Info

(P) Coinzix: Un cripto exchange 100% românesc

(P) Coinzix: Un cripto exchange 100% românesc

Autor: Publicitate

25.01.2022, 16:30 981

Criptomonedele îşi continuă ascensiunea şi devin pentru mulţi cei care caută să investească sigur şi eficient o opţiune favorită. Tranzacţionarea monedelor digitale crypto se poate face într-un mediu securizat, unde riscurile sunt puţine pentru cei care aleg să intre pe această piaţă a monedelor virtuale.

Coinzix este o platformă de cripto exchange 100% românească care şi-a propus încă de la început să fie alături de cei care aleg să facă tranzacţii cu crypto monede, oferind un pachet complet de servicii, care acoperă atât partea de educaţie şi cursuri pentru cei încă neiniţiaţi cât şi pentru cei care vor să fie cât mai bine informaţi, suport permanent, o platform online intuitivă pentru tranzacţionare şi de asemenea crypto ATM-uri.

Coinzix nu oferă însă doar instrumentele atât de necesare pentru buna derulare a tranzacţiilor, acest cripto exchange îşi doreşte să fie un partener de încredere pentru toţi cei care aleg să îl folosească. 

Te gândeşti să investeşti în criptomonede? Atunci informează-te cât mai bine, alege Conizix ca partener de încredere în piaţa monedelor virtuale, şi ţine cont de următoare secrete despre investiţiile în cryptomonede.

Educă-te înainte de a investi 

Primul pas pe care trebuie să îl facă orice viitor investitor în criptomonde este să se educe în ceea ce înseamnă modelele virtuale. Nu contează că investeşti o sumă mică sau îţi permiţi să investeşti sume mai mari, indiferent de nivel educaţia este esenţiala. Înainte să faci prima achiziţie cercetează foarte bine piaţa şi încearcă să afli cât mai multe lucruri despre respectiva monedă.  Orice viitor investitor pe piaţa monedelor virtuale trebuie să ştie cum funcţionează criptomonedele şi blockchain-ul şi care sunt diferenţele între cele mai populare criptomonede. 

Investeşte doar banii pe care îţi permiţi să îi pierzi

Cu toate că riscurile sunt reduse atunci când vorbim de tranzacţionarea criptomonedelor, această regulă universală se aplică şi aici. Acest lucru nu înseamnă însă, nici de departe, că ar trebui să porneşti de la premisa că vei ajunge să pierzi tot ce ai investit. Regula are ca scop educarea şi formarea investitorului, sfătuit ca la început să nu investească toţi banii pe care îi are şi pe care poate i-a economisit din greu ani de zile. Începe cu sume mici sau medii, educă-te din punct de vedere al tranzacţionărilor, capătă experienţă şi măreşte sumele. Coinzix tocmai acest lucru îşi propune, să ofere un ecosistem care să permită atât celor care au experienţă în investiţii cât şi celor care sunt la început de drum, să facă tranzacţii în deplină siguranţă, cu riscuri cât mai reduse.

Investeşte diversificat

Există o vorba veche şi deseori aplicată atât în lumea afacerilor, cât şi în investiţii care spune să nu pui niciodată toate ouăle în acelaşi coş. Expresia se aplică inclusiv atunci când vine vorba de investiţiile în criptomonede. Una dintre greşelile pe care sunt tentaţi să le facă mulţi cei care încep să investească pe piaţa monedelor virtuale este să îşi investească toţi bani doar în două criptomonede. Conform recomandărilor specialiştilor şi celor cu experienţă dobândită deja în tranzacţionarea criptomonedelor, riscurile sunt destul de mari când alegi să nu deţii un portofoliu divers de criptomonede şi te expui unor consecinţe pe care nu ţi le-ai dori. Coinzix este un exchange de criptomonede care oferă traderilor acces la peste 30 de monede diferite prin intermediul platformei sale. Utilizatorii pot tranzacţiona cu uşurinţă şi în siguranţă, fiind protejaţi de cele mai avansate măsuri de siguranţă, având la dispoziţie instrumente gratuite de analiză şi cercetare de piaţă crypto.

Fii un investitor activ

Investiţiile în criptomonede îţi vor aduce un venit pasiv, vei reuşi să te pensionezi mai devreme atunci când investeşţi suficient şi mai ales dacă începi de când eşti foarte tânăr, însă odată ce ai pătruns în lumea investiţiilor în monede virtuale nu înseamnă că poţi să renunţi la job şi să pleci într-o vacanţă pe termen nelimitat. 

Investiţiile pe piaţa de criptomonede vor da rezultate dacă îţi impui încă de la început să fii un investitor activ. Gândul că odată ce intri pe piaţa criptomonedelor tu poţi sta fără să faci nimic, privind cum îţi cresc veniturilor este doar un vis frumos. Este foarte important să rămâi ancorat în realitate, să fii curent cu evoluţia pieţei, a monedelor pentru că piaţa criptomonedelor este dinamică. 

Dacă nu eşti permanent prezent şi activ, rişti să pierzi oportunităţi importante pentru a vinde sau a cumpără. Coinzix oferă acces la analize de piaţă profesionale care îţi vor permite să fii la curent cu modul în care evoluează piaţa, poţi accesa predicţii astfel încât să iei cele mai bune decizii de tranzacţionare în timp util. Să fii un investitor activ înseamnă, în acelaşi timp să îţi reechilibrezi investiţiile periodic.

Acest lucru înseamnă de exemplu că vrei să reduci investiţia într-o anumită criptomonedă şi să creşti suma pe care o investeşţi în alta. Se mai întâmplă să fie nevoie să vinzi tot portofoliu pentru a profita de o creştere a pieţii şi să fii acolo atunci când preţul scade pentru a putea cumpăra din nou. Atunci când rămâi activ pe piaţa criptomonedelor poţi lua decizii şi poţi reacţiona în concordanţă cu tendinţele pieţii.

Nu investi împotriva curentului

Poate părea tentant să investeşti atunci când observi că piaţa este într-o continuă scădere, dar dacă nu ai o idee clară despre ceea ce urmează să se întâmple, cel mai bine este să stai şi să aştepţi. Recomandat este ca în aceste situaţii, care inevitabil apar,  să rămâi în aşteptare şi să vezi care sunt semnalele în piaţă şi când se preconizează revenirea. 

Atunci când îţi doreşti să devii un investitor pe termen lung, cea mai bună alegere pentru tine este să pătrunzi într-un ecosistem, care îţi asigură siguranţa de care ai nevoie, precum şi asistenţă în decizii. Coinzix Crypto exchange este platforma care acţionează ca un intermediar intre cumpărătorii şi vânzătorii de criptomonede. Aici comercianţii au posibilitatea de a cumpăra, vinde sau schimba monedele lor digitale cu alţi membri într-un mediu sigur, oferind în acelaşi timp măsuri de securitate împotriva pierderilor financiare cauzate de atacuri de hacking, tot mai frecvente în zilele noastre.

Preţurile pot creşte şi scădea destul de dramatic de la o zi la alta, şi de multe ori se întâmplă ca începătorii în tranzacţîi cu criptomonede să intre în panică. Însă acest lucru este firesc, iar odată ce devii un investitor pe termen lung şi capeţi suficientă experienţă, toate aceste temeri vor dispărea. Criptomonedele nu vor dispărea, iar dacă devii un investitor pe termen lung, la un moment dat vei fi surprins de rezultatele la care ai ajuns. 

Achiziţii automatizate

Ca si automatizare, pe Coinzix, utilizatorii pot să pună în avans o comandă de vanzare sau cumparare la un preţ stabilit de catre ei. În momentul în care piaţa atinge preţul respectiv comanda se va executa automat. În felul acesta, utilizatorii nu trebuie să stea permanent în faţa calculatorului.

Alege un cripto exchange sigur

De fiecare dată este important pe cine alegi să îţi fie alături atunci când porneşti pe un nou drum. Când vine vorba de tranzacţionarea criptomonedelor alegerea unei platforme de exchange cu o bună reputaţie este imperios necesară, din mai multe motive.

Unul şi poate cel mai important motiv de care să ţii cont, atunci când eşti începător pe piaţa monedelor virtuale, este acela că în ultima perioadă boom-ul pieţei criptomodelor a dus şi la apariţia unor scam-uri, platforme fantomă, hackeri şi aşa mai departe care pot periclita serios demersul de a investi în criptomonede, dacă nu acorzi atenţia necesară credibilităţii pe care o are plaforma aleasă. Odată ce te-ai decis să intri pe piaţa criptomonedelor, alege platforma online sigură şi cu experienţă dovedită deja. Coinzix este o bună opţiune, cu multiple facilităţi pentru utilizatori, unde tranzacţiile se pot derula în deplină siguranţă. În plus, Conzix este un cripto exchange 100% românesc, cu activitate transparentă, care se supune reglementărilor în vigoare. Au existat multe situaţii până acum, când investitori fără experienţă au devenit victimele escrocheriilor de acest fel derulate pe internet de diverse platforme obscure din afară şi au suferit pierderi importante, ce nu au mai putut fi recuperate.

Mizează pe o platforma românească ce are la bază o tehnologie avansată atât pentru a permite tranzacţii rapide, analize aprofundate ale pieţei, precum şi siguranţă în modalitate de tranzacţionare a monedelor virtuale.  

De ce este momentul potrivit să investeşti în criptomonede

Specialiştii spun că momentul pentru a investi în criptomonede nu a fost niciodată mai bun. Piaţa monedelor virtuale este în continuă creştere, iar toţi cei care urmăresc să îşi asigure un venit pasiv sau să obţină profituri substanţiale ar trebui să profite acum de această oportunitate. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe o platformă de cripto exchange precum Coinzix şi să începi să investeşti în ceea ce mulţi numesc moneda viitorului.

Investiţiile în criptomonede au o serie de avantaje de necontestat. 

  • Te ajută să câştigi bani şi ai şanse foarte mari să obţii câştiguri fabuloase odată ce îţi plasezi investiţiile într-un mod inteligent şi rămâi activ pe piaţă.

  • Acces rapid la criptomonede prin intermediul portofelului virtual disponibil într-o simplă aplicaţie de pe telefonul mobil.

  • Venit pasiv pentru viitor, dacă judecăm după predicţiile potrivit cărora criptomonedele sunt valutele viitorului. În acest fel, vei avea asigurat un venit constant peste câţiva ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO