Info

(P) De ce să îţi schimbi laptopul în 2016

(P) De ce să îţi schimbi laptopul în 2016

Autor: Publicitate

31.03.2016, 17:16 1348

Alege modelele cu tehnologie Intel pentru experienţe uimitoare

Acum este momentul să schimbi PC-ul, de ce să aştepţi sistemul potrivit pentru tine când deja poţi alege dintr-o gamă variată disponibilă pe piaţă?

Cu o ofertă abundentă şi diversă în 2016, alegerea celui mai bun laptop pentru nevoile tale este mai uşoară ca oricând. Cei care călătoresc mult şi vor un laptop uşor de transportat vor opta pentru un Ultrabook. Jucătorii înrăiţi vor alege laptopuri puternice adaptate pentru nevoile lor grafice, în acelaşi timp cei care doresc flexibilitate vor fi atraşi de un laptop 2 în 1 cu Intel Inside® - laptop când ai nevoie, tabletă când doreşti.

 

Laptop Lenovo IdeaPad 100-15

Laptopul are la bază procesoarele Intel® Core™ din a cincea generaţie, drept pentru care înglobează un nou standard de performanţă şi versatilitate, fiind potrivit pentru cel mai aglomerat şi rapid stil de viaţă. Procesoarele Intel® Core™ i3, i5, si i7 permit un nou val de inovaţii cu caracteristici precum: scanarea 3D, control al gesturilor şi comenzi vocale. Pentru companii, procesoarele Intel® Core™ vPro™ sunt concepute pentru a satisface nevoile de mobilitate şi de securitate, având capacitatea de a se conecta wireless.

 
 
 

Laptop Acer Aspire V5-591G-588D

Pe lângă aspectul elegant, laptopul Aspire V5-591G-588D este prevăzut cu cea mai recentă generaţie de procesoare Intel® Core, până la 16 GB memorie de sistem şi opţiuni de unitate HDD sau SSHD. Acer BluelightShield™ contribuie la reducerea luminii albastre dăunătoare, iar tastatura spaţioasă, cu iluminare de fundal, este, de asemenea, inclusă pentru un plus de productivitate în medii cu iluminare redusă.

 
 
 
 
 
 
 

Laptop 2 în 1 ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H

ASUS Transformer Book Flip oferă cel mai bun nivel de flexibilitate, fiind echipat cu un ecran ce poate fi rotit şi poziţionat în orice unghi, de la zero la 360 de grade şi putând fi folosit ca laptop, tabletă, sau o combinaţie a celor două. Procesorul puternic Intel® Core™ i5 permite un nivel ridicat de productivitate în orice aplicaţie, în timp ce soluţia grafică integrată de înaltă performanţă îţi dă posibilitatea să te bucuri de o experienţă video de calitate superioară. Te poţi delecta chiar şi cu cele mai recente jocuri, ceea ce face din acest sistem soluţia perfectă pentru muncă, dar şi pentru distracţie.

 
 
 
 
 
 

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga 500-14

PC atunci când ai nevoie de el, tabletă atunci când doreşti şi nu doar atât. Schimbi rapid între cele patru moduri – Laptop, Stand, Cort şi Tableta. Ecranul se poate roti la 360 de grade în jurul axei, ceea ce înseamnă că poţi selecta modul de utilizare în funcţie de ce alegi să faci. Cu procesoare Intel® Core™, ai parte de experienţe noi uimitoare. Bucură-te de o performanţă de excepţie şi de imagini vibrante pentru a efectua cu uşurinţă mai multe activităţi, de o autonomie uimitoare a bateriei care ţine pasul cu tine şi de caracteristici de securitate încorporate, pentru a îţi menţine datele în siguranţă.

 
 
 

Oferta completă o găseşti la eMAG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO