Info

(P) DOUĂ DINTRE CELE MAI MARI AGENŢII DE DIGITAL MARKETING - MOLOSO AGENCY ŞI SEOCUPCAKE ÎŞI UNESC FORŢELE

(P) DOUĂ DINTRE CELE MAI MARI AGENŢII DE DIGITAL...

Autor: Publicitate

16.06.2022, 09:00 184

Două dintre cele mai mari agenţii de marketing online din România au fuzionat. MoLoSo Agency şi SEOCupcake sunt specializate în oferirea de servicii PPC şi SEO, iar noua entitate, formată de cele două companii se va numi Limitless Agency şi va oferi servicii complete de promovare a afacerilor. Cele două companii ţintesc la o cifră de afaceri comună de opt milioane euro în următorii trei ani.

„Ne cunoşteam din piaţă de foarte mult timp, iar în urma unor discuţii am aflat că avem aceleaşi principii şi valori. Am fost separaţi în piaţă, însă nu neaparăt competitori, deoarece MoLoSo a început ca agenţie de PPC, iar SEOCupcake ca agenţie de SEO. Fiecare agenţie a excelat în domeniul ei, iar creşterile au fost mari într-un timp scurt. MoLoSo a avut o abordare foarte tehnică, orientată spre automatizări şi tehnologie AI în zona de PPC, iar SEOCupcake s-a concentrat mai mult pe zona de SEO, deci fuziunea a avut mult sens, pentru că cele două servicii se completează excelent. Noi venim cu procesele şi cu automatizările la PPC, iar SEOCupcake a venit cu procesele bine definite la SEO, echipa de SEO şi cea de Development”, a declarat Daniel Slăvenie, CEO Limitless Agency.

Obiectivele fuziunii sunt de a consolida echipele de SEO şi PPC ale celor două agenţii de top, de a oferi clienţilor servicii integrate de marketing şi a înregistra în următorii 3 ani o cifră de afaceri de 8 milioane EUR. Odată cu fuziunea au fost create departamentele de Data & Analytics şi Marketing & Development, pentru a oferi clienţilor un plus de valoare adăugată.

Fondată în mai 2014 de către Cătălin Macovei şi Daniel Slăvenie, ca agenţie de PPC (Pay-Per-Click), MoLoSo Agency administrează bugete media de peste 40 milioane EUR doar în Google Ads (2021), pentru peste 500 de clienţi.

Investind foarte mult în tehnologie, agenţia a creat şi dezvoltat de la zero un soft unic la nivel global, dedicat automatizărilor de marketing în cadrul campaniilor Google Shopping. Acest Tool foloseşte Machine Learning şi se concentrează pe algoritmi software care învaţă din experienţă care dintre produsele unui magazin online trebuie promovate în anumite perioade de timp.

Fondată în 2012, SEOCupcake este situată în Top 3 agenţii de promovare SEO (Search Engine Optimization) din România, cu focus pe creşterea traficului şi a brandului, administrând un portofoliu de peste 1.300 clienţi în cei peste zece ani de activitate. Optimizare SEO, campanii PPC, web design şi creaţie sunt serviciile oferite de SEOCupcake pentru o strategie digitală completă şi o imagine impecabilă a brandurilor care li se adresează.

Cifra de afaceri cumulată în 2021 a celor două companii a fost de aproximativ 3.6 mil Euro, cu un număr de peste 350 clienţi activi şi peste 90 angajaţi. Fiecare dintre cele două agenţii a excelat în domeniul său, înregistrând creşteri mari într-un timp scurt.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO