Info

(P) Connections România şi Mastercard se aliază pentru a sprijini IMM-urile în drumul transformării digitale

(P) Connections România şi Mastercard se aliază pentru...

Autor: Publicitate

29.03.2021, 08:00 1367

Connections România se alătură Mastercard în iniţiativa prin care compania de tehnologie din industria de plăţi îşi propune să accelereze transformarea digitală a IMM-urilor din România.

Pachetul pentru Digitalizarea afacerii tale” cuprinde o multitudine de soluţii dedicate antreprenorilor şi întreprinderilor mici şi mijlocii din România, care pot fi accesate de la parteneri prin intermediul unor reduceri de preţ sau oferte speciale.

Concret, orice posesor de card Mastercard Business emis în România poate beneficia de 6 luni de asistenţă gratuită atunci când accesează pachetul Digital Workplace de la Connections România.

Oferta este disponibilă deja din data de 15 martie, iar posesorii de carduri trebuie doar să acceseze pachetul companiei pentru o perioadă de 12 luni.

„<<Digital Workplace>> este primul serviciu smart de pe piaţa din România prin care companiile pot avea acces în acelaşi timp la echipamente IT&C, produse software şi suport de specialitate. Clienţii  Digital Workplace îşi pot centraliza de-acum achiziţia de echipamente (laptop-uri, sisteme desktop sau All in One şi reţelistică), cu cea de licenţe software (Windows, Office, Teams) şi cu cea de suport IT (remote şi on-site) prin achiziţionarea unui singur serviciu, cu un singur furnizor şi fără plăţi în avans”, a explicat Vlad Sgindar, managing partner, Connections România.

Connections este o companie specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support sau Digital Business Process Management, iar soluţia de Digital Workplace oferită la reducere prin Mastercard Business este una potrivită chiar şi pentru companiile care au trecut definitv la munca de acasă.

„Prin accesul la o suită de software colaborativ, cum ar fi Microsoft Teams, comunicarea dintre angajaţii unei companii, prin apeluri de voce sau video, nu a fost niciodată mai uşoară, practic la două click-uri distanţă, fără costuri suplimentare. De asemenea, partajarea informaţiilor de orice fel va fi la fel de uşor de gestionat prin accesul la platforma Microsoft OneDrive”, a detaliat Sgindar.

O companie care achiziţionează acest serviciu poate beneficia de o reducere directă a cheltuielilor cu până la 30%, prin reducerea costurilor cu departamentul propriu de IT, precum şi printr-o gestionare mai uşoară a contractului, întrucât implică un furnizor unic, de la echipamente IT&C, la produse software şi suport.

 

Un pachet întreg de la Mastercard

Mastercard a gândit o serie de parteneriate cu scopul de a susţine micile afaceri din România prin oferte speciale, într-un context dificil pentru acest sector important din economie.

Pachetul a fost gândit pentru a simplifica munca antreprenorilor care şi-au regândit operaţiunile, de la modul în care fac plăţile, la felul în care orgnaizează întâlnirile interne, până la prestaţia faţă de clienţi şi parteneri de afaceri.

„2020 ne-a schimbat pe toţi, de la modul în care gândim, lucrăm şi trăim. Ne-a pus în faţa nevoii de adaptare rapidă pentru a ne putea desfăşura activitaţile pe care până atunci le făceam într-un anumit fel. Cea mai mare nevoie de transformare a venit, însă, în sectorul afacerilor mici care au înţeles, mai mult ca niciodată, că digitalizarea îi va ajuta fundamental chiar dacă business-ul lor este unul tradiţional. Venim astăzi în sprijinul micilor întreprinzători cu o serie de oferte special create să îi ajute în acest nou context local, regional si mondial.”, a declarat Cosmin Vladimirescu, country manager, Mastercard România şi Croaţia.

Setul oferit pentru clienţii Mastercard Business a debutat încă din data de 15 martie cu oferte relevante de la Connections România, certSign şi SanoPass, iar lista de parteneri şi de beneficii va fi extinsă pe tot parcursul anului.

Toate soluţiile cuprinsă în ofertă sunt construite pornind de la experienţa vastă a Mastercard şi a partenerilor săi în colaborarea cu antreprenorii şi cu întreprinderile mici şi mijlocii din România.

Acestea acoperă nevoi variate, de la Româniaanţă la expertiză şi au fost dezvoltate în parteneriat cu Mastercard, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din industria globală de plăţi.

 

Advertisement

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO