Info

(P) DACHSER sărbătoreşte 10 ani pe piaţa din România

(P) DACHSER sărbătoreşte 10 ani pe piaţa din România

Autor: Publicitate

07.10.2019, 08:00 240

DACHSER România şi-a început activitatea în anul 2009 cu 22 de angajaţi (dintre care 16 îşi dovedesc fidelitatea şi în prezent) şi o cifră de afaceri de 300.000 EUR.

În anul 2009, DACHSER a decis consolidarea reţelei sale europeane, deschizând astfel trei agenţii regionale în România, localizate în Bucureşti, Arad şi Braşov, facilitând în felul acesta accesul clienţilor săi la servicii integrate de transport şi logistică. În 2011, compania inaugurează la Ploieşti, un depozit unic, dedicat mărfurilor periculoase, având un nivel de siguranţă peste cerinţele momentului respectiv, astfel încât astăzi îndeplineşte pe deplin cerinţele Directivei Seveso III (Directiva 2012/18/UE).

În prezent, cu un efectiv de 90 angajaţi, DACHSER România a înregistrat la nivelul anului 2018, o cifră de afaceri de cca. 18.5 milioane EUR şi livrează anual aproximativ 140,000 partide de marfă corespunzător a 148,000 de tone.

Mediul economic imprevizibil şi presiunea concurenţei au unit echipa şi au potenţat încrederea dintre oameni. „Succesul nostru se bazeză pe efortul echipei. Pe viitor, atât  DACHSER în Europa, cât şi DACHSER România depun eforturi în dezvoltarea tehnologiilor avansate în predicţia traficului şi soluţii de economisire a resurselor, folosind concepte alternative pentru a menţine servicii de înaltă calitate pentru clienţii noştri”, comentează Traian Dumitrescu, Managing Director, DACHSER România. Cooperarea în cadrul reţelei DACHSER dintre oamenii cu caractere distincte, care împărtăşesc aceeaşi misiune şi aceleaşi valori, face ca toate provocările să fie rezolvate.

LA MULŢI ANI, DACHSER ROMÂNIA!

Despre DACHSER

DACHSER, companie de familie cu sediul în Kempten, Germania, oferă servicii logistice complete în domeniul transportului şi depozitării, precum şi servicii specifice adaptate cerinţelor clienţilor, segmentate în două divizii:  DACHSER Air & Sea Logistics (pentru transporturi aeriene şi navale) şi DACHSER Road Logistics (pentru transporturi rutiere). Cea de a doua divizie este compusă din două sub-divizii: DACHSER European Logistics (oferă servicii logistice pentru mărfuri generale) şi DACHSER Food Logistics (oferă servicii logistice pentru produse alimentare). Serviciile suplimentare de contractare şi soluţiile specifice diferitelor ramuri ale industriei întregesc portofoliul companiei. O reţea compactă de distribuţie, atât pe teritoriul Europei, cât şi  în afara ei, şi sistemul integrat IT, fac posibilă punerea la dispoziţia clienţilor a unor soluţii logistice inteligente la nivel mondial.

Mulţumită celor aproximativ 30,609 angajaţi în 399 locaţii din lume, DACHSER a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 5.6 miliarde EUR. Furnizorul de servicii logistice a numărat în acelaşi an, 83.7 milioane livrări mărfuri, cântărind 41.3 milioane tone. DACHSER este astăzi reprezentat în 44 de ţări.

Pentru a afla mai multe informaţii despre DACHSER România, vă invităm să vizitaţi site-ul nostru: https://www.dachser.ro/ro/

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO