Info

(P) Cum ţii în siguranţă imaginile, contactele şi notiţele tale? Aplicaţia HUAWEI Mobile Cloud este răspunsul pentru tine

(P) Cum ţii în siguranţă imaginile, contactele şi...

Autor: Publicitate

26.07.2022, 15:06 69

Siguranţa conţinuturilor şi informaţiilor din lumea noastră digitală este una dintre principalele noastre priorităţi, mai ales într-o lume în care folosim mai multe dispozitive.

Este foarte important să ai acces nerestricţionat la imaginile, videoclipurile, contactele şi notiţele tale, indiferent unde ai fi, indiferent dacă ai nevoie de ele pe smartphone, tabletă sau laptop.

De aceea, aplicaţia HUAWEI Mobile Cloud poate fi un fel de răspuns universal atunci când vine vorba despre a-ţi stoca în siguranţă informaţiile.

Această aplicaţie funcţionează pe orice dispozitiv Huawei şi se prezintă în faţa utilizatorilor cu o interfaţă de tip all-in-one, care facilitează monitorizarea, organizarea şi gestionarea fişierelor.

Mai mult, aplicaţia HUAWEI Mobile Cloud te ajută să optimizezi ceea ce alegi să stochezi în spaţiul dedicat doar pentru tine. Concret, videoclipurile şi imaginile care sunt rar accesate pot fi comprimate pentru a face spaţiu noilor conţinuturi preferate.

Dincolo de plasa de siguranţă pe care ţi-o oferă referitor la informaţiile din lumea ta digitală, aplicaţia de cloud este aici să se asigure că nu îţi vei pierde definitiv dispozitivul sau că acesta nu îţi va fi furat cu succes.

Astfel, o funcţie vitală a HUAWEI Mobile Cloud este cea de „Find Device”, care facilitează căutarea dispozitivului tău printr-o simplă atingere.

Aceasta îţi permite să-ţi localizezi dispozitivul prin blocare sonoră sau de la distanţă, în timp ce îţi oferă posibilitatea de a şterge datele de pe dispozitiv pentru a îmbunătăţi protecţia confidenţialităţii tale.

HUAWEI Mobile Cloud te aşteaptă în AppGallery

Aplicaţia care te va ajuta să ţii în siguranţă şi să gestionezi aşa cum vrei toate conţinuturile şi informaţiile de pe dispozitivele tale poate fi regăsită chiar înn ecosistemul inteligent AppGallery.

Cu peste 187.000 de aplicaţii globale, dintre care 3.000 de aplicaţii locale, AppGallery este ecosistemul de inovaţie care se asigură că ai libertatea de a folosi la maximum dispozitivele tale Huawei.

Fie că ai nevoie de aplicaţiile tale din categorii precum banking, transport, divertisment – sau una dintre celelalte 15 categorii – magazinul de aplicaţii AppGallery este pregătit pentru tine, iar numărul opţiunilor disponibile creşte constant.

Pe lângă Google Chrome, YouTube sau OLX, al treilea cel mai mare ecosistem de aplicaţii din lume te aşteaptă şi cu Uber, Glovo sau Tazz by eMAG. Toate într-un singur loc.

Trebuie să ştii că AppGallery le permite dezvoltatorilor să creeze experienţe unice pentru consumatori. HMS Core unic permite integrarea aplicaţiilor pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort şi o experienţă mai fluidă.

Astfel, Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume pentru ceea ce înseamnă astăzi AppGallery, iar tu eşti unul dintre cei 580 de milioane de utilizatori activi lunar care beneficiază de toate aceste lucruri.

Încearcă-le pe noul MateBook D 16

Aşa cum ai descoperit până acum, avantajele şi beneficiile ecosistemului AppGallery sunt disponibile pe orice dispozitiv Huawei pe care îl ai. Însă, experienţa celor mai recente inovaţii poate fi mereu savurată pe cele mai noi tehnologii.

Aceasta este şi promisiunea noului laptop HUAWEI MateBook D 16, un dispozitiv inovator care îţi permite să foloseşti la maximum aplicaţiile preferate şi atunci când vrei să fii productiv, dar şi când te relaxezi.

Laptopul este o alegere cu atât mai bună în contextul în care ultimii ani au subliniat importanţa unor dispozitive inteligente care să îţi permită rapid să transformi orice colţ al casei într-un birou „ad hoc”.

Cu noul MateBook D 16 nu mai este necesar să investeşti în monitoare suplimentare, întrucât ecranul mare FullView de 16 inci oferă suficient spaţiu pentru lucru şi facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan.

Laptopul acesta de la Huawei a moştenit deisgnul cu ramă subţire al seriei MateBook D, care asigură un spaţiu de lucru mai mare pe ecran. Astfel, vizionezi grafice, date şi documente mai uşor ca niciodată.

Estetica, inovaţia şi experienţele inteligente sunt probabil cuvintele potrivite pentru a descrie noul MateBook D 16, mai ales atunci când observăm la o primă privire că Huawei a reuşit să introducă un ecran de 16 inci într-un şasiu utilizat tradiţional la ecrane de 15,6 inci.

Dacă vorbim de tehnologia din spate, noul laptop Huawei este alimentat de procesorul Intel® Core™ H-Series de a 12-a generaţie cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale şi unitate SSD de mare viteză.

Toate acestea gestionează perfect şi eficient scenarii de utilizare complexe şi multitasking, cum ar fi analiza datelor, compilarea codurilor, deschiderea mai multor pagini web, diagrame sau PowerPoint.

În plus, toate barierele de partajare a datelor între dispozitive dispar cu acest nou model de laptop, cu care experienţele devin şi mai eficiente datorită gestionării fişierelor pe mai multe dispozitive şi a funcţiei de căutare AI.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO