Info

(P) Concurs de la florăria Maison D`Or: Află cum poţi câştiga 3 aranjamente florale, perfecte pentru Crăciunul de anul acesta

(P) Concurs de la florăria Maison D`Or: Află cum poţi...

Autor: Publicitate

27.11.2018, 15:52 294

Perioada de dinaintea Craciunului este plina de bucurii, cadouri si momente magice alaturi de cei dragi. Emotia impodobirii bradului, mirosul de vasc pus deasupra usii, nerabdarea de a desface cadourile si zambetele pe care le ofera cei din jur contribuie la magia unui Craciun perfect, asa cum ti l-ai dorit.

Cadourile sunt partea preferata si mult astepta de fiecare, mai ales ca acestea sunt atent alese, cu migala impachetate si cu bucurie daruite. Pentru ca este o perioada plina de cadouri, culoare si frumusete in jur, Maison D`Or ofera clientilor un concurs perfect pentru aceasta perioada magica.

Castiga 3 aranjamente florale de la floraria Maison D`Or

Pentru a marca aceasta perioada magica de dinaintea Craciunului, floraria online Maison D`Or organizeaza un concurs de exceptie in pragul sarbatorilor si ofera gratis un trandafir criogenat in forma de inima, o cutie acrilica cu 9 trandafiri criogenati si o cutie cu un aranjament floral de exceptie.

Afla cum poti participa la concursul organizat de Maison D`Or

Ce poti face pentru a castiga premiul de exceptie oferit de Maison D`Or? Simplu, trebuie doar sa comanzi, in perioada 27.11.2018 - 20.12.2018, orice buchet de flori, aranjament floral sau cutie cu flori in valoare de 200 lei de pe floraria online Maison D`Or si intri automat in tragerea la sorti pentru marele premiu care contine 3 aranjamente florale:

  1. Un trandafir criogenat in forma de inima, pastrat intr-o cupola de sticla, care poate fi un cadou ideal pentru fiica sau prietena ta;

  2. O cutie acrilica cu 9 trandafiri criogenati deosebiti, ideala pentru iubita sau sotia ta;

  3. O cutie cu un aranjament floral perfect pentru masa de Craciun;

Mai multe detalii despre concurs afli din link-ul dedicat acestui concurs de Craciun.

Despre Maison D`Or

Maison D`Or este o florarie online si offline care ofera o varietate de buchete si aranjamente florale cu servicii de livrare in toata tara. Floraria ofera servicii de livrare a oricarui buchet de flori comandat in doar 24 de ore, in toate colturile Romaniei, iar in Bucuresti in doar 2h. Fauritori de culoare si frumusete, designerii florali de la Maison D`Or ofera servicii excelente si evenimentelor private, astfel ca pune la dispozitie o gama variata de aranjamente florale pentru nunti, botezuri, evenimente corporate sau petreceri tematice. Florile pe care le folosesc cei din echipa sunt proaspete si provin de la furnizori certificati in acest domeniu, iar designerii florali Maison D`Or au experienta si studii in domeniu horticulturii. Secretul acestora este creativitatea si pasiunea prin care dau viata unor tablouri colorate si parfumate, ceea ce au adunat peste 5000 de clienti fericiti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO