Info

(P) DentOP ajunge în topul clinicilor stomatologice din România cu o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de lei

Autor: Publicitate

16.01.2023, 15:29 1146

,,Povestea clinicii DentOP a început în 2020, atunci cand a fost luată  decizia de achiziţie a spaţiului în care se va desfasura activitatea. Era exact perioada  pandemiei de COVID-19 în care se închideau cabinetele stomatologice. Ştiam că este o perioadă dificilă pentru a porni la drum în această direcţie, dar aveam acest scop încă de la începutul facultăţii şi eram convins că voi reuşi. Am ales să ne nişăm pe reabilitările orale complexe cu ajutorul implanturilor dentare, mai exact procedura ,,Dantură Fixă pe Implanturi Dentare”, o nişă stomatologică în care am o experienţă vastă. Experienţă care a fost certificată şi la nivel internaţional în cadrul reţelei ZAGA CENTERS , cu sediul în Barcelona.” spune Dr Cazacu Corrado, Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară şi owner al clinicii DentOP.

,,Anul 2022 este primul an fiscal complet în care am ajuns la 20 mil. de ron ca cifră de afaceri, ceea ce ne poziţionează în topul clinicilor din România. Succesul acestui an este datorat în principal încrederii câştigate în faţa pacienţilor noştri, dar şi capacităţii noastre de a rezolva cazuri complexe, unele dintre ele fiind recomandări din partea altor clinici.Numărul pacienţilor a devenit atât de mare încât am ajuns la capacitatea maximă cu clinica actuală, fiind nevoiţi să căutăm soluţii de extindere în viitorul apropiat. Ne bucură foarte mult această creştere de trei ori mai mare decât anul trecut, care este şi rezultatul unui efort colosal din partea întregii echipe, formată din 21 de colegi, dintre care 8 sunt medici.”

Pacienţii români au nevoie de informare şi educare pentru a lua cea mai bună decizie atunci când vor să apeleze la implantul dentar. DentOP pune la dispoziţia lor o sursă mare de informaţii, atât în online, cât şi în cadrul clinicii. Prin acestea, încercăm să arătăm experienţele reale ale pacienţilor şi să combatem miturile legate de implantul dentar.

,,Mizăm pe ideea de a recâştiga încrederea pacienţilor în actul stomatologic şi de a-i ajuta să înţeleagă că în prezent tratamentul cu implant dentar poate fi un act medical de calitate fără durere şi experienţele neplăcute pe care probabil le-au avut înainte nu ar trebui să stea în calea lor spre o dantură sănătoasă. Este vorba şi de o traumă psihologică pentru unii dintre aceştia. Tocmai din acest motiv avem şi soluţia de Sedare Conştientă, care vine în ajutorul acestora prin faptul că sunt sedaţi de către un medic anestezist in timpul actului chirurgical.”

,,Am investit şi vom continua să investim şi în 2023 în tehnologie digitală, care să faciliteze actul medical pentru pacient astfel încât vizitele vor fi mai puţine si mai uşoare.

Vor urma o serie de investiţii şi în ramura educaţională prin care să realizăm aşa cum am făcut şi înainte, cursuri de formare profesională pentru alţi medici, care vor putea să-şi imbunătăţească tehnicile operatorii şi nu în ultimul rând, cât mai multi pacienţi în Romania să beneficieze de tratamente de calitate.

Pentru pacient, calitatea constă în rezistenţa implantului dentar, care să se vindece, să nu doară şi să aibă o rată de succes de peste 95%. Asta ne propunem să obţinem prin aceste cursuri, şi anume medici instruiţi să realizeze tratamente de calitate înaltă. Sub umbrela Asociaţiei Stomatologilor Specializaţi în Chirurgie Orală şi Implantologie se află astăzi zeci de medici buni în reabilitarea cazurilor complexe cu ajutorul implanturi dentare. ” spune Dr Cazacu Corrado - Preşedintele acestei asociaţii.

Cu ce se ocupă clinica DentOP? Ce este procedura ,,Dantură Fixă pe implanturi dentare”?

,,Suntem specializaţi în implantologie dentară şi rezolvăm cazuri care necesită inserarea doar a unui singur implant dentar până la intervenţii complexe de reabilitare ce presupun schimbarea întregii arcade dentare cu ajutorul a 4-6 implanturi convenţionale sau implanturi zigomatice. Suntem specializaţi în astfel de cazuri clinice complicate, unde pacienţilor li s-a spus că nu se mai poate face nimic.

Deşi este o clinică de implantologie dentară, oferim întreaga gamă de servicii de către medici specializaţi în diferite ramuri stomatologice. Tratamentele de canal sunt făcute la microscop, chiuretajul gingival este făcut cu ajutorul laserului dentar, iar intervenţiile chirurgicale sunt planificate cu ajutorul unui computer tomograf în cadrul clinicii.”

Procedura ,,Dantură Fixă pe Implanturi Dentare” este o procedură de inserare a 4-6 implanturi în puncte cheie la maxilar şi/sau mandibulă pentru a reabilita una sau ambele arcade dentare. De obicei pacienţii care beneficiază de o astfel de procedură şi-au pierdut dinţii,au fost grav afectaţi de boala parodontală sau au avut lucrări vechi instabile, ori implanturi inserate greşit care au eşuat.

Majoritatea pacienţilor se tem de durerea resimţită, iar noi deseori le comunicăm despre acea Sedare Conştientă pe care o folosim. Este diferită de anestezia generală şi se face pe lângă anestezie locală, iar pacientul se simte relaxat, semi-adormit şi de multe ori simte că timpul a trecut foarte rapid.”

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO