Info

(P) Conceptul unic Beautik Haut Parfumerie

(P) Conceptul unic Beautik Haut Parfumerie

Autor: Publicitate

03.12.2018, 12:29 305

CONCEPTUL UNIC  BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE  a constat încă de la început în  îmbinarea  măiestriei artizanale, specifică în parfumeria de lux, cu cele mai inovatoare şi avangardiste abordări ale noilor parfumieri în vogă, care se remarcă prin compoziţiile olfactive neconveţionale şi designul modern al flacoanelor. În  interiorul parfumeriilor  BEAUTIK, un întreg univers este dezvăluit, branduri cu  istorie vastă sau contemporane cuceresc prin aromele de lux şi flacoanele rafinate. Un concept dedicat celor care preferă parfumurile de nişă, cu potenţial de semnătură personală olfactivă, şi celor care sunt în căutarea produselor iconice. Vă invităm să păşiţi în acest spaţiu elegant şi rafinat, cu un design somptuos, în acord cu esenţele expuse, şi un stil modern cu accente preţioase - elemente de alamă, ceramice şi inserţii de marmură – ce completează o experienţă senzorială desăvârşită.

BEAUTIK  Haute  Parfumerie îmbină  arta parfumeriei cu  modernitatea  creaţiilor din colecţie. Printre cele mai renumite branduri de parfumerie disponibile aici, veţi regăsi nume din avanarda parfumeriei moderne, precum Diptyque – o casă sinonimă cu şicul parizian, Liquides Imaginaires – cu un concept complet diferit şi surprinzător, Maison Francis Kurkdjian – înfiinţată de celebrul Francis Kurkdjian, autorul unor parfumuri ce au făcut istorie, Juliette Has a Gun – cu o abordare ireverenţioasă, creat de Romano Ricci, nepotul legendarei Nina Ricci, Jusbox - ce isi gaseste inspiratia in muzica dar şi case cu renume istoric în parfumerie, precum Rancé, Lubin, Molinard, Caron, Frapin sau Houbigant.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO