Info

(P) Crayon câştigă premiul “Partenerul Anului 2022” în România, oferit de Microsoft

Autor: Publicitate

05.07.2022, 08:00 168

Compania Crayon, cu o spectaculoasă dezvoltare în 2021, a fost desemnată “Partenerul Anului 2022” în România de către Microsoft.

Compania a fost recunoscută printre partenerii globali ai Microsoft care au excelat în inovarea şi implementarea de soluţii bazate pe tehnologia Microsoft.

“Suntem foarte mândri de soluţiile şi serviciile de top pe care le oferim şi suntem încântaţi că Microsoft ne-a premiat şi la nivel local”, a declarat Răzvan Ene, Director General, Crayon România. “Câştigarea acestui premiu în doar doi ani de la începutul nostru în România, validează strategia noastră locală şi asigură orice companie că, la Crayon, avem oamenii şi resursele potrivite pentru a aborda provocări tehnologice multiple”.

Premiile “2022 Microsoft Partner of the Year” recunosc partenerii care au dezvoltat şi livrat în ultimul an soluţii inovatoare, bazate pe tehnologiile Microsoft. Premiile sunt clasificate în mai multe categorii, iar distincţiile au fost oferite după selecţia a mai mult de 3.900 de nominalizări primite din peste 100 de ţări, la nivel global.

“Crayon România este una dintre companiile care a înregistrat rezultate remarcabile, datorită muncii şi dedicării întregii sale echipe. De asemenea, echipa Crayon România a dat, constant, dovadă de proactivitate în proiectele în care s-a implicat, sprijinindu-şi clienţii în procesele de digitalizare şi în implementarea politicilor de tip cloud-first. Acest premiu este o recunoaştere a contribuţiei aduse de această companie pe piaţa locală, precum şi a parteneriatului, bazat pe încredere, pe care Microsoft şi Crayon România l-au construit. Ne bucurăm să vedem impactul pozitiv pe care îl putem genera în economie şi societate, împreună cu partenerii noştri şi ne dorim să continuăm această colaborare şi pe viitor, pentru ca, împreună, să creştem rolul şi impactul inovaţiei în România”, a afirmat Bogdan Putinică, General Manager, Microsoft România.

“Crayon, un nume nou pe piaţa din România şi în Europa Centrală şi de Est, înfiinţată într-un context macroeconomic incert cauzat de pandemie, a devenit foarte rapid o opţiune firească pentru clienţii care caută un partener Microsoft de încredere. Premiul oferit reconfirmă că modelul nostru de business şi eforturile echipei noastre au fost concentrate în direcţia corectă”, a declarat Daniela Scarlat, Director de Vânzări, Crayon România.

În 2021, Crayon România a înregistrat o triplare a cifrei de afaceri, de la 4,5 milioane de euro, la 15,7 milioane de euro, iar strategia pentru anul 2022 include o creştere exponenţială a business-ului, cât şi a numărului de consultanţi.

Despre Crayon:

Compania Crayon este recunoscută ca lider în Gartner 2020 & 2021 Magic Quadrant pentru Software Asset Management Managed Services, ajutând clienţii să optimizeze şi să aducă un plus de inovaţie serviciilor IT. Cu o echipă globală de experţi acreditaţi, Crayon îşi consiliază clienţii să îşi construiască fundaţia tehnică şi comercială pentru o transformare digitală de succes.

Cu sediul central în Oslo, Norvegia, Crayon are peste 3.300 de angajaţi în peste 40 de ţări.

 

Persoană de contact:

Otilia Cernat

Marketing and Communication Manager

otilia.cernat@crayon.com

Mobil: Ă40726898188

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO