Info

(P) Conceptele nordice KUMA pentru proiectele rezidenţiale

(P) Conceptele nordice KUMA pentru proiectele rezidenţiale

Autor: Publicitate

16.04.2020, 08:00 484

În sectorul rezidenţial, al ospitalităţii şi al spaţiilor publice, în general, KUMA este alături de dezvoltatori, planificatori şi designeri pentru a gestiona proiecte complete, fiind probabil numele cu cea mai mare reputaţie în domeniu.

Tendinţele evoluează şi se schimbă continuu. Ceea ce putem remarca însă, în ultimii ani, este o tendinţă către modern, calitate, linii curate şi mai ales, personalizare. Dezvoltatorii, nu se regăsesc întotdeauna în colecţiile standard. Din ce în ce mai mult, apar solicitări pentru elemente custom made, făcute pe comandă, exact pe cerinţa clientului.

Capacitatea tehnologică, oferta largă de produse, experienţa şi seriozitatea sunt baza companiei KUMA de a crea parteneriate durabile. Unul dintre cele mai recente proiecte rezidenţiale de anvergură, situat în zona Floreasca din Capitală, a permis dezvoltatorului, să realizeze concepte unice de lavoare, ceea ce reprezintă un mare avantaj în planificarea spaţiului. Dezvoltatorii ştiu, de altfel, că pot alege din portofoliul KUMA din varietatea largă a formelor de bol, indiferent de stilul pe care doresc să îl abordeze, lavoarele KUMA putând fi adaptate oricăror cerinţe specifice.

Sistemul KUMA LED, montat sub lavoar, vine să completeze un design unitar, care îţi transmite o lumină difuză,” hygge “, în băile hoteliere, dar şi private.

KUMA a mai dezvoltat pentru proiectele rezidenţiale care doresc să transforme baia într-un spaţiu modern, elegant dar şi practic, conceptele KUMA Basic formate din lavoar şi mobilier cu spaţii de depozitare, fiind o soluţie perfectă pentru băile din apartamente mai mici. Acestea au un design nordic, minimalist, foarte apreciat în proiectele din România şi dau senzaţia de spaţialitate prin natura conceptului.

Minimalism

Sistemul KUMA Hanna 60 sau NORELL 60 au fost concepute pentru iubitorii stilului modern. Conceptul evidenţiază colţurile rotunjite ale lavoarului şi mobilierului, o abordare unică, ce pune în evidenţă tehnologia modernă. Un element de design creat în România cu tehnologie daneză, dar şi cu mentalitate nordică în ceea ce priveşte procesul de ofertare, fabricaţie şi servicii post vânzare.

Mobilierul suspendat, cu o lungime de 60 cm, cu 2 sertare, este generos pentru dimensiunea sa, din MDF vopsit alb, rezistent la umiditatea din baie. Combinarea mobilierului cu una din cele trei variante de culori ale lavoarului - marmură alb, granulon Buzi şi granulon Black Star, va aduce un plus de dinamism băii.

Inovaţie

Sistemul KUMA Annemarie 75 - (denumirea provine de la lungimea mobilierului de 75 cm), este perfect pentru adepţii conceptelor contemporane. Designul este elementul cheie care defineşte conceptele KUMA pentru baie. Noutatea sistemului Annemarie 75 este ventilul bolului care este mascat de o piesă realizată din acelaşi material.

Produsele KUMA combină forme şi volume moderne pentru un produs final nu doar atrăgător din punct de vedere estetic ci şi extrem de practic. Montarea sistemului Annemarie 75 pe perete răspunde tuturor cerinţelor funcţionale şi estetice ale beneficiarilor oferind avantajul unei băi aerisite şi ordonate.

Sistemul cu lavoar alb şi mobilier beneficiază de două variante de finisaj: alb sau wood.

Utilitate

Baia nu are o suprafaţă generoasă? Acesta nu este un impediment pentru transformarea ei într-un loc intim şi modern, cu toate facilităţile de care ai nevoie. KUMA Selma 60 poate fi alegerea perfectă.

Conceptul este format dintr-un mobilier pe picioare, perfect pentru băile unde pereţii nu permit montajul suspendat. Nu doar că se va obţine un design modern în baie, dar se va câştiga şi spaţiu, datorită celor două sertare care oferă o zonă de depozitare generoasă. Secretul procesului de amenajare a unei băi de dimensiuni mici stă şi în combinarea culorilor. O metodă pentru a crea vizual un spaţiu mai generos, constă în asortarea podelei închise la culoare cu un mobilier deschis la culoare. Sistemul KUMA Selma 60 cu lavoar alb, poate fi o soluţie, fiind disponibil în două variante de finisaj: ALB sau WOOD.

KUMA reprezintă soluţia perfectă pentru proiectele rezidenţiale care doresc să transforme baia într-un spaţiu modern, elegant dar şi practic.

Cele mai noi colecţii KUMA pentru baie întruchipează eleganţa şi confortul formal. Acestea, combină cu uşurinţă proporţiile compacte şi un gust estetic contemporan, cu referiri la trăsăturile distinctive ale stilului scandinav. Cu o experienţă vastă în oferirea celor mai atrăgătoare produse în domeniul băilor, KUMA este partenerul ideal pentru proiectele rezidenţiale.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO