Info

(P) Dell Technologies lansează noul Latitude 9430, un laptop pentru productivitate ultra-premium

(P) Dell Technologies lansează noul Latitude 9430, un...

Autor: Publicitate

29.04.2022, 09:00 358

Tehnologiile inovatoare şi funcţionalităţile unice transformă noul Latitude 9430 în instrumentul perfect pentru o categorie exclusivistă de profesionişti. Creat pentru manageri de top din industrii diverse, Latitude 9430 este cel mai mic laptop de business, cu un ecran de 14” 16:10, dar îşi menţine performanţa ultra-premium prin atribute exclusive, procesor Intel de a 12-a Generaţie şi conexiuni Wi-Fi 6E/5G.

 

Proiectat inteligent, pentru a lucra de oriunde

Dacă în perioada pre-pandemică spaţiul profesional era strâns legat de o locaţie fizică, experienţa ultimilor doi ani a provocat liderii organizaţiilor de pretutindeni să reevalueze conceptul de ,,birou”.

Conform MIT Technology Review Insights, un studiu susţinut de Dell Technologies, multe organizaţii au descoperit că munca remote sau în format hibrid nu a afectat productivitatea, moralul, potenţialul de inovare şi nici satisfacţia clienţilor. Uneori, chiar a îmbunătăţit semnificativ aceste aspecte. Aşa s-a născut şi nevoia unei game de laptopuri profesionale care  să răspundă unui spaţiu de muncă fără limite, reinventat în 2022.

„Munca hibridă nu mai este doar un privilegiu, este standardul”, spune Ed Ward, preşedinte Client Product Group, Dell Technologies. „Când profesioniştii se deplasează între locaţii pentru a-şi îndeplini munca, crearea unei experienţe productive este prioritară. Cel mai recent portofoliu comercial al nostru continuă să pună colaborarea, inteligenţa şi securitatea pe primul plan, cu investiţii sporite care răspund nevoilor diverse ale oamenilor atât astăzi, cât şi în viitor.”

În plus, cercetările Dell Technologies realizate în parteneriat cu Intel şi VMWare demonstrează că munca de oriunde are beneficii importante:

- productivitatea a crescut cu 52%

- eficienţa s-a îmbunătăţit cu 49%

- potenţialul de inovare a crescut cu 36%

- colaborarea a devenit cu 42% mai eficientă

Astfel, un dispozitiv ultra-performant nu oferă doar o experienţă de utilizare premium, ci contribuie activ la rezultatele obţinute pe plan profesional.

 

Perfecţionarea fiecărui detaliu al experienţei de utilizare

Performanţa noului Latitude 9430 este sporită prin funcţionalităţi care asigură siguranţa cibernetică şi oferă conectivitate extinsă chiar şi pe timpul deplasărilor:

  • Express Connect, prima funcţionalitate care permite o conexiune simultană la mai multe reţele pentru descărcări mai rapide de date şi video, oferă o conectivitate avansată, unică la nivel global.
  • Funcţia Express Sign-in asigură conectare rapidă şi confidenţialitate, în timp ce prin opţiunea Comfort View Plus, ecranul oferă protecţie pentru lumina albastră, cu opţiuni FHD, QHD şi touch-screen.
  • Intelligent Privacy, cea mai nouă funcţie de securitate integrată în gama Latitude oferă alerte de confidenţialitate şi ajustare automată a luminozităţii ecranului pentru a proteja informaţiile vizibile pe display.
  • Sistemul audio inteligent integrat în noul Latitude 9430 oferă un fundal audio bazat pe inteligenţă artificială pentru eliminarea zgomotului de fundal.

Dezvoltat pentru profesionişti, cu grijă faţă de mediul înconjurător

Dell Technologies este un lider consacrat în ceea ce priveşte integrarea practicilor sustenabile de producţie, ambalare şi aprovizionare, iar Latitude 9430 face parte din cea mai sustenabilă gamă de laptopuri business de până acum.

„Scopul Dell este de a crea tehnologie care să stimuleze progresul uman. Suntem inspiraţi de oportunitatea de a schimba lucrurile în bine pentru generaţiile noastre viitoare. Acest lucru este demonstrat clar prin noile moduri în care ne proiectăm şi ne ambalăm produsele pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului, a deşeurilor şi a emisiilor”, a declarat Rahul Tikoo, vicepreşedinte senior, Client Product Group, Dell Technologies


Împreună, Dell Technologies şi Intel stimulează inovaţia şi performanţa cu cel mai larg portofoliu de soluţii şi produse de încredere pentru profesionişti şi întreprinderi la nivel global. Descoperă mai mult despre Latitude 9430 aici.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO