Info

(P) De Ziua Îndrăgostiţilor, transformă-ţi iubirea în artă cu Maison d’Or

(P) De Ziua Îndrăgostiţilor, transformă-ţi iubirea...

Autor: Publicitate

14.02.2019, 07:00 373

Dragostea intensifică cel mai mult activitatea în organism, în timp ce depresia şi tristeţea o scad cel mai mult. Aşa arată studiile. Dragostea şi fericirea care vine la pachet cu ea activează braţele şi zona pieptului, iar toate aceste emoţii explodează în această perioadă, când sărbătorim iubirea şi ne apropiem cu paşi repezi de Ziua Îndrăgostiţilor. O explozie care cuprinde inimile oamenilor.

Mergi cu telefonul în mână şi cu căştile în urechi prin metrou, te loveşti de ceilalţi şi te îndrăgosteşti instant. Mai ales dacă rulezi animaţia pe care floraria online Maison d’Or o pregăteşte de Valentine’s day. Animaţia va avea 30 de secunde şi va fi o surpriză care va rula în cinematografe înainte de începutul filmelor, fiind disponibilă şi pe Youtube.

Ea este dedicată acestei perioade speciale din an şi mai ales femeilor de pretutindeni. Maison d’Or este zâna fermecată care împlineşte dragostea într-o lună dedicată iubirii, căreia îi precede luna dedicată femeilor de pretutindeni. Iar pentru Valentine’s Day a pregătit o colecţie cu totul şi cu totul specială de flori. Poţi dărui o floare, sau poţi impresiona prin eleganţa unui buchet de flori. Poţi strânge câteva fire într-un buchet, sau le poţi aduna în aranjamente florale ca pe nişte adevarate opere de artă, asemenea unor tablouri pictate cu emoţii.

În încheiere, de ce să apelezi la Maison d’Or? Pentru că este o casă a florilor care reuşeşte să comunice cele mai frumoase poveşti de dragoste şi de apreciere, prietenie şi nu numai.

Floristii Maison d’Or înseamna 6 oameni cu studii şi experienţă în domeniul holticulturii, designului şi aranjamentelor florale. Online sau offline, îi poţi găsi mereu pregătiţi să-ţi ofere florile potrivite pentru orice tip de ocazie.

O comandă se transformă pentru ei într-un adevărat proiect – nu de puţine ori, realizarea unui aranjament floral are în spate desene, machete şi propuneri de design din partea echipei. Fiecare fir de trandafir, lalea, crizantemă, hortensie sau iris este preţuit asemenea unei bijuterii şi atent selectat încât să spună o poveste de iubire sau să însenineze ziua cuiva drag.

Ai la dispoziţie 25 de flori predominante şi 16 categorii de buchete din care poţi alege – cu preţuri de la 130, la 600 de lei şi peste. Poţi comanda chiar şi buchete de 101 flori sau buchete personalizate, trandafiri criogenati extrem de impresionanti, flori în cutii, coşuri cu flori şi aranjamente florale şi poţi face asta de oriunde de pe glob, numai acces la internet să ai. Echipa de la Maison d’Or îţi trimite o fotografie cu produsul tău, ca să ştii exact ce comanzi, şi livrează gratuit în două ore în Bucureşti, prin curieri proprii. Primeşti o felicitare de lux cadou sau banii înapoi dacă nu eşti mulţumit.

Aşa că stai cu ochii pe oferta specială cu care Maison d’Or întâmpină Ziua Îndrăgostiţilor şi lasă-te înduioşat de animaţia pe care ţi-a pregătit-o. Nu uita că este luna dragostei şi a iubirii dintre oameni, iar florile sunt cele mai potrivite pentru a transmite mesaje şi a crea punţi de legătură între inimi. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO