Info

(P) Cum să fii sigur că ai ales proprietatea potrivită nevoilor tale?

(P) Cum să fii sigur că ai ales proprietatea potrivită...

Autor: Publicitate

06.06.2023, 11:23 71

Procurarea unei locuinţe va fi probabil cea mai mare decizie financiară, aşa că este vital să ştii la ce să fii atent atunci când cauţi. Ştiind de la început ce întrebări să pui dezvoltatorului înseamnă că ai mai multe şanse să găseşti o proprietate care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale. În plus, vei fi în alertă pentru orice potenţiale capcane.

Cum verifici proprietatea pe care doreşti să o cumperi?

Mutarea într-o casă nouă, care nu a fost niciodată locuită şi care oferă noilor proprietari o pânză albă pentru a stiliza şi decora este o perspectivă foarte atractivă pentru mulţi cumpărători.

Verificarea dezvoltatorilor şi compararea ofertelor şi stimulentelor individuale ale acestora este o necesitate, spun experţii. Construcţiile noi au, de obicei, un preţ ceva mai mare în comparaţie cu casele mai vechi, dar există o mulţime de beneficii ale cumpărării unei case noi care fac ca acest cost uşor mai mare să merite.

Cum să fii sigur că ai ales ceva care merită cu adevărat?

  • Întreabă părerile celorlalţi locatari

În cazul în care construcţia fost parţial finalizată, întreabă vecinii despre procesul de cumpărare şi cum se simt de când s-au mutat. Aceştia ţi-ar putea oferi câteva sfaturi de negociere sau lucruri la care să fii atent;

  • Familiarizează-te

Înaintează cât mai multe cercetări cu putinţă despre dezvoltatorii imobiliari. Caută recenzii şi discuţii online despre Avangarde şi vezi ce spun oamenii;

  • Confirmă detaliile

Este extrem de important să afli în scris ce anume primeşti înainte de a semna un contract de vânzare, pentru a evita confruntările ulterioare;

  • Camerele sunt suficient de mari pentru nevoile familiei tale?

Aşadar, când vine vorba despre ce să cauţi atunci când alegi o locuinţă, presupunând că nu vei cumpăra toată mobila nouă imediat ce te muţi, întreabă-te dacă îţi ajunge spaţiu. Cumperi o locuinţă nou construită? Solicită un inspector pentru a verifica dacă totul este în regulă.

  • Este proprietatea izolată fonic în mod corespunzător?

Dacă vânzătorii au radioul sau televizorul pornit, cere ca acesta să fie dat mai încet pentru a te asigura că nu vei auzi fiecare cuvânt al vecinilor tăi. Acest lucru este important atunci când vine vorba despre ce trebuie să cauţi atunci când vizitezi o locuinţă. Şi este o idee bună să faci vizionări la ore diferite din zi.

  • Fii prevăzător

Atunci când cumperi o locuinţă nou construită, ar trebui să planifici să rămâi pe loc pentru câţiva ani. Asigură-te că achiziţia ta se potriveşte cu planurile tale pentru următorii câţiva ani.

De asemenea, poţi să te gândeşti dacă există posibilitatea de a adăuga valoare în viitor. Există loc pentru o seră în spate? Sau o transformare a mansardei?

Cum îţi asiguri o locuinţă cu condiţii premium la preţuri rezonabile apelând un dezvoltator de încredere?

Pentru a te asigura că obţii o locuinţă cu condiţii premium la preţuri rezonabile, este recomandat să apelezi la un dezvoltator de încredere cu o reputaţie solidă în industria imobiliară. Aceştia pot beneficia de relaţii stabile cu furnizorii şi pot achiziţiona materiale de calitate la costuri competitive, permiţându-le să ofere preţuri accesibile pentru clienţi.

De asemenea, un dezvoltator de încredere va avea o abordare transparentă în procesul de construcţie, prezentând în mod clar specificaţiile şi caracteristicile locuinţelor. Vor acorda atenţie detaliilor şi finisajelor, asigurându-se că standardul de calitate este ridicat şi că locuinţa ta oferă confort şi satisfacţie pe termen lung.

De ce Avangarde?

Grupul Avangarde este un dezvoltator imobiliar cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa imobiliară din România. Fondat în 2008, s-a dezvoltat în mod constant adăugând în portofoliu peste 15.000 de unităţi livrate cu succes în oraşe precum Bucureşti, Constanţa, Braşov, Ploieşti şi Judeţul Ilfov.

Avangarde City reprezintă unul dintre proiectele lor de succes, cu începere în 2012, constând într-un complex de case tip townhouse în zona Roşu (Chiajna), cu 92 de unităţi finalizate şi livrate cu succes în 2015. Cu un accent deosebit pus pe satisfacţia clientului şi nevoile de siguranţă şi confort, Avangarde construieşte locuinţe de calitate superioară, conforme cu normele de construcţie în vigoare, având finisaje complete premium şi facilităţi urbane implicate.

Situate în partea vestică a Bucureştiului, în zona rezidenţială Militari – Roşu, Avangarde City este un complex extins pe o suprafaţă de 65.000 de metri pătraţi ce cuprinde 17 imobile cu un regim de înălţime D+P+7E. Complexul oferă peste 3100 de unităţi locative, facilităţi precum parcare proprie, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi acces imediat la mijloacele de transport în comun şi centre comerciale.

Grupul Avangarde urmează să livreze în acest an 72 de unităţi în oraşul Bragadiru, parte a unui proiect mai amplu dezvoltat etapizat pe o perioadă de cinci ani, între 2023-2028, care va cuprinde aproximativ 700 de unităţi locative, grădiniţe, săli de sport, spaţii comerciale, recreative şi de divertisment. Cu un angajament constant faţă de calitate şi inovaţie, Avangarde se situează în fruntea dezvoltatorilor imobiliari de încredere pe piaţa din România.

Astfel, dacă vrei să obţii o locuinţă sigură, cu condiţii de trai optime şi acces la mijloacele de transport, optează pentru Grupul Avangarde şi nu vei fi dezamăgit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO