Info

(P) Creştere spectaculoasă Atrium Mall sub conducerea Granit Polus

(P) Creştere spectaculoasă Atrium Mall sub conducerea...

Autor: Publicitate

20.04.2017, 11:30 817

Complexul comercial Atrium Mall şi-a deschis porţile în 23 Martie 2010. Din momentul preluării conducerii în 2013 de către Granit Polus, până în prezent, unitatea a trecut prin mai multe etape de schimbare de brand, adaptâdu-se mereu la cerinţele pieţei. Eforturile depuse de către conducerea mall-ului au fost  răsplătite în 2017, prin câştigarea titlului de Cel mai bine reamenajat mall din România.

În data de 6 Aprilie 2017, Raddison BLU hotel din Bucureşti a găzduit cea de-a 12-ea ediţie a galei de Premiere a spaţiilor comerciale din România. Evenimentul i-a adunat la un loc pe cei mai importanţi antreprenori şi investitori din sectorul comercial. Organizatorii de la Europa Property au alocat 27 de premii pentru complexurile comerciale participante, clasând mall-urile în mai multe categorii. Mulţumită rebrandingului energizant de care a avut parte, complexul arădean a reuşit să obţină titlul de Cel mai bine reamenajat mall din România, sub conducerea directă a grupului Granit Polus.

În comparaţie cu rezultatele anului 2013, în urma schimbărilor privind numărul de vizitatori, în creştere cu 26%, cifra de afaceri a înregistrat o creştere de 82%, nivelul de închiriere s-a îmbunătăţit cu 39%, a fost obţinut un profit net din venituri mai mare cu 74% şi nivelul de ocupare a atins procentul de 96% comparativ cu 88%. Creşterea vizibilă a popularităţii mall-ului în rândul arădenilor a fost consolidată astfel şi la nivel naţional prin câştigarea acestui titlu important.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO