• Leu / EUR4.9417
  • Leu / GBP5.7906
  • Leu / USD4.6288
Info

(P) Confort fără efort cu canapelele şi colţarele de la Natürlich

(P) Confort fără efort cu canapelele şi colţarele de la Natürlich

Autor: Publicitate

20.09.2021, 16:51 65

Stilul de viaţă dictează designul casei şi modul în care amenajezi spaţiul interior, influenţând orice decizie şi complicând, totodată, fiecare alegere. Ştim cu toţii câte bătăi de cap poate să dea, de exemplu, găsirea canapelei perfecte, care să aibă dimensiunea ideală, culoarea care trebuie şi modelul potrivit. Cu casa, cu restul mobilei, cu rolul pe care îl va îndeplini.

Un colţ, multiple posibilităţi

Casele au colţuri, colţurile au colţare. E o logică simplă, dar mai greu de urmat decât pare, deoarece colţarele, fie că sunt colţare extensibile sau fixe sau, trebuie să îndeplinească o serie de caracteristici pentru a fi cu adevărat funcţionale. 

Dacă pentru tine musafirii sunt obişnuiţi ai casei şi sufrageria e principala zonă de socializare, probabil o să cauţi efectul vizual. La Natürlich îl asigurăm cu o gamă largă de modele elegante, ca decupate din paginile revistelor de design interior.

Dacă sufrageria e mai degrabă o zonă de relaxare în familie, va fi mai important confortul, caz în care probabil o să remarci foarte comodele noastre spătare şi tetiere. Iar dacă ai copii, un material şi o culoare mai puţin pretenţioase te vor scuti de regrete ulterioare.

E important, aşadar, să stabileşti de la început dacă sufrageria ta e pentru primit musafiri, pentru dormit sau de trăit frumos momente memorabile în familie.

Desigur, cu un colţar extensibil le-ai rezolva pe toate, însă ocupă spaţiu, pe care, poate, nu îl ai.

O canapea pentru îmbrăţişări nesfârşite

Dacă spaţiul e o problemă pentru tine, o canapea poate fi locul perfect de întâlnire a întregii familii, pentru o seară liniştită în faţa televizorului, pierduţi în îmbrăţişări nesfârşite. Canapelele extensibile de la Natürlich se integrează perfect în orice sufragerie şi sunt extrem de durabile, datorită lemnului masiv din care sunt construite, arcurilor sinusoidale şi spumei poliuretanice de înaltă rezistenţă.

Iar un fotoliu discret poate adăuga o opţiune suplimentară pentru un oaspete neaşteptat. Avem numeroase fotolii clasice sau nonconformiste, cu personalitate, pe care o să vrei să le studiezi puţin înainte să te aşezi. Precum Izabel. Sau Sorana, sau Fausta... ştii, atunci când dai nume lucrurilor care ies din mâna ta, e clar că pui suflet în ceea ce faci.

Iar la Natürlich familia de canapele şi colţare e mare. Te aşteptăm să o cunoşti!

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9417
Diferență: -0,0809
Ieri: 4.9457
Azi: 4.6288
Diferență: 0,2556
Ieri: 4.6170
Azi: 5.7906
Diferență: 0,3988
Ieri: 5.7676
Azi: 4.8055
Diferență: 0,3466
Ieri: 4.7889