Info

(P) Creştere spectaculoasă Atrium Mall sub conducerea Granit Polus

(P) Creştere spectaculoasă Atrium Mall sub conducerea Granit Polus

Autor: Publicitate

20.04.2017, 11:30 807

Complexul comercial Atrium Mall şi-a deschis porţile în 23 Martie 2010. Din momentul preluării conducerii în 2013 de către Granit Polus, până în prezent, unitatea a trecut prin mai multe etape de schimbare de brand, adaptâdu-se mereu la cerinţele pieţei. Eforturile depuse de către conducerea mall-ului au fost  răsplătite în 2017, prin câştigarea titlului de Cel mai bine reamenajat mall din România.

În data de 6 Aprilie 2017, Raddison BLU hotel din Bucureşti a găzduit cea de-a 12-ea ediţie a galei de Premiere a spaţiilor comerciale din România. Evenimentul i-a adunat la un loc pe cei mai importanţi antreprenori şi investitori din sectorul comercial. Organizatorii de la Europa Property au alocat 27 de premii pentru complexurile comerciale participante, clasând mall-urile în mai multe categorii. Mulţumită rebrandingului energizant de care a avut parte, complexul arădean a reuşit să obţină titlul de Cel mai bine reamenajat mall din România, sub conducerea directă a grupului Granit Polus.

În comparaţie cu rezultatele anului 2013, în urma schimbărilor privind numărul de vizitatori, în creştere cu 26%, cifra de afaceri a înregistrat o creştere de 82%, nivelul de închiriere s-a îmbunătăţit cu 39%, a fost obţinut un profit net din venituri mai mare cu 74% şi nivelul de ocupare a atins procentul de 96% comparativ cu 88%. Creşterea vizibilă a popularităţii mall-ului în rândul arădenilor a fost consolidată astfel şi la nivel naţional prin câştigarea acestui titlu important.

AFACERI DE LA ZERO