Info

(P) Cum şi-a accelerat creşterea în carieră Iulia Postolea, Head of Finance – Digital Industries în cadrul Siemens România

(P) Cum şi-a accelerat creşterea în carieră Iulia...

Autor: Publicitate

27.03.2020, 08:00 562

Fiecare manager, după ce a parcurs etapele principale de avansare în carieră, trece printr-un moment în care simte nevoia unor noi provocări profesionale. A şti în ce direcţie să te îndrepţi, ce obiective să-ţi setezi şi pe cine să abordezi ca să te ajute în atingerea lor, sunt aspecte cheie pentru a avea succes.  

Iulia Postolea, Head of Finance – Digital Industries în cadrul Siemens România a decis să urmeze cursurile unui program de Executive MBA pentru a dobândi un nivel mai complex de înţelegere a lumii de business şi a-şi extinde perspectivele atât profesionale, cât şi personale. După mai bine de 15 luni de la începerea programului, împărtăşeşte din experienţa sa:

“Cursurile de Executive MBA pe care le urmez s-au dovedit a fi cu mult peste aşteptările iniţiale – sunt un adevărat catalizator al schimbării profesionale, deoarece îţi creează contextul perfect pentru a reflecta la cum acţionezi şi te motivează să devii mai bun. Topicurile complexe de business adresate de către profesori au o aplicabilitate practică pentru problemele de zi cu zi şi îţi consolidează capacitatea de a acţiona şi reacţiona într-un context global în continuă schimbare, conturându-ţi o mentalitate orietantă către pieţe emergente, dezvoltarea de noi tehnologii şi inovaţii disruptive. Fiecare modul conţine idei noi şi exemple practice, care m-au inspirat să merg înapoi la birou şi să determin schimbarea în mai bine. În afară de experienţa teoretică şi practică, programul a creat un context perfect de networking cu profesionişti din cele mai diverse domenii”, spune Iulia Postolea, Head of Finance – Digital Industries, Siemens România.

Managerii şi antreprenorii români care doresc să îşi accelereze creşterea în carieră pot beneficia de burse în valoare de peste 100.000 EUR oferite de WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, în parteneriat cu Ziarul Financiar, pentru programul pe care universitatea austriacă îl organizează anual în Bucureşti.

Prezent pe piaţa românească din 2006, WU Executive MBA Bucharest este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB şi AMBA) din România şi se situează constant în topurile celor mai bune programe de Executive MBA din ţară.

Programul va începe pe data de 11 noiembrie 2020, acesta desfăşurându-se pe parcursul a 16 luni, în Bucureşti, în regim part-time, ceea ce le oferă studenţilor posibilitatea de a nu renunţa la locul de muncă. Studenţii vor beneficia de trei module internaţionale, în Austria şi SUA, dar şi de expertiza profesorilor de la cele mai prestigioase universităţi internaţionale: IE - Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management – USA.

 

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 2 martie – 3 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Mai multe informaţii despre înscriere puteţi găsi pe www.zf.ro/ExecutiveMBA.  

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO