultura noastră, care are la bază comunităţile noastre tehnice, iar prin expertiza şi implicarea colegilor noştri dezvoltăm soluţii de impact la nivel global, şi de-abia aşteptăm să ne împărtăşim cunoştinţele şi să învăţăm unii de la alţii.”

 

Cognizant Softvision are peste 2.000 de angajaţi în România şi îşi desfăşoară activitatea în studiouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Baia Mare şi Timişoara.

 

Află mai multe despre oportunităţile Cognizant Softvision aici

Cognizant Softvision: www.cognizantsoftvision.com

Cognizant: www.cognizant.com

 

Despre Catalyst Solutions

 

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanţă în resurse umane, specializată în soluţii de recrutare şi employer branding. În cei 15 ani de experienţă, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte şi evenimente din domeniu, precum:

 
  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaţilor cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc la nivel naţional în Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Craiova şi online, pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reuneşte 2.000 de profesionişti IT pasionaţi de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing şi SAP
  • Top Talents România, program care identifică şi premiază cei mai valoroşi 250 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriţi angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piaţă, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum şi aşteptările pe care candidaţii le au de la aceştia.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO