Info

(P) EXE Software, expertul de care ai nevoie pentru tehnologia Cognos TM1, utilă în a-ţi creşte businessul

(P) EXE Software, expertul de care ai nevoie pentru...

Autor: Publicitate

27.03.2023, 15:36 311

Tehnologia Cognos TM1, soluţia care eficientizează şi poate face diferenţa major în orice domeniu, însă cu precădere în cel bancar sau retail, e cuprinsă de mai bine de un deceniu în serviciile oferite de compania românească EXE Software. Cu o experienţă de 13 ani în folosirea acestui instrument fundamental pentru conturarea strategiei şi anticiparea unor date, EXE Software are o echipă numeroasă, specializată şi dedicată Cognos TM1.

Practic, tehnologia este un instrument de management al performanţei afacerii, vitală în zonele de planificare bugetară şi prognoză, având şi funcţionalităţi analitice şi de raportare financiară. Cognos TM1 are capacitatea de a optimiza performanţa din domeniul bancar sau retail, date fiind funcţionalităţile sale analitice.

În urma procesului de colaborare între echipa EXE Software de Cognos TM1 şi compania care beneficiază de serviciu, se stabilesc indicatorii de performanţă şi se supraveghează evoluţia acestora, precum şi realizarea obiectivelor precise, stabilite în prealabil. Practic, informaţiile simple şi clare furnizate de compania care beneficiază de Cognos TM1 sunt implementate de echipa EXE Software, rezultând un sistem complex de anticipare a evoluţiei unor parametri, domeniul sales fiind major impulsionat de această funcţionalitate.

Dacă vrei şi tu să treci la următorul nivel în comapania în care lucrezi, contactează un consultant EXE Software aici.

Despre EXE Software
EXE Software este una dintre cele mai mari companii româneşti de IT din ţara noastră, fiind înfiinţată în anul 2001 şi având produse şi servicii livrate în cinci din cele şapte continente din lume. Organizaţia este specializată în furnizarea de soluţii şi servicii IT de tip enterprise, susţinând îmbunătăţirea performanţelor şi eficienţei proceselor de business din interiorul fiecărei companii din portofoliul său de clienţi. Cu peste 200 de proiecte la activ, EXE Software este partener certificat Microsoft Gold şi şi-a clădit reputaţia dezvoltând şi implementând soluţii pentru data management, resource management, workflow management, field data collection şi data analysis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO