Info

(P) Cum poate ajuta tehnologia în creşterea productivităţii din companii? Descoperă myintranet, softul dedicat gestionării fluxurilor de lucru!

(P) Cum poate ajuta tehnologia în creşterea...

Autor: Publicitate

18.05.2022, 09:00 129

Indiferent că vorbim despre antreprenorii sau managerii dintr-o companie, scopul principal al acestora este acela de a îmbunătăţi productivitatea şi de a creşte profitabilitatea. La prima vedere, lucrurile par a fi destul de clare, însă de la stabilirea obiectivului până la îndeplinirea acestuia, pot interveni multe neprevăzute.

Managementul timpului de lucru, gestionarea task-urilor, a angajaţilor sau a echipamentelor, dar şi activităţile care ţin de administrativ, pot adesea pica tot în sarcina managerilor. În calitate lor de responsabili, aceştia pot ajunge să fie copleşiţi de sarcinile operaţionale şi să petreacă mai mult timp la birou, în loc să se ocupe de ceea ce ar trebui să facă de fapt: adică să dedice timp dezvoltării lor şi a echipei pe care o conduc, dar şi să identifice oportunităţile care vor ajuta afacerea să crească. Devine astfel un cerc vicios, în care lipsa unei organizări şi a unor fluxuri de lucru bine stabilite, care să diminueze presiunea unui volum de lucru mare, nu doar că pot îngreuna activitatea din companii, însă pot fi cauza pierderilor financiare. Soluţia?

Digitalizarea companiilor – primul pas spre eficienţă

Se vorbeşte mult despre digitalizare, atât în mediul public cât şi cel privat, în special ca urmare a schimbărilor şi dinamicii sociale.

Digitalizarea reprezintă un proces continuu, în care companiile trebuie să se adapteze şi să integreze în activităţile lor noile tehnologii. Acest lucru este necesar pentru a fluidiza procesele de lucru şi pentru a răspunde mai eficient cerinţelor venite din partea consumatorilor lor. Vorbim de soluţii digitale, care prin automatizare, data analytics ori machine learning reuşesc să fie de un real ajutor în ceea ce privesc activităţile recurente.

În acest mod, de la sarcinile repetitive şi munca, aproape imposibilă, de a ţine evidenţa fiecărui task din companie – echipa şi managerul au libertatea de a se concentra pe ceea ce este cu adevărat important: aducerea plus valorii în companie, prin setul unic de abilităţi al fiecăruia.

O astfel de soluţie este şi myintranet ,un software complex de digitalizare, care poate fi folosit cu succes indiferent de industrie.

Ce este myintranet şi care sunt avantajele?

myintranet Work OS este o  soluţie software inovatoare, concepută pentru companiile mici şi mijlocii, de la 1 până la 300 de angajaţi. Platforma devine un aliat important pentru orice afacere care îşi propune treacă prin procesul digitalizării şi să se alinieze astfel cerinţelor din ce în ce mai complexe ale mediului de business. Aceasta vine cu o abordare unică, prin care integrează tehnologiile şi funcţionalităţile de tip SAAS, precum: CRM (Customer Relationship Management), ERP (Enterprise Resource Planning), MPS (Master Planning Schedule), WIP (Work in Progress), MRP (Material Requirements Planning) cu experienţa de utilizare a unei platforme de project management.

Soluţia software a fost dezvoltată în 2021 de o echipă de antreprenori români, cu o singură viziune: crearea unei platforme inovatoare care să devină un partener valoros în afaceri. 

myintranet este softul de care are nevoie orice business, întrucât răspunde cu brio oricăror cerinţe. Acesta se adaptează perfect nevoilor individuale, pentru că oferă fluxuri de lucru personalizate, simple şi intuitive. Indiferent de proiect, managerul sau oricare altă persoană din echipă, poate urmări în timp real întregul proces: de la atribuirea unui task, până la finalizarea acestuia – intervenind pe parcurs dacă este necesar. Platforma permite eficientizarea comunicării dintre angajaţi, prin faptul că reuneşte toate datele de interes pentru echipa responsabilă de proiect. În plus, aceasta facilitează transmiterea de documente şi se integrează perfect cu alte aplicaţii, precum: Slack, Sengrid, Twillio, Amazon Web Services şi multe altele.

De asemenea, myintranet este un soft excelent, care permite gestionarea mai bună a echipei, a stocurilor şi a echipamentelor, dar şi monitorizarea mai uşoară a clienţilor, achiziţiilor, vânzărilor, livrărilor sau orice mai este nevoie. În plus, automatizarea sarcinilor administrative ce ţin de ofertare, raportare sau facturare nu doar că uşurează mult munca de zi cu zi, însă poate contribui în mod decisiv la eliminarea pierderilor. Aşadar, antreprenorii şi managerii care implementează myintranet în companiile lor pot observa o creştere de aproximativ 20% din cifra de afaceri, doar optimizând mai bine fluxurile de lucru.

Eficienţă din prima zi de utilizare

myintranet este o soluţie complexă şi flexibilă, acoperind cu succes peste 95% din fluxurile de lucru indiferent de industrie. Aceasta nu necesită implementare, putând fi utilizată imediat. Totuşi, deşi rezultatele pot fi vizibile din prima zi, pentru o asigura o tranziţie completă şi eficientă către era digitală, a fost gândit un proces simplu, în 3 etape. 

Prima etapă este denumită „Managerul” şi durează, în medie, două săptămâni. În această primă fază, rezultatele imediate sunt vizibile în jurul managerului. Mai concret, printr-o populare rapidă a bazei de date, myintranet va prelua o parte din sarcini precum: ofertarea, lansarea şi urmărirea comenzilor în producţie, livrarea, facturarea şi în final încasarea, chiar din prima zi de utilizare. Astfel, antreprenorii şi managerii vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a se concentra pe alte activităţi sau pur şi simplu pentru a se relaxa.

A doua etapă, care poate dura în medie tot două săptămâni, presupune existenţa unor noţiuni de utilizare a platformei şi în rândul altor angajaţi. Din acest motiv, această fază poartă numele de „Echipa” şi este momentul în care şi agajaţii contruibuie cu date.

Ultima etapă, denumită „Compania” este momentul în care accentul este pus pe detalii şi presupune activarea tuturor funcţiilor disponibile în platforma, pentru a oferi managerului o viziune clară asupra companiei sale. Dacă până în acestă etapă întregul personal vă fi obişnuit să lucreze cu modulele esenţiale, să genereze o ofertă sau să urmărească Fluxul de Lucru, acum totul trece nivelul următor, fiind activate facilităţi precum: utilizarea stocurilor, urmărirea pierderilor, gestionarea resturilor, posibilitatea de a crea clienţilor conturi online, rularea campaniilor de marketing, dar şi poate cel mai important lucru: generarea de rapoarte detaliate.

Aceasta este practic momentul în care, folosind toate instrumentele oferite de myintranet, managerul se va putea dedica complet obiectivelor cu adevărat importante, în vederea creşterii companiei pe care o conduce.

Un pachet avantajos pentru orice companie

myintranet susţine digitalizarea companiilor româneşti prin oferirea a trei planuri   , în funcţie de mărimea business-ului, toate la preţuri avantajoase. În plus, până la finalul lunii mai, antreprenorii şi managerii care decid să testeze myintranet se pot bucura de o ofertă specială: 50% discount la abonamentele anuale .

Nu există niciun risc, deoarece fiecare plan ales include: banii înapoi garantat, anularea gratuită după 30 de zile şi acces la toate modulele disponibile. În plus, există tutoriale video pentru orice facilitate nou introdusă şi suport dedicat în caz de nevoie.

Aşadar, dacă şi tu îţi doreşti să îţi digitalizezi afacerea şi să-ţi optimizezi fluxurile de lucru pentru a-ţi creşte productivitatea, te invităm să implementezi myintranet în compania ta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO