Info

(P) Cum poţi să reduci consumul cu gazele naturale şi să optimizezi costurile afacerii tale

(P) Cum poţi să reduci consumul cu gazele naturale şi...

Autor: Publicitate

17.10.2022, 08:00 139

Creşterea costurilor cu gazele naturale a devenit un motiv de îngrijorare pentru tot mai mulţi români, mai ales că se aproprie sezonul rece.

Pentru afacerile mici şi mijlocii este foarte importantă adoptarea unor soluţii de eficientizare energetică în vederea reducerii consumului de energie, fără însă a afecta confortul oferit clienţilor şi angajaţilor.

Înlocuirea centralelor vechi, cu randament scăzut şi consum crescut, cu unele noi, eficiente energetic, este una este dintre cele mai accesibile soluţii. O centrală în condensare oferă o reducere a consumului de gaze naturale cu până la 30%, având eficienţă 108% faţă de centralele convenţionale şi un impact pozitiv pentru afacere şi mediu.

Cum alegi centrala potrivită pentru afacerea ta?

Este bine să ştii că o centrală cu cât este mai veche cu atât pierde mai mult din eficienţă, cu alte cuvinte consumă mai mult, nu încălzeşte uniform. Dacă eşti în căutarea unei  soluţii eficientă energetic, care să ofere şi mai mult confort, atunci soluţia completă E.ON Life este potrivită pentru afacerea ta. Există 3 pachete E.ON Life: Optim, Avantaj şi Complet, cu o gamă variată de centrale termice în condensare şi servicii tehnice incluse, astfel încât să alegi ceea ce ţi se potriveşte.

Peste 500 de firme mici şi mijlocii au ales să implementeze soluţia E.ON Life şi beneficiază acum de consum şi costuri reduse cu până la 30%. Vrei să soliciţi şi tu o ofertă personalizată? Trebuie doar să completezi formularul pe eon.ro, iar un consultant te va contacta pentru a afla mai multe despre nevoile tale şi pentru a găsi alături de tine soluţia care te avantajează, din toate punctele de vedere.

De ce să alegi soluţia E.ON Life?

Cu E.ON nu achiziţionezi doar o centrală termică, ci o soluţie completă şi ai alături un partener pe termen lung. Îţi livrăm şi instalăm rapid centrala, ai servicii de mentenanţă incluse, iar intervenţiile pentru urgenţe ce pot apărea pe toată durata contractului sunt asigurate.

Ai predictibilitate şi ştii încă de la semnarea contractului care sunt costurile complete aferente investiţiei. Pe lângă asta, beneficiezi şi de plata în rate lunare pe o perioadă de 3, 5 sau 7 ani, fără avans, ca să îţi creşti afacerea în ritmul tău, iar centrala ta beneficiază de garanţie pe toată perioada contractuală dacă alegi un pachet Avantaj sau Complet.

Ce spun clienţii noştri?*

  • 96% sunt foarte mulţumiţi de calitatea serviciilor oferite
  • 88% consideră că plata în rate lunare este un real avantaj întrucât nu plătesc nimic în avans, doar după instalare
  • 77% au observat o reducere a consumului de gaz

Dacă achiziţionezi soluţia completă de încălzire E.ON Life în perioada 15-21 octombrie 2022, poţi alege între un Termostat Salus RT 510  cadou sau prima rată gratuită, conform regulamentului campaniei.

Dacă te-ai decis, completează formularul aici şi bucură-te de confortul termic al afacerii tale!

*Sursă: Studiu de satisfacţie pe clientii E.ON Life Q2, 2022

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO