Info

(P) Doriţi să economisiţi la cumpărături? E mai uşor ca niciodată cu Discount.ro!

(P) Doriţi să economisiţi la cumpărături? E mai...

Autor: Publicitate

07.06.2022, 14:01 136

Impulsionaţi de urmărirea celor mai bune oferte, cei mai mulţi dintre noi se abonează la newsletter-urile magazinelor online, îşi adaugă produsele la Favorite în conturile înregistrate online în cadrul platformelor şi chiar urmăresc constant revistele apărute cu oferte promoţionale. Trebuie să ştiţi însă că există o soluţie mult mai uşoară, o extensie de browser, care vă poate ajuta să economisiţi la cumpărături şi să selectaţi cele mai bune oferte.

Extensia Discount.ro este un plug-in ce poate fi descărcat în browser-ul web Chrome, şi funcţionează căutând automat pe internet coduri de cupon, apoi le aplică la finalizarea comenzii. Extensia efectuează şi comparaţii de preţ, astfel încât să obţineţi cu adevărat cel mai bun preţ de pe piaţă.

Discount.ro – economisiţi bani atunci când vă achiziţionaţi produsele dorite

Extensiile de coduri promoţionale şi pentru cele mai bune oferte de preţ, reprezintă plug-in-uri ce pot fi adăugate în browser-ele web, precum Chrome, Firefox sau Safari, gratuit. Una dintre extensiile de coduri promoţionale este Discount.ro. Această extensie caută pe web reduceri, cupoane şi oferte, pentru a vă aduce cele mai mici preţuri de fiecare dată când faceţi cumpărături.

Indiferent că extensia compară preţurile sau urmăreşte codurile promoţionale, vă va ajuta să obţineţi o ofertă de preţ irezistibilă. Aceasta scanează automat internetul pentru reduceri şi coduri promoţionale şi le aplică direct în coş, fără să mai fie nevoie verificări manuale pe site-urile de comerţ electronic dedicate. 

Deşi site-urile preferate vă oferă posibilitatea de a vă abona şi seta alerte de preţ, căsuţa poştală electronică va fi împânzită de mail-uri de acest fel, mail-uri de care cu siguranţă veţi uita atunci când achiziţionaţi anumite produse. Cu ajutorul extensiei, uitaţi de abonări la newsletter şi alerte de preţ.

Ce face ca această extensie să fie atât de specială? Aplicabilitatea automată a codurilor de reducere la check-out şi prezentarea alternativelor de preţuri, în mod automat, pe măsură ce navighaţi pe web, căutând produsele dorite. Această opţiune este perfectă pentru toţi utilizatorii, întrucât nu veţi fi nevoiţi să căutaţi manual coduri de reducere sau oferte de preţ convenabile. 

Accesaţi extensie discount.ro şi cu ajutorul a doar câtorva click-uri, în doar câteva secunde, veţi reuşi să găsiţi şi să aplicaţi automat cele mai bune coduri de reduceri, înainte de a finaliza comanda online. 

Stilul de viaţă şi modul de gândire modern vă va permite să faceţi cumpărături inteligente. Cupoanele şi voucherele ar trebui folosite pentru a cumpăra mai inteligent, pe termen lung. Extensia pentru coduri de reducere reprezintă un atu pentru cumpărături şi ar trebui să fie la îndemână întotdeauna. 

Cum să instalaţi şi utilizaţi extensia Discount.ro?

Extensia Discount.ro pentru cupoane de reduceri, coduri promoţionale şi compararea preţurilor pentru a găsi cele mai bune oferte, este simplu şi rapid de instalat şi extrem de uşor de utilizat. Practic, odată instalată, îşi face treaba singură. 

Accesaţi browser-ul web Chrome, adăugaţi extensia în browser şi activaţi-o pentru a profita de cele mai bune preţuri la produsele selectate. Apoi, tot ce aveţi de făcut este să accesaţi magazinul online preferat şi să adăugaţi în coş produsele dorite. Selectaţi apoi coşul de cumpărături. Instantaneu, extensia găseşte codurile de reducere potrivite produselor din coşul de cumpărături. 

După ce aţi dat click pe butonul Aplică reducerile, extensia verifică valabilitatea codurilor de reducere şi le aplică automat în coşul de cumpărături. 

Extensia analizează astfel articolele din coşul de cumpărături online, pe cele mai populare site-uri de comerţ electronic şi apoi căută coduri de reduceri relevante. Atunci când găseşte coduri care funcţionează, le introduce în mod automat. În acest mod, ajungeţi să economisiţi bani, fără nici un efort suplimentar, pentru a căuta coduri de reduceri şi a le introduce manual.

Găsiţi chilipiluri online, indiferent de oră

Cumpărăturile online sunt simple, rapide, dar şi distractive. În prezent, din ce în ce mai mulţi cumpărători folosesc platformele de comerţ electronic pentru a-şi achiziţiona produsele dorite online. De la articole fashion, electronice, gadget-uri, până la mobilier şi unelte sau materiale de construcţii şi chiar produse alimentare şi medicamente, absolut totul poate fi cumpărat din confortul propriei case. 

Achiziţiile online aduc cu sine un beneficiu major, şi anume, permit compararea preţurilor între diverse magazine, pentru a găsi cele mai bune oferte. Cu extensia Discount.ro, veţi reuşi să obţineţi produsele preferate, la preţ de chilipir. Toate acele reduceri pe care le urmăriţi şi căutaţi, vă vor fi puse la îndemână, în mod automat, chiar în timp ce faceţi cumpărăturile online.

Dacă shopping-ul online este pasiunea voastră, atunci o astfel de extensie va fi mai mult decât necesară, pentru a intra în posesia articolelor dorite, la preţuri excelente. 

Descoperiţi cele mai bune preţuri pentru articolele fashion preferate

În ultimii ani, domeniul care se află în fruntea celor mai bine vândute produse în mediul online, este de departe segmentul fashion. Potrivit Entrepreneur Europe, la nivel european, 25% din produsele comandate şi sumele cheltuite în urma achiziţiilor online, sunt pentru produsele vestimentare şi de încălţăminte. 

Cine nu iubeşte cumpărăturile online? Indiferent că sunteţi în căutarea cele mai bune oferte pentru rochia, blugii sau hanoracul la care râvniţi de mult timp sau pur şi simplu doriţi să înnoiţi întreaga garderobă, cumpărăturile online devin o plăcere. Totul până la preţ. În acest caz, extensia adăugată în Chrome, vine în ajutor, pentru a economisi bani, pe măsură ce căutaţi şi adăugaţi produsele în coşul de cumpărături. 

Premisa în sine este simplă. Magazinele de comerţ online dispun de cupoane de reduceri, însă, găsirea acestora poate fi uneori dificilă. Dacă veţi începe să căutaţi în mod manual coduri de reducere, veţi pierde timp, iar produsele din coş, pot deveni indisponibile. Extensia caută în mod automat codurile şi le aplică direct în coşul de cumpărături. 

În acelaşi timp, atunci când verificaţi o pereche de pantaloni, blugi sau un tricou de la brandul preferat, extensia vă va arăta site-urile pe care mai poate fi găsit produsul respectiv, precum şi cel mai mic preţ disponibil. Astfel, veţi avea posibilitatea de a alege cea mai bună variantă de preţ. 

Codurile de reducere - alegerea prietenoasă a confortului şi a cumpărătorului

Indiferent dacă le numiţi coduri de reducere sau vouchere promoţionale, rezultatul este acelaşi: mai puţini bani pentru cumpărăturile online. Codurile de reducere reprezintă un instrument apreciat de clienţii magazinelor online şi pot avea un mare impact asupra achiziţiilor. 

Codurile de reducere ajută la obţinerea celor mai bune oferte atunci când comandaţi articole de îmbrăcăminte din magazinul de comerţ online. Unele site-uri oferă coduri pentru prima achiziţie, pentru cumpărători fideli, promoţii pentru anumite articole sau evenimente. Acest lucru vă va ajuta să economisiţi de la 10%, poate chiar şi până la 50% din valoarea totală a coşului de cumpărături final. Procesul de achiziţie este mai accesibil, iar banii economisiţi, pot fi utilizaţi pentru alte cumpărături. 

De cele mai multe ori, magazinele online de îmbrăcăminte, şi nu numai, percep taxe de livrare. Acestea variază de la un site la altul şi în funcţie de firmele de curierat. Unele magazine oferă transport gratuit atunci când cheltuiţi o anumită sumă de bani. Codurile de reducere găsite în mod automat de extensie, vă pot ajuta să obţineţi transport gratuit atunci când comandaţi produsele vestimentare din magazinele online preferate. 

Foarte multe magazine online de îmbrăcăminte oferă clienţilor coduri de reducere. De regulă, acestea sunt disponibile fie prin abonare la newsletter şi mail-uri promoţionale, fie direct pe site-ul web, în anumite secţiuni sau direct la produse. 

About You este unul dintre cei mai mari retaileri online din Europa. Compania, prezentă în ţări precum Germania, Austria, Slovacia, Olanda, Belgia şi Cehia, are în portofoliu peste 100.000 de produse ale brandurilor deja consacrate pe piaţa internaţională. Afacerea, pornită ca un start up, a cunoscut o creştere covârşitoare şi acum se clasează în topul preferinţelor clienţilor ce pun preţ pe servicii rapide şi produse de calitate.

Magazinul About You nu oferă utilizatorilor doar produse excepţionale incluse în colecţiile marilor branduri, dar şi experienţe plăcute de navigare şi achiziţionare. Cumpărăturile se realizeaza simplu, plăcut şi convenabil. Ofertele disponibile prin extensia Discount.ro, oferă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de produse de firma cu costuri reduse.

În portofoliul About You există o varietate explozivă de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii  ale brandurilor celebre. Adidas, Puma, Nike, Mango, Vero Moda Guess, Calvin Klein, Converse, Big Star,  Hugo sunt doar câteva dintre numele prezente în oferta magazinului. Diversitatea mare de produse face din sarcina de reînnoire a garderobei să fie o sarcină plăcută şi uşoară. Produsele disponibile se evidenţiază prin calitate, stil şi atenţie pentru detalii. 

Extensia de coduri de reducere vă va arăta ofertele disponibile într-o selecţie largă de magazine de fashion. Acest lucru înseamnă că veţi putea obţine cu uşurinţă un cod de reducere About You pentru achiziţionarea articolelor vestimentare, de la brandurile preferate, la preţuri promoţionale. 

Extensia Discount.ro caută coduri de reducere valabile şi le aplică în mod automat

Şi în sectorul fashion, ca şi în toate celelalte domenii de comerţ online, codurile de reducere au de obicei o perioadă de valabilitate. Acest lucru este util, fiindcă aveţi posibilitatea să răsfoiţi paginile magazinelor online, în căutarea hainelor preferate şi să utilizaţi aceste coduri cu prudenţă. În plus, veţi obţine preţuri accesibile la piesele vestimentare, pentru care aţi fi cheltuit mult mai mult dacă nu aţi fi folosit aceste coduri. 

Nu puţine sunt însă situaţiile în care, codurile de reducere pe care le deţineţi, sunt expirate. Extensia caută toate codurile aferente magazinului online din care achiziţionaţi hainele şi le aplică în mod automat, direct în coş. În situaţiile în care un cod nu mai este valabil, îl aplică pe următorul găsit, pentru a scădea valoarea coşului de cumpărături. 

Discount.ro este una dintre extensiile pentru browser-ul web care vă ajută să intraţi în posesia produselor dorite, la cele mai bune preţuri. Aplică automat coduri de reduce la finalizarea comenzii, selectează cele mai bune oferte şi vă ajută să economisiţi o sumă semnificativă de bani, dar şi timp atunci când ce faceţi cumpărături online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO