Info

(P) Concurs la 10 ani de ASUS ZenBook: inovaţie, perfecţionare continuă şi mult Zen

Autor: Publicitate

06.07.2021, 10:00 543

ASUS este o companie care şi-a câştigat renumele datorită orientării către tehnologie şi inovaţie cu mai multe generaţii de produse care au adus îmbunătăţiri semnificative cu fiecare nouă iteraţie şi au introdus funcţii noi care au devenit în scurt timp standardul categoriei. În 2021 se împlinesc 10 ani de la lansarea primului model de laptop ZenBook, motiv pentru care ASUS organizează un concurs ce îţi poate aduce ca premiu un model performant ZenBook Duo 14 UX482.

În ADN-ul ASUS este înscrisă dintotdeauna excelenţa. Iar dovezile sunt nenumărate, mai ales când vorbim despre reuşitele pe care compania le face în spaţiul cosmic. 2 computere ASUS au făcut istorie pe nava spaţială MIR, într-o misiune de 600 de zile! Pentru astronauţi este vital să se poată baza pe echipamente, să nu aibă erori şi defecţiuni.

Prin urmare, nu este de mirare că ASUS susţine aniversarea a 40 de ani de la primul zbor în spaţiul cosmic al unui român: Dumitru-Dorin Prunariu. 

Tot în acest an este şi aniversarea seriei ASUS ZenBook: se împlinesc 10 ani de la apariţia primului model. Când te gândeşti la inovaţie prin evoluţie constantă, ultrabook-urile din seria ZenBook sunt un foarte bun exemplu, fiind inspirate din filosofia budistă Zen acum mai bine de 10 ani de zile.

Toate modelele seriei ZenBook sunt definite de aceleaşi trăsături comune: linii foarte moderne, un profil subţire, materiale premium de calitate şi iconicul capac al ecranului dominat de cercuri concentrice  asemănătoare cu unda produsă de o piatră pe suprafaţa apei, reflectând perfect filosofia Zen, adică gândire infinită însoţită de o dorinţă de autoperfecţionare continuă.

ASUS ZenBok este un exemplu excelent al tehnologiei care se reflectă în lumea înconjurătoare, ne învăluie, ne sprijină şi ne lărgeşte perspectivele, transportându-ne într-o nouă dimensiune.

Materiale de calitate plăcute la atingere

Filosofia de continuă perfecţionare este vizibilă la fiecare nouă generaţie de laptopuri ZenBook care redefineşte standardele stabilite anterior. Pornind de la primul model, seria ZenBook a venit rând pe rând cu modele inovatoare: primul laptop ce îmbina perfect sticla cu metalul, o noutate absolută, apoi un model de laptop cu un corp imposibil de subţire, urmând ulterior cel mai subţire ZenBook în format convertibil la 360 de grade.

În timp, varietatea finisajelor şi materialelor folosite pe seria ZenBook a crescut, fiind introduse detalii subtile, carcase mai uşoare, materiale mai rezistente ce în acelaşi timp oferă o senzaţie tactilă premium, precum seria limitată ASUS ZenBook Edition 30 care a utilizat piele italiană autentică cusută de mână împreună cu o emblemă aniversară placată cu aur veritabil.

Toate aceste alegeri au venit natural pentru inginerii ASUS deja obişnuiţi să lucreze cu materiale care sunt destul de rar asociate cu tehnologia. Pionierul a fost laptopul ASUS U Bamboo, primul laptop din lume cu elemente ecologice din lemn de bambus, rezultatul iniţiativei Green ASUS.

Seria de laptopuri ZenBook 2021

Cele mai noi modele ZenBook rămân fidele misiunii ASUS, continuând pasiunea pentru tehnologie şi calitate prin noutăţi precum balamaua ErgoLift. Aceasta are rol triplu de înclinare a tastaturii, de creştere a fluxului de aer pentru o răcire mai bună a componentelor şi de creştere a performanţei acustice oferite de difuzoarele integrate. Balamaua ErgoLift se regăseşte pe toate modelele de laptopuri ZenBook din generaţia actuală, inclusiv pe modelul ZenBook UX325, un mix excelent de performanţă şi accesibilitate.

Tot inovaţia este cea care a stat la baza sistem ScreenPad Plus, introdus în premieră de ASUS pe primul laptop cu două ecrane integrate. Ambele ecrane lucrează împreună într-un mod simplu, intuitiv şi foarte eficient datorită suitei de aplicaţii software care facilitează mutarea conţinutului între cele două ecrane, lucru care sporeşte creativitatea. Cel mai puternic model ZenBook din 2021 care implementează ScreenPad Plus este ZenBook UX582, un laptop performant cu ecran OLED de 15.6 inch ideal pentru creatorii de conţinut.

Inovaţia în cadrul companiei ASUS este un mod de viaţă, motiv pentru care una dintre noutăţile din acest an aniversar o reprezintă noile ecrane OLED cu emisie foarte redusă de lumină albastră, contrast de 1.000.000:1 şi culori foarte precise datorită validării Pantone. Ecranele ASUS OLED sunt capabile  să producă culori cinematice care se îmbină aproape perfect cu realitatea înconjurătoare, oferind în acelaşi timp o experienţă de vizionare foarte realistă datorită marginilor subţiri NanoEdge. Un model care iese în evidenţă în acest sens este ZenBook Flip 13 UX363 OLED, un laptop convertibil cu balama care se roteşte la 360 de grade, subţire, compact şi foarte performant, primind în acest sens certificarea Intel Evo.

ZenBook Duo 14 UX482 continuă inovaţia

Obiectivul principal in proiectarea fiecărui nou model din seria ASUS ZenBook îl reprezintă mobilitatea fără compromisuri. ASUS continuă să împingă limitele tehnologiei de 10 ani încoace în căutarea continuă a perfecţiunii. Inovaţia inteligentă prin design elegant şi precizia inginerească sunt vizibile la tot pasul în modelele actuale ale seriei care menţin în ADN caracteristicile primului laptop ZenBook.

Noul model ZenBook Duo 14 UX482 din 2021 marchează primul laptop ZenBook la care ecranul secundar tactil ScreenPad Plus este dotat cu un sistem ingenios de înclinare automată în funcţie de gradul de înclinare al ecranului principal. Sistemul funcţionează fără efort din partea utilizatorului împreună cu balamaua ecranului principal pentru a ajusta automat unghiul de înclinare într-o poziţie ce oferă un acces facil, pentru că este un ecran tactil, şi creşte în acelaşi timp lizibilitatea acestuia, rezultând multitasking şi creativitate fără efort.

Noul ZenBook Duo 14 UX482 este fără îndoială laptopul viitorului deoarece a fost conceput pentru un nivel de productivitate capabil să revoluţioneze fluxurile de lucru ale tuturor celor care creează conţinut, fiind în acelaşi timp un companion de încredere şi elegant care oferă toate beneficiile tehnologiilor viitorului în prezent.

Poţi consulta oferta actuală şi poţi achiziţiona laptopurile ZenBook de pe eShop oficial ASUS.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO