Info

(P) Emax Real Estate Dubai Exclusive Event Constanţa, cel mai mare eveniment dedicat pieţei imobiliare din Dubai, Arena Regia Hotel & Spa, 29-30 aprilie

(P) Emax Real Estate Dubai Exclusive Event Constanţa,...

Autor: Publicitate

28.04.2022, 12:44 444

Vacanţa de 1 mai îţi aduce o proprietate în Dubai

Emax Real Estate, în parteneriat cu Damac Properties şi Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, organizează în perioada 29-30 aprilie, la Arena Regia Hotel & Spa, cel mai mare eveniment din Constanţa dedicat vânzării de imobiliare în Dubai. Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00 – 19:00.

Andreea Popa, Fondator şi CEO Emax Real Estate, este antreprenoarea română care a adus, în premieră, în România acest concept de evenimente şi care a făcut cunoscută piaţa imobiliară din Dubai. Încrederea acordată societăţii fondate de Andreea Popa de către cei mai importanţi dezvoltatori din Dubai este o garanţie pentru oricine alege să participe la evenimentele organizate sub brand-ul Emax Real Estate.

Evenimentul reuneşte cei mai importanţi reprezentanţi ai pieţei imobiliare din Dubai, consultanţi imobiliari de top specializaţi în piaţă de business din Emiratele Arabe Unite.

Aşa cum a obişnuit, organizatorii anunţă cele mai mari discount-uri de preţ, flexibilitate în privinţa planului de plată şi chiria garantată.

Vacanţa de 1 mai poate fi şi un prilej excelent pentru a realiza o investiţie sigură. Aşa acum am obişnuit, evenimentele noastre premium reprezintă primul pas pentru a alege şi investi în proprietatea mult visată din Dubai. O locuinţa în Dubai poate fi achiziţionată în scop investiţional, dar sunt şi clienţi care au decis să se mute acolo şi au cumpărat-o pentru a locui acolo, în special ţinând cont de facilităţile oferite de stat celor care se mută în Dubai. De exemplu cei care au o proprietate cu valoare de peste 1 milion de dirhami (aproximativ 230.000 de euro) pot obţine rezidenţă pentru ei şi rudele de gradul întâi. Astfel, ei pot avea reşedinţa în Dubai, pot deschide afaceri şi să obţină finanţare bancară..

Pe lângă discount-urile generoase şi beneficiile incluse în cadrul colaborării cu Emax Real-Estate, compania noastră oferă şi un pachet all-inclusive pentru cei care vor să obţină finanţare în Emiratele Arabe Unite. Astfel ajutăm clienţii în relaţia cu instituţiile bancare din această regiune, inclusiv pe partea de întocmire a documentelor.” declară Andreea Popa, CEO Emax Real-Estate.

Pentru înscriere la eveniment accesaţi website-ul: www.emax-realestate.ro

Despre Emax Real Estate

Agenţie imobiliară specializată pe piaţa premium, Emax Real Estate este reprezentant legal în Romania al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Damac, Sobha, Seven Tides sau District One. Aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune şi profitabile oportunităţi de investiţie din sectorul imobiliar, asigurând şi închirierea proprietăţii achiziţionate după cumpărare. Mai multe despre Emax Real Estate la emax-realestate.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO