Info

(P) Domeniul Coroanei Segarcea lansează vinul SĂRUT, un omagiu adus lui Brâncuşi

(P) Domeniul Coroanei Segarcea lansează vinul SĂRUT, un omagiu adus lui Brâncuşi

Autor: Publicitate

19.02.2021, 10:00 1018

De ziua naţională Constantin Brâncuşi (19 februarie), Domeniul Coroanei Segarcea lansează vinul SĂRUT, un omagiu adus genialului artist. SĂRUT este un vin rose în care se întâlnesc două soiuri: unul francez, Pinot Noir, şi unul autohton, Fetească Neagră. Este un vin despre iubire, despre magia întâlnirilor între jumătăţile potrivite şi despre poveştile locurilor şi ale oamenilor.

Oltenia este pământul lui Brâncuşi –  este locul în care a venit pe lume, în urmă cu 145 de ani, artistul ale cărui sculpturi continuă să impresioneze privirile şi inimile oamenilor de pretutindeni. Prin lansarea vinului SĂRUT, producătorul Domeniul Coroanei Segarcea aduce un omagiu artistului care a reuşit să surprindă esenţa Olteniei prin sculpturile sale: un pământ al pasiunii şi iubirii, al simplităţii şi al oamenilor blânzi.

În cinstea tuturor acestor fapte de însemnătate s-a născut vinul SĂRUT, o punte între două suflete: sufletul pietrei, descoperit de geniul sculptorului, şi sufletul pământului, descoperit de vinul Olteniei. Un vin al iubirii, de savurat alături de persoana dragă, dar un vin a cărui esenţă trece dincolo de frumuseţea momentelor de dragoste: SĂRUT, prin conceptul său, celebrează valorile româneşti şi le transmite mai departe.

Conceptul a fost inspirat de prezenţa sărutului în operele lui Brâncuşi şi face parte din filosofia producătorului oltean de omagiere a valorilor româneşti adevărate. Asemenea exemple sunt gamele Vardo, Soiuri rare, Principesa Margareta, Minima Moralia, Marama, Simfonie -multipremiate şi recunoscute la nivel internaţional pentru vinurile de excepţie. Domeniul Coroanei Segarcea este podgoria cu cele mai multe premii internaţionale aduse în România: 398 de premii şi medalii câştigate la concursuri din Europa, Asia şi America.

Domeniul Coroanei Segarcea a fost unul dintre cele douăsprezece domenii date în administrare Casei Regale, în 1884. În 1929, Domeniul primeşte dreptul de a produce vinuri cu Denumire de Origine Controlată (DOC), iar în 2002 familia Anghel preia compania. Cu pasiune şi respect pentru încărcătura istorică a acestui loc, familia Anghel a plantat pe pământurile domeniului vii pentru vinuri de calitate.

Din anul 2010, Domeniul Coroanei Segarcea este Furnizor Oficial al Casei Regale a României, titlu primit de la Majestatea Sa, Regele Mihai.
Vinul SĂRUT este disponibil online, direct pe site-ul producătorului https://domeniulcoroanei.com/shop/, în magazinele partenere de specialitate şi în curând în reţeaua HORECA.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8909
Diferență: -0,3687
Ieri: 4.9090
Azi: 4.7450
Diferență: -0,0926
Ieri: 4.7494
Azi: 5.7696
Diferență: -0,5858
Ieri: 5.8036
Azi: 5.0380
Diferență: -0,1783
Ieri: 5.0470