Info

(P) EDENT Clinic se extinde deschizând a 3-a clinică premium la Bucureşti în urma unor investiţii de 1.2 milioane de euro!

(P) EDENT Clinic se extinde deschizând a 3-a clinică...

Autor: Publicitate

10.05.2022, 16:16 759

EDENT Clinic este o clinică stomatologică digitală, specializată în endodonţie la microscop, stomatologie laser, chirurgie dentara si implantologie, stomatologie pediatrică, ortodonţie, parodontologie. Pe scurt, cuprinde toate serviciile necesare unui zâmbet sănătos şi frumos.

Pacienţii beneficiază de o experienţă ireproşabilă prin siguranţa unui diagnostic corect, prin expertiza unei echipe medicale specializate international şi prin tehnologii de ultimă generaţie care asistă medicul în realizarea cu succes a celor mai complexe cazuri.

Cea mai nouă şi mai performantă clinică din capitala României - EDENT Clinic Bucureşti, situata pe strada Louis Blanc nr. 28, in apropierea Pieţei Victoriei, isi aşteaptă pacienţii cu 10 medici specialişti, 6 cabinete, centru propriu de imagistică 3D si cele mai performante aparaturi medicale si tehnologii dentare disponibile in prezent.

EDENT Clinic este un concept unic în peisajul de clinici dentare, fiind o clinică stomatologică digitala, ultra performantă, ce cuprinde toate soluţiile stomatologice complete, într-un singur loc.

Prima clinică EDENT a luat naştere în Tulcea, unde se regăsesc 12 medici cu o experienţă vastă în medicina dentară, specializaţi naţional şi internaţional, 4 cabinete dedicate zâmbetului tău şi centru de imagistică 3D.

Ulterior, EDENT Clinic şi-a dedicat expertiza şi celor mai mici dintre noi, deschizând EDENT Kids Tulcea, o clinică stomatologică pediatrică ce cuprinde 5 medici, 3 cabinete şi centru de imagistică 2D.

Stomatologia clasică este de domeniul trecutului, astăzi fiind abordate cele mai noi tehnologii din domeniu pentru a face mersul la stomatolog… o plăcere, nu doar o necesitate.

 

—-

EDENT CLINIC

  • Bucureşti: str. Louis Blanc 28, Piaţa Victoriei
  • Tulcea: str. Frasinului 2

        Tulcea: str. Babadag 121

 0745 118 888

 www.edentclinic.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO