Info

(P) Concept unic de e-learning lansat de compania locală Starperformining

Radu Dumitru Stănescu, Fondator şi Managing Partner Starperformining/arhivă proprie

Radu Dumitru Stănescu, Fondator şi Managing Partner Starperformining/arhivă proprie

Autor: Publicitate

28.01.2022, 11:22 47

Dezvoltarea profesională a trecut în ultimii doi ani un test extrem de riguros. Coordonarea la distanţă şi digitalizarea accentuată a comunicării şi a proceselor legate de resursele umane au confruntat companiile şi profesioniştii din business cu serioase provocări.

Pentru a răspunde acestor nevoi, compania locală de consultanţă şi training Starperformining lansează în perioada februarie - mai 2022, pe propria  platforma de e-learning, cursurile OPEN online de dezvoltare profesională care includ următoarele programe: Managementul timpului, Interviul de selecţie, Asistent Manager, Cum să lucrăm mai eficient, fără stres, Tehnici de feedback,  Gestionarea conflictelor,  Digitalizarea inteligentă a echipei şi Gestionarea relaţiei cu şeful.

Cursurile sunt destinate atât profesioniştilor de business care doresc să-şi îmbunătăţească competenţele profesionale şi să treacă la un nivel superior în carieră, cât şi companiilor care vor să-şi instruiască proprii angajaţii şi să-şi dezvolte talentele. În plus, la cerere, toate cursurile pot fi adaptate la nevoile reale ale companiilor, pentru care Starperformining, poate organiza, de asemenea, centre online de evaluare şi dezvoltare în leadership, pentru a stabili nivelul actual al competenţelor angajaţilor.

Toate cursurile sunt construite în limba română,  în baza unei metodologii extrem de dinamice şi interactive. Ele includ texte şi filme video care explică conceptele, şi teste de verificare a cunoştinţelor. Cursanţii pot accesa materialele, online, la orice oră, de pe orice dispozitiv.

În scopul de a pune în practică noţiunile studiate, toate programele conţin webinare şi sesiuni de consiliere individuală, în care se dezbat studii de caz şi se practică jocuri de rol relevante. Acestea se desfăşoară tot online, la date şi ore programate anterior. 

Pe tot parcursul procesului de învăţare cursanţii pot interacţiona în mod direct cu consultanţii pentru clarificarea noţiunilor şi a conceptelor studiate individual şi în grup. La final, participanţii vor pune în practică cunoştinţele acumulate în acţiuni ce au impact real asupra carierei lor profesionale şi asupra afacerii.

”Starperformining livrează cu succes astfel  de programe de training online inovative,  încă de la începutul pandemiei,  pentru clienţi corporate. Feedback-urile încurajatoare din partea tuturor organizaţiilor cu care am colaborat şi din partea angajaţilor lor, ne-au determinat să deschidem aceste cursuri pentru un număr cât mai mare de companii şi profesionişti de business, care îşi doresc programe de e-learning la standarde internaţionale de calitate, în limba română” a declarat Radu Dumitru Stănescu, Fondator şi Managing Partner al companiei Starperformining

Consultanţii Starperformining care facilitează programele de formare au studii de specialitate, deţin certificări locale şi  internaţionale şi au acumulat experienţă practică atât în companii locale, cât şi în multinaţionale, din diferite ţări şi industrii, atât la nivel operaţional, cât şi la nivel strategic.

”Vremurile s-au schimbat, noi ne-am reinventat. Dezvoltarea profesională continuă prin inovaţie şi metode noi de e-learning, iar Starperformining, la un click distanţă, poate fi extrem de utilă tuturor companiilor şi profesioniştilor care doresc să atingă un nivel superior de performanţă”, a mai precizat Radu Dumitru Stănescu.

Gama de cursuri online open şi corporate pe care Starperformining le organizează,  se află în plin proces de diversificare. 

Pentru mai multe informaţii şi înscriere la cursuri, accesaţi platforma de e-learning Starperfomining.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO